@ val pangica
misto relatarea, valerica !
stiam ca sambata se va nadii ca sa prinda copiii si cand vedeam ce-i afara ma gandeam cu groaza...

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Bravoo !cornel rosioru scrie:Sakale, dupa cum am spus sunt obosit dar fericit.
Copii nu au prins sub 5 Kg.
L-am uitat pe Costel Stanila care a tremurat mai nult ca la concursurile lui, nepotul cistigind captura si locul I la grupa mare.cornel rosioru scrie:Acum am ajuns acasa,ca si gazda am avut multa treaba dupa concurs.
Sunt rupt de oboseala, dar fericit.
Nu va imaginati cita bucurie va pot aduce acesti copii.
Pescari cu experienta care aveau copii in concurs au trait emotii nebanuie.
Inca de la tragerea la sorti parintii traiau emotia concursului.
La ora 9 sa dat startul, copii intra in stand si ca viitori sportivi isi fac treaba.
Conform regulamentului parintii stau in spatele standurilor si se framinta.
Copii, adevarati sportivi, nadesc si lanseaza..
Concurs in plina desfasurare, incepe sa se prinda peste, tensiunea creste, iar parinti incep sa se agite.
Sunt oameni in toata firea, pescari incercati in concursuri grele, oameni duri, care acum nu rezista tensiunii.
George Petrila alearga pe standuri, Andrei Barbosu se agita , Nicu Gaulea e disperat, fetita lui prinde 2 crapi comuni in 10 minute si se instaleaza in fruntea clasamentului.
Floreata nu mai rezista tensiunii si vine la ferma. Nepotul lui, fostul campion, detine captura (9.100kg), si e in carti.
Vladut cedeaza nervos si face turul baltii, Nicu Cioara isi face de lucru pe la gratar, iar Vali Vopsea se intereseaza de clasamente.
Iorgos e nervos, si nu-si gaseste locul. Onoare familiei e salvata de Alicia, mezina familiei de numai 4 ani care da interviu reporterilor PRO TV.
Durii din concursuri aveau lacrimi in ochi cind copii scoteau cite un crap.
Un concurs al copiilor care a desvaluit sensibilitatea parintilor.