lucfish scrie:PallBogdan,
Am mai pus această întrebare și ți-o pun și ție; Cum am împiedicat eu să se țină Campionatul Mondial în România?
PS dacă vrei să fugi, ești liber să o faci. Eu trebuie să apăr o federație care este legal constituită și singura abilitată să reprezinte pescuitul sportiv din România. Când o să se înființeze alta, mă voi retrage în mod sigur. Dar cred că mai este mult de așteptat până atunci.
Dl. Popescu, răspunsul la acestă întrebare se regăsește în postările dvs. anterioare, cred că nu sunteți amnezic!!!
Cu siguranță dvs. apărați interesele proprii, nu interesele pescarilor, așa cum lăsați să se înțeleagă, postând mesaje conform cărora că dvs. lucrați la federație fără remunerație, că doriți binele pescuitului sportiv, etc.!!!
Anterior v-am adresat o întrebare legată de o datorie la Doripesco, privind organizarea unei competiții de mare anvergură și mi-ați răspuns că pescarii au rămas datori, deducând din răsunsul (întreabă pescarii!!). O mare rușine, aruncănd responsabilitatea pe umerii altora. Oare ei au organizat, sau dumneavoastră?
O altă informație mincinoasă postată de dvs. este aceea că TATA NIȚU și IRINEL sunt membrii federației. Total FALS, l-am întrebat personal și a infirmat CATEGORIC, cele spuse de dumneavoastră!!! Ca să mă contraziceți, vă rog să postați un înscris, din care să rezulte că este membru afiliat, cu semnătura lui.
lucfish,
federația nu are nici o datorie de la Doripesco. Este un simplu folclor, întreținut de unii care nu știu ce să mai facă pentru a compromite federația.
Cât despre Tata Nițu, el și Irinel nu sunt membri ai federației. În schimb, sunt legitimați la un club din Federație. Legitimațiile sunt la Costică Buhac, care le-a ridicat de la federație pentru a le duce la club. Cred că le poate posta. Federația nu tine duplicate după legitimațiile emise, ci doar lista sportivilor legitimați pe cluburi.
PS Ar fi trebuit să știi că la federație se afiliază cluburile, nu sportivii.
Vladut Mateianu scrie:Trebuie doar sa renunti la functia de presedinte. Apoi va avea cine sa ia federatia si sa o puna pe picioare...
Știu că asta te arde pe tine. Ar trebui să te întrebi dacă tu vreodată o să calci prin federație, indiferent cine va fi președinte. Federația asta nu este o jucărie pe care să poată pune mâna orice neavenit.
PS De ce nu încerci să mă schimbi? Doar dacă latri pe aici nu o să reușești niciodată. Valabil pentru toți lătrăii.