Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Salut ,eu nu sint un super aruncator ,arunc cu Abisfer constant 135-140 m , folosesc fire textile de 40 lb. La casting cu fir nylon de 0.28 ,vint puternic 22-25 km/h. dreapta fata ,am dat cel mai mult 152m. Folosesc si Free Spirit , Century ,dar Abisfer a devenit preferataWilliam Joyce scrie:Salutare,
O intrebarea pentru Silviu, cam cat arunca DD = Drill & Distanta? Sa zicem cineva care are cat de cat tehnica, dar nu e super aruncator.
Te-ai gandit sa faci un eveniment de prezentare si testare a lansetelor?
Iti multumesc mult.
O seara faina.
Aproximativ, cu un fir de 25, plumb de aprox 115g fara montura si fara vant din spate, un aruncator peste medie (dand de peste cap) ar ajunge pe la 165-170m. Cu montura (un elicopter minimalist) , probabil pe la 145m.William Joyce scrie:Salutare,
O intrebarea pentru Silviu, cam cat arunca DD = Drill & Distanta? Sa zicem cineva care are cat de cat tehnica, dar nu e super aruncator.
Te-ai gandit sa faci un eveniment de prezentare si testare a lansetelor?
Iti multumesc mult.
O seara faina.
Decojitul, slefuitul, matisatul si lacuitul + inelele(50-16) = in jur de 350 ron.osc1or scrie:Silviu, cat ar costa material + manopera un set de inele?
Crezi ca ar renta montajul inelelor fara pastila ceramica pe un set de beastmaster 3,9m 3,5lbs?
Si repozitionata as zice eu, daca-i vorba de beastmaster (lanseta e foarte buna, chiar reusita, cu exceptia pozitionarii mandrinei foarte aproape de cotor). Si, ca urmare, odata ce schimbi pozitia mandrinei, trebuie repozitionat si primul inel!Dar daca vrei si la talon, trebuie data jos mandrina si reorientata
Eu cred ca este o confuzie in ceea ce priveste modelul Beastmaster. Daca prietenul tau a rupt 3 inseamna ca el a rupt jumatate din lansetele defecte din anul 2014silviu_florescu scrie:Si mie imi placeau beast master-urile, chiar le recomandam cui ma intreba. Pana am aflat ca se cam rup.. un prieten chiar a luat 4 la recomandarea mea si a plesnit 3Apoi am mai primit cateva confirmari de la altii.
Ce-i drept, eu pescuisem cu modelul mai vechi (visiniu) fara probleme. El si le-a luat pe cele noi (negre). Presupun ca din cauza asta cele noi au scazut la pret, pe cand cele vechi sunt mai scumpe.
Si da, unul din inconveniente este mandrina pozitionata cam jos. Altul, ca nu sunt decat cu inel de 40.