Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Ceea ce cauti este de fapt Fox Horizon XT , horizonul simplu nu e un bat de forta , e mai soft comparativ cu XTaurelian_solomon scrie:Si eu sunt in aceiasi situatie, vreau sa mai achizitionez un set de lansete noi, si tot la acestea m-am c-am oprit si eu, cu mentiunea ca am un set de mtx14, si caut ceva mai rigid un pic.
Cu acordul tau, as mai adauga listei de comparatie, si fox horizon 3.90 3.5lbs (aceiasi gama de pret cu xs1 intensiti) din cate am citit, ar fii mai usor de incarcat decat xs1 intensiti, si are actiune rapida
Fox Horizon am avut eu. Nu cred ca e mai rapida decat un MTX 14.aurelian_solomon scrie:Si eu sunt in aceiasi situatie, vreau sa mai achizitionez un set de lansete noi, si tot la acestea m-am c-am oprit si eu, cu mentiunea ca am un set de mtx14, si caut ceva mai rigid un pic.
Cu acordul tau, as mai adauga listei de comparatie, si fox horizon 3.90 3.5lbs (aceiasi gama de pret cu xs1 intensiti) din cate am citit, ar fii mai usor de incarcat decat xs1 intensiti, si are actiune rapida
Absolut corecta intrebarea, sunt destui care pun semnul egal intre TC si actiune.Ce legatura are TC-ul unei lansete cu actiunea ei?
Pai de unde pana unde ai inteles tu ca ar avea legatura cu actiunea lansetei, o lanseta de 3,75 rapida lucreaza pe varf, dar si acolo de multe ori este rigida, iar eu tocmai asta vroiam sa evidentiez, ca varful lucreaza extrem de bine si cred ca in drill isi face treaba cum trebuie pe varf. Iar la intrebarea legata de 3,75 mai rapida decat 3,5 normal ca nu este, dar este mai rigida, ceea ce determina o incarcare mai grea a blancului. De obicei lansetele rapide care au tc peste 3 lb sunt in mare parte rigide si pe varf, iar Intensity XS1 este o lanseta care are un varf foarte moale in ciuda tc de 3,75 care ar fi putut determina un varf foarte rigid.silviu_ms scrie:Ce legatura are TC-ul unei lansete cu actiunea ei?
o lanseta de 3,75 o consideri mai rapida decât una de 3.5?
nu exista semn egal intre putere si actiune