DAIWA BLACK WIDOW

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

dyna
Puncte: 0

Re: DAIWA BLACK WIDOW

Mesaj de dyna »

Primele mele lansete de crap au fost niste telescoape trabucco indulgence de 3.5 lbs si 3.60 cu actiune parabolica ....am aruncat pe pamant cu ea masurat 120 m cu fir daiwa sensor de 0.33 si plumb de 80 de grame pentru ca imi era frica sa pun plumb mai greu (primul meu fir de pescuit,luat putin prea gros din pacate dar de de o calitate extraordinara...mult mai bun ca multe fire scumpe).....acum folosesc mtx 14 si am aruncat pe pamant 198 m cu fir de 0.25 kriston kristonite. LA UNII LANSETELE PARABOLICE SAU SEMI LE VIN MANUSA,SI ARUNCA F BINE CU ELE(EU PREFER PENTRU ARUNCARI LANSETELE SEMIPARABOLICE DE 3.60 NU 3.90.....DATI MI MIE O LANSETA SEMIPARABOLICA SAU PARABOLICA DE 3.60 SA ARUNC CU EA....VA SPUN SIGUR CA ARUNC CAT ARUNC CU MTX UL 14 DACA NU MAI DEPARTE...100% SE PUPA CU TEHNICA MEA DE ARUNCARE.(BINE AM 1.93 SI 120 KG SI 14 ANI DE SALA :D,DAR NU ASTA CONTEAZA F MULT E VB DE TEHNICA SI DE VITEZA....PARABOLIC RULEZ)

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

am variant de 3.60m si 3 lbs de cativa ani, cel mai bine se incarca cu plumb de 85g arunc constant 150m - 160m, record opersonal la concurs de casting cu acest bat este de 168m, cu momitor betele sunt de tot rasul :))) in dril sunt incredibile nu exista termen de comparatie ...dragoste la primul dril :))) sunt atat de moi ca le poti face nod, le folosesc pt mai multe stiluri de pescuit :)) shefild, feeder :))) si bineinteles stationar :p
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

am impresia ca voi nu vreti pur si simplu sa-l intelegeti pe mihneabv...
pai uitati ce scrie omu'
Cu plumb de 90g, modelul cu tija de la Mitranescu, aruncarile au avut 120-125 m in mod constant. Cu plumb de 110g aruncarile au fost de 140 m in mod constant.
...e clar, daca la plumbul de 90 gr. pune rig si saculet, face aproximativ 110 gr., deci se duce la 140 m constant
george iorga, pe tine nu te-a dus mintea sa calculezi asa ??? :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

NicuD

Mesaj de NicuD »

nit_matias scrie:Merci mult de informatii. Daca are idee cineva cu ce gramaj se incarca cel mai bine lanseta mi-ar fi de mare folos
saptamana trecuta am facut peste 50 lanseuri cu http://www.totalfishing.ro/lanseta-daiw ... 23450.html

cel mai bine sa incarcat cu plumb de 90 g despre distanta nuti pot spune multe pentru ca nu am masurat nimic .

din 4 lansete una a cedat extrem de usor (dar e alta poveste , cert e ca missionurile sau emblemurile nu au cedat in situati asemanatoare)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”