Lanseta Shimano Tribal Velocity

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

George Raceanu
Puncte: 0

Re: Lanseta Shimano Tribal Velocity

Mesaj de George Raceanu »

Multumesc pentru pareri. Am sa tin cont de ele.
Nume utilizator schimbat din aprilie1972

lucim23

Mesaj de lucim23 »

manerul acela imbracat in duplon sau shrinktube (parerea mea e ca este inutil, niciodata nu tii mana in spatiul respectiv, nici in drill si mai ales nici la lansare) nu se uzeaza de la butt rest ??? se imbiba de praf si mizerie (in cazul celor care pescuiesc cu momitoare) sau se scamoseaza??? mi se pare total inestetic si nepractic !!! daca foloseste cineva de mai multa vreme aceste lansete il rog sa ne dea niste detalii.........multumesc.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

lucim23 scrie:manerul acela imbracat in duplon sau shrinktube (parerea mea e ca este inutil, niciodata nu tii mana in spatiul respectiv, nici in drill si mai ales nici la lansare) nu se uzeaza de la butt rest ??? se imbiba de praf si mizerie (in cazul celor care pescuiesc cu momitoare) sau se scamoseaza??? mi se pare total inestetic si nepractic !!! daca foloseste cineva de mai multa vreme aceste lansete il rog sa ne dea niste detalii.........multumesc.

Salut,

La ale mele nu s-a scamosit/uzat, plus ca se curata foarte usor. :wink:

andrei_81

Mesaj de andrei_81 »

La ale mele la fel,dupa un sezon maneru e impecabil

Trimis de pe al meu LG-D802 folosind Tapatalk

mihai.alecu

Mesaj de mihai.alecu »

salutari !! le folosesc de peste 20 de partide (48-72 ore) si am sa va spun parerile constatate de mine :
intradevar beast-urile sunt mai rigide si un pic mai groase dar in lanseuri tribalurile, parerea mea, sunt net superioare si nu sunt subiectiv cand spun asta. adik duc mai bine chiar daca nu sunt la fel de rigide , se incarca foarte bine , iar in dril sunt perfecte.
mi se pare ca se incarca perfect cu 120g .
materialul de pe maner intradevar e pretentios daca pescuiesti cu momitor se murdareste dar nu ramane imbacsit daca il cureti la fiecare sfarsit de partida(si se curata f usor) si pana acum nu are nici cea mai mica urma de scamosare .
parerea mea e ca merita batul.
am comentat la subiect deoarece am si tribal am si beast si am si vengeance-urile de la shimano .
toate cele bune !!
CS SENZOR TEAM
"În viață nu contează unde te afli, ci pe cine ai alături."

nono

Mesaj de nono »

cum se echilibreaza velocity cu bbrlc ? nu e prea grea mulineta pentru un bat asa de slim (ma refer la varianta de 3,9m si 3,5lbs), ce parere aveti de combo-ul asta ??? dinstanta si placere in drill ??? cam care ar fi ordinea ?
ps: m-ar interesa si o comparatie intre sonik sk3 extreme cu aceleasi specificatii, cam care ar fi diferentele si asemanarile intre cele 2 modele.............sk3 - velocity.......

mihai.alecu

Mesaj de mihai.alecu »

mulinetele pe care le.am folosit pe ele su OKUMA PL865 si shimano XTA-big baitrunner Long Cast . si mi se pare ca sunt f bine echilibrate. nu stiu ce sa spun despre bbrlc.
CS SENZOR TEAM
"În viață nu contează unde te afli, ci pe cine ai alături."

andrei_81

Mesaj de andrei_81 »

Am eu velocity cu bbrlc

andrei_81

Mesaj de andrei_81 »

Se pupa perfect

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

As vrea sa mai aud si alte pareri despre lanseta asta.
Cine are Velocity dar a folosit si MTX 14 ? Care se incarca mai greu ? Cum e Velocity in comparatie cu MTX 11 ?

Eu estimez ca anul viitor o sa fac maxim 10 partide la crap(pe balta) si distanta la care trebuie sa arunc variaza foarte mult, 50-130m sau mai mult pentru cine poate. Oricum, in multe locuri nu prinzi malul si pana la urma tot va trebui sa-mi cumpar o barca gonflabila. Partidele pe care le fac dureaza in mod normal 12-36 ore, mai mult nu-mi permite timpul. Pestii care sper sa-i prind au 2-5kg, mai rar 7-8-10kg si sunt si exemplare de 15-20kg, in mare parte peste salbatic.

Nici macar nu stiu daca merita sa-mi cumpar de 3,90m pentru ca e mai relaxant sa pescuiesti cu bete mai scurte( si implicit mai usoare). M-am gandit la Velocity de 3,60m 3,25lbs sau MTX 14 de 3,60m si 3,5lbs dar nu exclud nici variantele de 3,90m dar un lucru il stiu sigur, nu vreau pari, vreau o lanseta pe care sa o pot folosi la capacitate maxima, sa pot s-o incarc.

M-am gandit si la Beastmaster BX dar e cam rigida cea de 3,5lbs.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”