un concurs destul de nasol, locurile fiind foarte dezechilibrate, dar asta este traba de noroc pana la urma.
ce a fost insa frustrant este faptul ca in dreapta mea pe gorgan s-au perindat in timpul concursului vre-o 4 echipe care au nadit fiecare cu nada ei si au prins pesti care consider ca erau destul de aproape de zona mea de pescuit.
cu toate astea, de pe pontonul ala plutitor e foarte greu sa te bati cu planet, vaci 0, vaci 1,staga sau dreapta scaldatoare...
altfel, arbitrajul cred ca a fost foarte corect, iar concurentii de nota 10, mai putin vecinii nostri, costica buhac, george alexandru si iulian petre care au fost de nota 11
Felicitari tuturor celor care au reusit sa se claseze in primi zece,arbitrilor,gazdei si organizatorilor.
Urmatoarea provocare cand va avea locsi cine va fi organizatorul?
Joi acelasi tip de concurs dar se puncteaza doar CEI MAI MARI 9 CRAPI SAU AMURI..!!
Taxa este aceeasi ca data trecuta...deja sunt 9 echipe ....eventualii doritori sa telefoneze urgent la Vlad Parfene deoarece sunt numai 11 locuri..!!
2500 euroi calitatea (9 pesti) si 2500 cantitatea nu merge la premiu ca eu unul nu cred ca gasesti 11 locuri egale de pesti mari si putem opta atunci pt cantitate.
petre iulian scrie:2500 euroi calitatea (9 pesti) si 2500 cantitatea nu merge la premiu ca eu unul nu cred ca gasesti 11 locuri egale de pesti mari si putem opta atunci pt cantitate.
ps. cine e tare si pe "val" ia tot potul .
Nu merge...
Regula e clara...a fost pe cantitate saptamana trecuta si surprizele n-au lipsit....
Ca o remarca...daca era concursul pe 9 pesti castiga Pontonul 5 ....