Fara urmasi, nu avem viitor, degeba ne batem cu pumnii in piept si cautam "perfectionismul" in organizarea de concursuri.
Astept si alte concursuri cu asemenea participare si semnez cu prezent si cu "casch-de la cascaval" pentru tinetele sperante.
"Cine face si desface, toata ziua are ce face."
Mugur
Am trecut astazi , impreuna cu "capriorii mei" - Teo( 11 ani ) si Dani ( 7 ani ) sa vada si ei cum e cu pescuitul la crap .
Vreau sa va spun ca am gasit o atmosfera excelenta - pe balta nu se prindea pe nicaieri , in schimb copii ( multumim Andrei Vladeanu si Cipica - stiu ei de ce ! si pe ce ploaie si vijelie au nadit locul pentru copilasi !! ) , PRINDEAU crap ! .
Parinti , pescari , copii multi , toti faceau parte dintr-o manifestare sportiva , competitie pe bune .
Seful arbitrilor a fost Cipica , mai apropiat de virsta decit noi de copii , deci nu s-au inregistrat contestatii . Ii rideau ochii in cap de asa bucurie si l-am vazut sincer placut impresionat cind vedea ca se prinde peste , niste mogildetze de copii , dirzi si pusi pe treaba .
Am vazut impreuna cu copiii mei , plus o asistenta impresionanta ( Andrei Vladeanu , Vladut Mateianu , Coco , Cipica , Pasare , Ciurlau , Mircea Gheran , Nicu Cioara , Floreatza , Rosioru si imi cer scuze celor pe care ii omit , au fost multi ! ) , cum o fetita slabuta , firava rau , fir de papadie , dar isteata foc , a scos 2 crapi romanesti ( 1.5 kg si 7,3 kg ) la interval de 10 minute !!! Sigur ca au ajutat si arbitrii - dar asa rabdare si dorinta de a afla cum se face , nu am vazut la multi pescari de astia internauti care bat cimpii pe forumuri .
Poze , interviuri , aplauze la scena deschisa - eu zic ca cel putin aceasta fetita este castigata, daca nu pentru pescuit , macar pentru natura si ecologie , asa incit viata noastra a tuturor sa fie mai calma si mai prietenosa vizavi de mediu , pe viitor. Acum cind scriu , nu stiu cine a castigat - dar de fapt ce conteaza , castigul este al tuturor copiilor care astazi au fost pe Hobaia .
Vreau sa va spun ca ai mei copii m-au barait la cap , tot drumul de intoarcere , ca la anul sa ii inscriu in competitie ! Aceste lucruri sunt castigurile zilei de astazi .
Frumoasa actiune,dupa cum le glasuieste dl.Val ! As dorii sa felicit pe toti cei implicati , participanti ,organizatori si sponsori ! Probabil peste cativa ani il veti avea "client " si pe fiul meu ! Inca o data sincere felicitari !... si (vorba tot a lu' conu Val) "sa va tina Dumnezeu verzi pe toti " !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga