bancuri

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
andrei mihut
Puncte: 0

Re: bancuri

Mesaj de andrei mihut »

O tanara facea autostopul intr-un sat uitat de lume. Singurul mijloc de locomotie in sat aparu: o caruta cu un mosneag. Opri, o lua pe fata care mergea la gara. Mosul se tot uita la picioarele fetei, se tot uita...
La un moment dat, zice fata:
-Bade, mai poti f' te ?
-Maaaai poooot, draga badii!
-No, f' te un bici la caii astia, ca io pierd trenu'!!!+

Unele fete chiar ma iau de prost. Eram la o petrecere si dansam cu fata asta cu care am stat la vrajeala toata noaptea. Dupa cateva pahare mi-a soptit la ureche: " mi-am asortat chilotii cu sosetele"
"-Du-te tu de aici" i-am raspuns " nici macar nu porti sosete!"
PS. Tot virgin sunt...

Un om foarte batran zacea pe patul de moarte. Deodata simti cum aroma prajiturii lui favorite cu ciocolata urca incet si ademenitor pe scari. Si-a adunat fortele ramase si s-a ridicat din pat. Sprijinindu-se de perete merse pana la usa si cu un efort si mai mare coborî scarile, tinandu-se cu ambele maini de balustrada.
Gafaind, se sprijini de tocul usii si arunca o privire in bucatarie. Daca n-ar fi simtit durerile acelea cumplite, ar fi zis ca este deja in rai. Acolo, puse pe un ziar, erau sute de prajituri favorite cu ciocolata. Era asta raiul sau era ultima dovada de iubire din partea sotiei, care se asigura ca sotul ei parasea lumea fericit?
Cu un ultim efort, se arunca inspre masa. Mana tremuranda ajunse la o prajitura de pe marginea mesei, cand brusc este lovit de o lingura de catre sotie.
- "Nu te atinge de astea", spuse ea, "sunt pentru priveghi"
It's more than passion!

matei1971

Mesaj de matei1971 »

Cum recunoşti un român la Formula 1?
Claxonează când apare lumina verde...
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

matei1971

Mesaj de matei1971 »

La inmormantarea unei babe, cand se coboara sicriul in groapa, o coroana aluneca si da sa cada dupa sicriu. O alta babuta se grabeste sa o prinda si aude din spate un tanar:
-Ce faci, mamaie? Prinzi buchetul?
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

matei1971

Mesaj de matei1971 »

Pompierul Ionescu stătea și nu făcea nimic: banca ardea, creditul se stingea....

matei1971

Mesaj de matei1971 »

Totusi, sunt de apreciat Mayasii. Au reusit sa faca un calendar faimos, fara buci, fara țâte...

andrei mihut

Mesaj de andrei mihut »

SOTIA :
-Ai vāzut 10 RON fācuti praf ?
SOTUL :
-Da...!
-Ai vāzut 100 RON sifonati ??
-Da...!
-Ai vāzut 100 € mototoliti ???!!!!
-Da...!!!
-Acum du-te în garaj sā vezi 20.000 € busiti.....
It's more than passion!

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

- Este adevarat ca femeile traiesc mai mult decat barbatii?
- Nu toate. Doar vaduvele

- Care este diferenta intre o zana si o vrajitoare?
- Un an de casnicie.

- Ce este "barbatul ideal"?
- Un amestec de vibrator si bancomat.

- Ce inseama "sentimente amestecate"?
- Este atunci cand iti cade soacra in prapastie, fiind in Mercedesul tau cel nou.

* Ce le zice Alba ca Zapada celor 7 pitici ca sa se trezeasca?
* 7UP !

Statisticile sunt precum costumele de baie : iti arata ce stie toata lumea si iti ascund exact ceea ce ai fi vrut sa afli

Cum transformi un pentagon intr-un patrat ? Raspuns : folosind teorema lui Bin Laden...

Un betiv vine acasa pe la ora 2 dimineata.
- Unde ai stat atata, nenorocitule, ca doar crasma se inchide la 11?
- Pai dupa inchidere am plecat acasa!
- 3 ore pentru doua stradute scurte?
- Scurte scurte, dar late...

Proverb vasluian:
Fimeia vânătă di azi, îi fimeia îmbufnată di ieri.

Inscriptia de pe asfalt "M-am culcat din nou cu nevasta-ta!" a agitat tot blocul.

Tiganul si puradelul, in gara :
- Teteo, ce facem, luăm trenu' ?
-Nu fi lacom praleo, prima dată luăm şina.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

andrei mihut

Mesaj de andrei mihut »

Un poliţist și-a trimis nevasta la mare cu copilul, iar după o săptămâna a venit și el la mare. În prima seară zice:
– Nevastă, hai sa facem si noi ce fac oamenii mari!
– Şi eu vreau, dar dacă se scoală copilul și ne prinde? Hai să mergem mai bine la plajă.
Ajung ei pe plajă, încep treaba , când deodată apare o patrulă de… poliţie:
– Vă rog să vă îmbrăcaţi, o să vă dăm amendă pentru fapta dumneavoastra in public.
Tipul zice:
- Nene, stai ușor, și eu sunt politist, uite legitimaţia!
– Bine, dumneavoastră puteţi pleca, dar pe asta trebuie să o amendez, e a patra oară când o prind pe plajă săptămâna asta!
It's more than passion!

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

De campanie
Fişiere ataşate
Untitled.jpg
Untitled.jpg (75.75 KiB) Vizualizat de 1027 ori
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

andrei mihut

Mesaj de andrei mihut »

Bulă, la reuniunea de 20 de ani, se adresează foştilor
lui dascăli:
- Măi… stimaţi profesori. Mă tot frământă o întrebare:
Chiar atât de imbecil eram, de mă tot lăsaţi corijent?
- Vaaai, dar se poate, domnule ministru?

Eram în prima zi de școală. Nu cunoșteam pe nimeni, așa că stăteam mai retras și mă uitam la cei din jurul meu. La un moment dat am văzut o fetiță frumoasă foc, așa că m-am hotărât să mă duc la ea și să intru în vorbă cu ea. Un băiat din mulțime îmi zice: „Hei, aia e prietena mea!”. Fata de care ziceam a început să chicotească, pe mine m-au cuprins emoțiile, așa că i-am dat un pumn în față acelui băiat și am strigat și la ceilalți să-și vadă de treabă. Vine asistenta să-i ofere îngrijiri și constată că ăla avea fractură nazală. De atunci nu am mai avut voie să predau în acea școală.

O tipa da anunt in ziar: "Tinara frumoasa, disponibila caut barbat care sa nu bea, sa nu fumeze...".
Intr-o noapte suna cineva la usa. Tipa deschide. La usa un barbat beat, cu tigara in coltul gurii, cu sticla de tarie in mina.
Barbatul: - Am venit pentru anuntzul din ziar.
Tipa: - Mai nesimtitule, tu nu ai vazut ce scrie acolo... sa nu bea, sa nu fumeze. Tu ce cauti aici?
Barbatul: - Pai am venit sa-ti spun sa nu te bazezi pe mine!
It's more than passion!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”