Banati-l pe Popescu!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Cristi Y
pescar de competitie

Re: Banati-l pe Popescu!

Mesaj de Cristi Y »

sniper scrie:lasa-ti omul sa posteze,in procente sta mai bine ca Lenuta Udrea;
ca un plus,mai afla si cei neimplicati in aceasta bulibaseala ce se mai intampla in adevaratul pescuit de
competitie
stimate domn .. sniper , daca intr-adevar doriti sa va bucurati de pretioasele informatii ale prezidentului federal , le gasiti pe siteul federatiei sau pe pagina de facebook a celebrei institutii , lasati-ne pe noi sa ne scaldam in bulibaseala
sniper scrie:Salile de tribunal au un rol ,limpezesc apele .....acolo unde sunt tulburi !
din cate stiu , accesul in salile de judecata este liber , asa ca profitati din plin , nu va trebuie nici echipament de campare ca pe balta , au scaune in dotare , este adevarat , nu sunt recliner iar sunetul deranjant al senzorilor va fi inlocuit de ciocanul judecatorului
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

PallBogdan
pescar de competitie
Puncte: 0

Banati-l pe Popescu!

Mesaj de PallBogdan »

Stefan Popescu scrie:
PallBogdan scrie:Chiar daca in 5 fraze s-a facut rezumatul unei discutii de sute de pagini asternuta pe parcursul a doi ani de zile...domnule Popescu, eu nu as fi in masura sa te pun la zid si sa te fac in fel si chip... Dar faptul ca din cauza matale, Romania si pescarii romani nu s-au putut bucura de un campionat mondial, ai cuvantul meu, ti-as zdrobi capul ca la sarpe! Dupa ce ca nu mai avem absolut nimic in tara asta am dat cu piciorul si la aceasta sansa! Sa-ti fie rusine! Eu as fugi...departe de tot, pe partea cealalta a Globului Pamantesc!

Sent from my iPhone using Tapatalk
PallBogdan,
Am mai pus această întrebare și ți-o pun și ție; Cum am împiedicat eu să se țină Campionatul Mondial în România?

PS dacă vrei să fugi, ești liber să o faci. Eu trebuie să apăr o federație care este legal constituită și singura abilitată să reprezinte pescuitul sportiv din România. Când o să se înființeze alta, mă voi retrage în mod sigur. Dar cred că mai este mult de așteptat până atunci.
Stimabile, tu mai ai o singura sansa ca altfel nu se poate cu tine... Descarcat in tine un brat de plumbi din tevile unor automate sa nu mai ai timp nici sa respiri...asta in cazul in care nu fuge si aerul de tine!

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

lucfish scrie:PallBogdan,
Am mai pus această întrebare și ți-o pun și ție; Cum am împiedicat eu să se țină Campionatul Mondial în România?

PS dacă vrei să fugi, ești liber să o faci. Eu trebuie să apăr o federație care este legal constituită și singura abilitată să reprezinte pescuitul sportiv din România. Când o să se înființeze alta, mă voi retrage în mod sigur. Dar cred că mai este mult de așteptat până atunci.

Dl. Popescu, răspunsul la acestă întrebare se regăsește în postările dvs. anterioare, cred că nu sunteți amnezic!!!
Cu siguranță dvs. apărați interesele proprii, nu interesele pescarilor, așa cum lăsați să se înțeleagă, postând mesaje conform cărora că dvs. lucrați la federație fără remunerație, că doriți binele pescuitului sportiv, etc.!!!
Anterior v-am adresat o întrebare legată de o datorie la Doripesco, privind organizarea unei competiții de mare anvergură și mi-ați răspuns că pescarii au rămas datori, deducând din răsunsul (întreabă pescarii!!). O mare rușine, aruncănd responsabilitatea pe umerii altora. Oare ei au organizat, sau dumneavoastră?
O altă informație mincinoasă postată de dvs. este aceea că TATA NIȚU și IRINEL sunt membrii federației. Total FALS, l-am întrebat personal și a infirmat CATEGORIC, cele spuse de dumneavoastră!!! Ca să mă contraziceți, vă rog să postați un înscris, din care să rezulte că este membru afiliat, cu semnătura lui.
lucfish,
federația nu are nici o datorie de la Doripesco. Este un simplu folclor, întreținut de unii care nu știu ce să mai facă pentru a compromite federația.
Cât despre Tata Nițu, el și Irinel nu sunt membri ai federației. În schimb, sunt legitimați la un club din Federație. Legitimațiile sunt la Costică Buhac, care le-a ridicat de la federație pentru a le duce la club. Cred că le poate posta. Federația nu tine duplicate după legitimațiile emise, ci doar lista sportivilor legitimați pe cluburi.

PS Ar fi trebuit să știi că la federație se afiliază cluburile, nu sportivii.
Vladut Mateianu scrie:Trebuie doar sa renunti la functia de presedinte. Apoi va avea cine sa ia federatia si sa o puna pe picioare...
Știu că asta te arde pe tine. Ar trebui să te întrebi dacă tu vreodată o să calci prin federație, indiferent cine va fi președinte. Federația asta nu este o jucărie pe care să poată pune mâna orice neavenit.

PS De ce nu încerci să mă schimbi? Doar dacă latri pe aici nu o să reușești niciodată. Valabil pentru toți lătrăii.

