De ras ai sa ramai ca de fala cand dreacu ai fost??Am râs copios ...

Moderator: gor965
De ras ai sa ramai ca de fala cand dreacu ai fost??Am râs copios ...
clubul Renasterea participa la vot ?Stefan Popescu scrie:Am convocat Adunarea generală de alegeri pentru luna ianuarie 2015. Alegerile sunt libere, iar candidaturile la fel. Pot să fiu reales sau nu. Cluburile afiliate au decizia prin votul lor.
asta cu tzigania ti-a iesit din plin , tu fiind cel care a dat tonul si care cel mai grav este ca esti cel care o intretiiStefan Popescu scrie:Eu nu vreau să fac țigănie din federație, ci o federație serioasă
tavaleala nu este in fata tastaturii juvete , vine si ea si sa te vad atunci cat esti de calitStefan Popescu scrie:Nu vezi că sunt călit și rezist la tăvăleală?
Daca ai ascultat-o inseamna ca aveai si un spion acolo ...care te-a sunat mascat si ti-a dat varianta sa asculti la casca discutia ....... Bravo Stefane ... lucrezi maxim ...Mai ramine sa aflam si listingul de vineri , comparam telefoanele si aflam tot .. ))))))))))))))))))))))))))))))))) Ce lume misto !!! Va felicit !Stefan Popescu scrie:Nu am ce face în niciuna din situațiile expuse de tine. În primul rând, în AG votează membri afiliați, iar cluburile de crap nu există decât în mintea îngustă a câtorva care își dau cu presupusul. Cluburile sunt constituite pe ramura de sport „pescuit sportiv” nu la crap sau alte lighioane. Iar legea nu permite să fac ce vrei tu. Dacă a lipsit ceva până acum pescuitului sportiv au fost regulile, unanim acceptate și respectate. Eu nu vreau să fac țigănie din federație, ci o federație serioasă. Indiferent cât timp va dura. Nu vezi că sunt călit și rezist la tăvăleală? Și dacă cineva dorește să intre în federație, va trebui să respecte regulile. Dacă nu, stau bine unde sunt acum și fac caterinci cum au făcut vineri la AGVPSR. Am râs copios ascultând țigănia din sala de ședințe.Val scrie:Stefan Popescu scrie:Am convocat Adunarea generală de alegeri pentru luna ianuarie 2015. Alegerile sunt libere, iar candidaturile la fel. Pot să fiu reales sau nu. Cluburile afiliate au decizia prin votul lor. Simplu și democratic. Ce pot să spun, este că voi candida pentru un nou mandat.
Alt cacat .... ai cu 7-27 cluburi de pensionari ... te alegi ...![]()
![]()
![]()
Ca daca ai face un protocol cu cluburile de crap ...sa ii lasi de capul lor ... si sa nu ii ..... cu vizite medicale , samd ...pe macar 2 ani ... ai face treaba ... dar asa ... nu merge ..ti-am mai zis si nu vrei sa ma asculti ..
Mai sunt si alte variante...dar toate la timpul lor !Val scrie:Stai linistit d-le Popescu , ca Vladut e primul care se afiliaza la FRPS sub o forma sau alta , nici prea evident dar nici foarte mascat , ... la inventat un dialog acceptabil e maestru si bun simt nu a avut niciodata ..
El eternul rebel , va avea de ales ..merge la Selaru in poala , sau vine la tine ... eu zic ca vine la tine ..asa din spirit de Che Guevara ..si pentru ca a pune Senzor sub genunchiul AGVPS inseamna sa isi distruga tot dialogul public de vreo 5 ani ... Vine si Oana ...in scurt timp ..
Da sa sti d-le Popescu ca nu te scoti .... chiar iti bagi dracu in casa ...![]()
![]()
![]()
Vezi cat esti de prost si cum te spargi singur ca la federatia ta este dictatura si doar tu iei deciziile ?Stefan Popescu scrie: Am scris puțin mai înainte că a început deja tatonările. Dar nici eu nu sunt așa de naiv cum cred unii. Potaia nu va intra în federație, cel puțin cât sunt eu în funcție. Și cred că nici după aceea.
Era o gluma Dani, faceam misto doar de prostul ala de la alba..... Nea Gabi este cat se poate de real, daca te interesezi putin poti afla mai multe...dani dan scrie:
de ce mai postezi vladut ca si clona? stii cat am urat clonele![]()
![]()
![]()
![]()
am incercat sa raspundem in fata celor care citesc cu numele nostru,si,daca gresim, sa ne putem "impaca" pe balta![]()
![]()
![]()
ne-am saturat de sfaturile pescarilor de tastatura,de cei care din anumite motive nu pot,nu vreau,nu sunt lasati,le e frica sa vina la un concurs sa-si etaleze cunostintele,sa-si faca strategiile,sa discutam la un pahar daca pestele nu raspunde.
ca sa nu mai zic de jigniri,injuraturi mascate s.a.
parerea mea e ca nu mergem intr-o directie buna,benefica pt cei care au investit,au pus suflet,au renuntat la multe![]()
![]()
-pt ce
![]()
![]()
sa-ti fie frica sa mai postezi,ca sar "tastaturile"pe tine![]()
si marii PESCARI DE COMPETITIE autointitulati de CRAPMANIA
![]()
PS cred ca am scris cam mult.ma duc sa ma hidratez![]()
nu e nimic personal,vladut.e doar o observatie![]()
![]()
Ce sa facem Vlade ... macar atit .Vladut Mateianu scrie:Mai sunt si alte variante...dar toate la timpul lor !Val scrie:Stai linistit d-le Popescu , ca Vladut e primul care se afiliaza la FRPS sub o forma sau alta , nici prea evident dar nici foarte mascat , ... la inventat un dialog acceptabil e maestru si bun simt nu a avut niciodata ..
El eternul rebel , va avea de ales ..merge la Selaru in poala , sau vine la tine ... eu zic ca vine la tine ..asa din spirit de Che Guevara ..si pentru ca a pune Senzor sub genunchiul AGVPS inseamna sa isi distruga tot dialogul public de vreo 5 ani ... Vine si Oana ...in scurt timp ..
Da sa sti d-le Popescu ca nu te scoti .... chiar iti bagi dracu in casa ...![]()
![]()
![]()
Ce bine de tine ca nu esti implicat si le vezi pe toate din peluza....
Asta este Val pe care il stiam eu !
Fara acceptul familiei si Comitetului Director FRPS nu ii pot face perfuzii in cap, ramane doar legat de calorifer unde are permisiunea colegilor de salon sa recite poezii.Anti FRPS scrie:Bai saracule , iar ai inceput sa mananci kkt ? Si o mai dai si cu perversa "Eu asta am înțeles"![]()
Mars la salon sa-ti dubleze aia doza la tratament , ca esti irecuperabil