SEMNAL DE ALARMA

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: SEMNAL DE ALARMA

Mesaj de Vali Vesa »

Vladut Mateianu scrie: ...de ce nu faceti manse pe...
Canalul Poarta Alba / Midia - standuri la 500 metrii si locuri egale :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Zarguzon Adi scrie: PS: Balta Lates indeplineste toate conditile pentru calificari dupa parerea mea care am fost acolo
Pontoanele au 6m/6 m -regulamentar trebuie 8m/8 m :!:
Sunt 5 standuri unde trebuie sa cobori pe balustrada -acum nu exista acea balustrada [cred ca nu are nimeni pretentia sa ne facem alpinisti ] :!:
Este parerea ta si nu are nimeni dreptul sa o conteste :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Nea Victor,

am fost si eu acolo, bagator de seama. Hai s-o lasam cu pontoanele. Pontoanele sunt pentru lansete nu pentru corturi. Pentru corturi este destul pamant si iarba in spate...

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Corect, sa vedem atunci cine este meserias.....

Ma mir cum de concurentii se lasa asa usor manevrati si nu comenteaza la aceste schimbari si incercari de schimbari ! Cred ca taxa de 50 de lei ii face sa ia acest concurs ca pe o joaca......

@victor oana

Si la Tancabesti pontoanele sunt mici, 6 x 6 m, propun sa se anuleze si mansa de pe acest lac......plus ca se pare ca este prea mult peste, ceea ce nu corespunde cu pista din Franta ! :!:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Zarguzon Adi scrie:..de ce oare boierii au lasat sa se ocupe de munca cei mai putin destepti ??????[/quote
Nea Cornele sa-ti spun eu una depre boieri la care te incadrezi matale "boierul tot boier ramane mananca nu manaca dupa amiaza se culca"
PS: Balta Lates indeplineste toate conditile pentru calificari dupa parerea mea care am fost acolo
Adriane, imi pare rau, dar nu vorbeam de lates, care am auzit ca este de nota 10...eu ziceam de doripesco, unde media este sub 1,5 kg

@ vladut si vali

acelasi lucru...latesul cred ca este o.k., dar doripesco cu pesti multi sub cota cm, cred ca este de domeniul ciortaniadelor atat de hulite de europa de vest si de insula si atat de indragite de europa de est si de noi deasemeni (pleonasmul este voit)

vladut, mai pune un zero la taxa si citeste postarea mea de la topicul in cauza... :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ adrian zarguzon

:lol: :lol: :lol: ... eu nu sunt boier, fac parte dintr-o familie din clasa de mijloc...si nici nu dorm dupa masa oricat as bea... :D :D :D

mai le dorm si eu noaptea dupa multa tarie, dar e tica pe faza si n-am traba... :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

am vaga impresie ca balta lui gabi sandu este super si sunt convins ca pana-n calificari va rezolva si problema integritatii participantilor, asa ca lasati latesul in pace ca nu despre el era vorba...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

[quote="oanavictor"][quote="Zarguzon Adi"]
PS: Balta Lates indeplineste toate conditile pentru calificari dupa parerea mea care am fost acolo[/quote]

Pontoanele au 6m/6 m -regulamentar trebuie 8m/8 m :!:
Sunt 5 standuri unde trebuie sa cobori pe balustrada -acum nu exista acea balustrada [cred ca nu are nimeni pretentia sa ne facem alpinisti ] :!:
[size=200]Este parerea ta si nu are nimeni dreptul sa o conteste [/size] :idea:[/quote]

Nea Victor, pontoanele poate nu au avut 8m/8m, poate nu au fost destule balustrade dar sigur peste a fost si chiar si pesti mari pentru cei dibaci :D :D
si tot dupa parerea mea pana la calificari aceste mici amanunte vor fi remediate (ma refer la pontoane si balustrade ); densitatea de peste neplacuta pentru unii boieri "din pacate va ramane aceeasi";

P.S. ce nu au reusit proprietarii de balti cu pretentii din jurul Bucurestiului la Lates s-a putut; e vorba de amplasarea de toalete ecologice care sa poata deservii intreaga balta;

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vladut Mateianu scrie:Da, dar probabil ca propietarul a suparat pe cine nu trebuia ! :(

Iata cum cu cateva zile inainte de debut se schimba regulamente, se schimba arbitrii, se creaza comisii, se cauta schimbarea pistelor de concurs....... :oops:
Nu se schimba nici un regulament ,se clarifica anumite aspecte lasate in coada de peste ,desii sunt prinse in regulament vag .
Nici vorba de a se schimba arbitrii [nu sunt cunoscuti de nimeni :!: ]se clarifica rolul directorului de arbitraj si limita responsabilitate a acestuia
Nu se creaza nici o comisie ,ea este creata prin regulamentul aprobat ,se numeste comisia si se clarifica responsabilitatile ei :!:
Nu se cauta nici o schimbare de pista ,asta numai un om bolnav poate sa o faca ,am tras un semnal de alarma asupra a ceea ce am vazut in fotografii si l-am rugat pe Gabi sa caute sa remedieze din ele in timpul care a mai ramas .
[cele 5 locuri unde trebuiesc constriute balustrade care pun in pericol integritatea concurentilor ,ce rol are gardul de sarma care este la 3 metri in spatele pontonului ,dimensiunile standului care trebuie sa aiba 8/8 m.
Ps un concurent si-a fracturat piciorul din cauzele acestea :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Zarguzon Adi scrie: ...P.S. ce nu au reusit proprietarii de balti cu pretentii din jurul Bucurestiului la Lates s-a putut; e vorba de amplasarea de toalete ecologice care sa poata deservii intreaga balta;
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”