Stefan Popescu
pescar de competitie

PallBogdan scrie:
Stefan Popescu scrie:
PallBogdan scrie:Chiar daca in 5 fraze s-a facut rezumatul unei discutii de sute de pagini asternuta pe parcursul a doi ani de zile...domnule Popescu, eu nu as fi in masura sa te pun la zid si sa te fac in fel si chip... Dar faptul ca din cauza matale, Romania si pescarii romani nu s-au putut bucura de un campionat mondial, ai cuvantul meu, ti-as zdrobi capul ca la sarpe! Dupa ce ca nu mai avem absolut nimic in tara asta am dat cu piciorul si la aceasta sansa! Sa-ti fie rusine! Eu as fugi...departe de tot, pe partea cealalta a Globului Pamantesc!

PallBogdan,

Stimabile, tu mai ai o singura sansa ca altfel nu se poate cu tine... Descarcat in tine un brat de plumbi din tevile unor automate sa nu mai ai timp nici sa respiri...asta in cazul in care nu fuge si aerul de tine!

Admin,
Tu realizezi ce scoate pe goarnă cetățeanul ăsta? Înțeleg că lași mizeriile lui Mitrea, dar chestia asta e prea de tot. Ai grijă la ce lași pe forum.

sniper

Mesaj de sniper »

Cristi Y scrie:
ca un plus,mai afla si cei neimplicati in aceasta bulibaseala ce se mai intampla in adevaratul pescuit de
competitie
stimate domn .. sniper , daca intr-adevar doriti sa va bucurati de pretioasele informatii ale prezidentului federal , le gasiti pe siteul federatiei sau pe pagina de facebook a celebrei institutii , lasati-ne pe noi sa ne scaldam in bulibaseala
sniper scrie:Salile de tribunal au un rol ,limpezesc apele .....acolo unde sunt tulburi !
din cate stiu , accesul in salile de judecata este liber , asa ca profitati din plin , nu va trebuie nici echipament de campare ca pe balta , au scaune in dotare , este adevarat , nu sunt recliner iar sunetul deranjant al senzorilor va fi inlocuit de ciocanul judecatorului
stimate domn Cristi .....y,apreciez ironia dar parerea celuilalt conteaza mult intr-o discutie,nu trebuie sa merg unde faci trimitere ;legat de pescuit am convingerea ca am petrecut mult mai mult timp pe balta decat altii .
ps.Popescu dovedeste ca este o nuca tare pt multi,fara sa ii iau apararea !

Stefan Popescu
pescar de competitie

sniper scrie:
Cristi Y scrie:
competitie
stimate domn cristi .....y,apreciez ironia dar parerea celuilalt conteaza mult intr-o discutie,nu trebuie sa merg unde faci trimitere ;legat de pescuit am convingerea ca am petrecut mult mai mult timp pe balta decat altii .
ps.Popescu dovedeste ca este o nuca tare pt multi,fara sa ii iau apararea !
Păi asta îi doare pe băieți. Toată lumea știe că altă federație nu se mai poate face și că au rămas de căruță. Treaba cu AGVPSR are și ea un sfârșit, pe care îl știe toată lumea.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Stefan Popescu scrie:
lucfish scrie:
O altă informație mincinoasă postată de dvs. este aceea că TATA NIȚU și IRINEL sunt membrii federației. Total FALS, l-am întrebat personal și a infirmat CATEGORIC, cele spuse de dumneavoastră!!! Ca să mă contraziceți, vă rog să postați un înscris, din care să rezulte că este membru afiliat, cu semnătura lui.
lucfish,

Cât despre Tata Nițu, el și Irinel nu sunt membri ai federației. În schimb, sunt legitimați la un club din Federație. Legitimațiile sunt la Costică Buhac, care le-a ridicat de la federație pentru a le duce la club. Cred că le poate posta. Federația nu tine duplicate după legitimațiile emise, ci doar lista sportivilor legitimați pe cluburi.

Tata Nitu cat si Costica Buhac nu fac parte di nici un club al federatiei atata timp cat anul acesta au participat la campionatul AGVPS din partea asociatiei Aqvila membra cu drepturi deplina a AGVPSR .........asa ca usor cu fumigenele ........sa nu va loviti la bratara :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Stefan Popescu
pescar de competitie

De ce nu-l întrebați pe Costică? Vă poate pune o imagine cu legitimația. Pozele sunt fără cusur. Nu pot fi confundați cu altcineva. Faptul că au participat la CN al AGVPSR, denotă vraiștea care domnește în această coșmelie. Mai nou văd că orhei face iar ședință și cere cluburilor să vină cu lista sportivilor legitimați. Ce nu știe orhei, este că legitimațiile sportive se eliberează de federație, nu de AGVPSR. Aceasta tocmai ce a fost dovedită de instanță că nu are treabă cu pescuitul sportiv. Intersant în anunțul lui orhei este altceva. Se fac calificări pentru a selecționa echipa ce ne va reprezenta la CM 2015 din Spania. Reprezenta pe cine? Pe orhei sau România?

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

Stefan Popescu scrie:...Se fac calificări pentru a selecționa echipa ce ne va reprezenta la CM 2015 din Spania. Reprezenta pe cine? Pe orhei sau România?
Reprezinta pe noi pescarii , pe care tu nu dai un ban .... tu doar vrei banii lor .... Oricum tu nu stii .. ca nu esti pescar , esti doar un batranel senil ...
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual