Canalul Poarta Alba / Midia - standuri la 500 metrii si locuri egaleVladut Mateianu scrie: ...de ce nu faceti manse pe...

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Canalul Poarta Alba / Midia - standuri la 500 metrii si locuri egaleVladut Mateianu scrie: ...de ce nu faceti manse pe...
Pontoanele au 6m/6 m -regulamentar trebuie 8m/8 mZarguzon Adi scrie: PS: Balta Lates indeplineste toate conditile pentru calificari dupa parerea mea care am fost acolo
Adriane, imi pare rau, dar nu vorbeam de lates, care am auzit ca este de nota 10...eu ziceam de doripesco, unde media este sub 1,5 kgZarguzon Adi scrie:..de ce oare boierii au lasat sa se ocupe de munca cei mai putin destepti ??????[/quote
Nea Cornele sa-ti spun eu una depre boieri la care te incadrezi matale "boierul tot boier ramane mananca nu manaca dupa amiaza se culca"
PS: Balta Lates indeplineste toate conditile pentru calificari dupa parerea mea care am fost acolo
Nu se schimba nici un regulament ,se clarifica anumite aspecte lasate in coada de peste ,desii sunt prinse in regulament vag .Vladut Mateianu scrie:Da, dar probabil ca propietarul a suparat pe cine nu trebuia !![]()
Iata cum cu cateva zile inainte de debut se schimba regulamente, se schimba arbitrii, se creaza comisii, se cauta schimbarea pistelor de concurs.......
Zarguzon Adi scrie: ...P.S. ce nu au reusit proprietarii de balti cu pretentii din jurul Bucurestiului la Lates s-a putut; e vorba de amplasarea de toalete ecologice care sa poata deservii intreaga balta;