Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
LIKE !PallBogdan scrie:Chiar daca in 5 fraze s-a facut rezumatul unei discutii de sute de pagini asternuta pe parcursul a doi ani de zile...domnule Popescu, eu nu as fi in masura sa te pun la zid si sa te fac in fel si chip... Dar faptul ca din cauza matale, Romania si pescarii romani nu s-au putut bucura de un campionat mondial, ai cuvantul meu, ti-as zdrobi capul ca la sarpe! Dupa ce ca nu mai avem absolut nimic in tara asta am dat cu piciorul si la aceasta sansa! Sa-ti fie rusine! Eu as fugi...departe de tot, pe partea cealalta a Globului Pamantesc!
Dan M scrie:@razvan u.,
orice as face oricum nu pot sa multumesc pe toata lumea. Doar incerc sa fiu impartial. Am vazut ca mai multi au luat atitudine cu privire la postarile lui Stefan Popescu, asa ca m-am supus si i-am oprit accesul la cele 3 forumuri de competitii.
daca e tot offtopic n-o sa mai posteze nici acolo.Madalin Dirla scrie:in scurt timp o sa posteze in bazar![]()
![]()
![]()
orice as face oricum nu pot sa multumesc pe toata lumea. Doar incerc sa fiu impartial. Am vazut ca mai multi au luat atitudine cu privire la postarile lui Stefan Popescu, asa ca m-am supus si i-am oprit accesul la cele 3 forumuri de competitii.
Dan M scrie:daca e tot offtopic n-o sa mai posteze nici acolo.Madalin Dirla scrie:in scurt timp o sa posteze in bazar![]()
![]()
![]()