Xs1 Intensity vs Abisfer 35

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Alex_Sebastian
Puncte: 0

Xs1 Intensity vs Abisfer 35

Mesaj de Alex_Sebastian »

In ideea de a-mi achizitiona lansete noi va propun sa dezbatem cele doua modele, astept pareri pro si contra, tinand cont ca ma intereseaza pentru un pescuit de placere si nu de concurs; iar drill-ul si distanta sa nu fie neglijate.

aurelian_solomon

Re: Xs1 Intensity vs Abisfer 35

Mesaj de aurelian_solomon »

Si eu sunt in aceiasi situatie, vreau sa mai achizitionez un set de lansete noi, si tot la acestea m-am c-am oprit si eu, cu mentiunea ca am un set de mtx14, si caut ceva mai rigid un pic.

Cu acordul tau, as mai adauga listei de comparatie, si fox horizon 3.90 3.5lbs (aceiasi gama de pret cu xs1 intensiti) din cate am citit, ar fii mai usor de incarcat decat xs1 intensiti, si are actiune rapida

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

aurelian_solomon scrie:Si eu sunt in aceiasi situatie, vreau sa mai achizitionez un set de lansete noi, si tot la acestea m-am c-am oprit si eu, cu mentiunea ca am un set de mtx14, si caut ceva mai rigid un pic.

Cu acordul tau, as mai adauga listei de comparatie, si fox horizon 3.90 3.5lbs (aceiasi gama de pret cu xs1 intensiti) din cate am citit, ar fii mai usor de incarcat decat xs1 intensiti, si are actiune rapida
Ceea ce cauti este de fapt Fox Horizon XT , horizonul simplu nu e un bat de forta , e mai soft comparativ cu XT

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

aurelian_solomon scrie:Si eu sunt in aceiasi situatie, vreau sa mai achizitionez un set de lansete noi, si tot la acestea m-am c-am oprit si eu, cu mentiunea ca am un set de mtx14, si caut ceva mai rigid un pic.

Fox Horizon am avut eu. Nu cred ca e mai rapida decat un MTX 14. :?
Beastmaster BX de 3,5lbs e mai rapida decat Horizon, asta pot sa-ti spun sigur. Am vandut Horizoanele pentru ca nu avea rost sa blochez atatia bani in bete pentru alea cateva partide ce le fac anual. Dpdv calitativ, lanseta e ireprosabila, cred ca da clasa unui NCS(pt carcotasi, le-am avut si pe astea).
DAR, exista un dar ! Daca as gasi Horizon sh in stare perfecta la un pret decent, in mod sigur pe astea le-as lua !

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Am aruncat cu Intensity XS1 si pot spune ca este o lanseta foarte buna pentru casting, ceea ce mi s-a parut interesant a fost ca desi lanseta era de 3,75 lb varful era destul de moale si cred ca in drill se comporta sensational de bine pentru o lanseta rapida, despre cealalta lanseta nu pot sa imi dau cu parerea pentru ca nu am testat-o. De asemenea exista si anumite recenzii despre aceasta lanseta care cred ca te pot ajuta foarte mult in a te decide.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

silviu_ms

Mesaj de silviu_ms »

Ce legatura are TC-ul unei lansete cu actiunea ei?
o lanseta de 3,75 o consideri mai rapida decât una de 3.5?
nu exista semn egal intre putere si actiune :mrgreen:

Alex_Sebastian

Mesaj de Alex_Sebastian »

va rog daca se poate sa ramanem doar la cele doua modele, multumesc.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Ce legatura are TC-ul unei lansete cu actiunea ei?
Absolut corecta intrebarea, sunt destui care pun semnul egal intre TC si actiune.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

silviu_ms scrie:Ce legatura are TC-ul unei lansete cu actiunea ei?
o lanseta de 3,75 o consideri mai rapida decât una de 3.5?
nu exista semn egal intre putere si actiune :mrgreen:
Pai de unde pana unde ai inteles tu ca ar avea legatura cu actiunea lansetei, o lanseta de 3,75 rapida lucreaza pe varf, dar si acolo de multe ori este rigida, iar eu tocmai asta vroiam sa evidentiez, ca varful lucreaza extrem de bine si cred ca in drill isi face treaba cum trebuie pe varf. Iar la intrebarea legata de 3,75 mai rapida decat 3,5 normal ca nu este, dar este mai rigida, ceea ce determina o incarcare mai grea a blancului. De obicei lansetele rapide care au tc peste 3 lb sunt in mare parte rigide si pe varf, iar Intensity XS1 este o lanseta care are un varf foarte moale in ciuda tc de 3,75 care ar fi putut determina un varf foarte rigid.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

Asterix

Mesaj de Asterix »

Abisfer 35 este o lanseta relativ moale, foarte placuta in drill dar cu care nu poti sa atingi distante considerabile.
XS1 este o lanseta mai puternica dar totusi foarte placuta in drill.
Personal am pescuit cu Abisfer 35 si am testat 12 ore si XS1 dupa care am testat si am ramas in posesia modelului Supresa care este la fel de placuta in drill doar ca in comparatie cu celelalte doua modele are o actiune ceva mai rapida si este si ceva mai ieftina.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”