esti un cacacios...Vali Vesa scrie:Zarguzon Adi scrie: ...P.S. ce nu au reusit proprietarii de balti cu pretentii din jurul Bucurestiului la Lates s-a putut; e vorba de amplasarea de toalete ecologice care sa poata deservii intreaga balta;

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
esti un cacacios...Vali Vesa scrie:Zarguzon Adi scrie: ...P.S. ce nu au reusit proprietarii de balti cu pretentii din jurul Bucurestiului la Lates s-a putut; e vorba de amplasarea de toalete ecologice care sa poata deservii intreaga balta;
alooooo !...cornel rosioru scrie:I N C R E D I B I L![]()
![]()
![]()
Cum dracu? Acum tragem semnale de alarma? Latesu e de cacat?
Victoreeee, trezeste-te.
Cine nu e cu noi, e impotriva noasta?
Mai baieti sa va intre in cap. Voi nu sunteti decit spitele de la roata.
Si daca tot tragem semnale de alarma, atunci trag eu un semnal de alarma real. Sacel. Si ca singura persoana oficiala in carpfisingul mioritic voi face o comisie care se va deplasa la Sacel pt. a verifica balta. Drumuri de acces, campare, latimea malulilor, capacitate, populatie piscicola etc.
Daca nu corespunde, va intra Doripesco.
Cornel Rosiorucornel rosioru scrie:I N C R E D I B I L![]()
![]()
![]()
Cornel,cornelserbu scrie:alooooo !...cornel rosioru scrie:I N C R E D I B I L![]()
![]()
![]()
Cum dracu? Acum tragem semnale de alarma? Latesu e de cacat?
Victoreeee, trezeste-te.
Cine nu e cu noi, e impotriva noasta?
Si daca tot tragem semnale de alarma, atunci trag eu un semnal de alarma real. Sacel. Si ca singura persoana oficiala in carpfisingul mioritic voi face o comisie care se va deplasa la Sacel pt. a verifica balta. Drumuri de acces, campare, latimea malulilor, capacitate, populatie piscicola etc.
Daca nu corespunde, va intra Doripesco.
omu' a spus ca-s nasoale "scarile" alea de acces la pontoane...cineva chiar s-a accidentat...astea se pot remedia si cred ca d-aia s-a si tras acel semnal de alarma, in niciun caz nu cred ca cineva ar vrea sa se scoata latesul !...nu stiu de unde ai mai scos-o si p-asta
cornelus, cine-i, tata, roata, ca vreau s-o vad si eu invatindu-se
sa nu-mi spui ca agvps, ca aia-s deja in deriva...se pare ca mai au un an sau doi si se sting detot...![]()
![]()