Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
Hai sa lasam discutiile despre Greys pentru ca n-au rost.cp scrie:Salut Marius!
Ce spui tu e o varianta ce se vehiculeaza de cand Greys a lansat GARANTIA PE VIATA. Si e valabila pentru toate lansetele lor; ... A, mai nou, si Chub are acelasi stil. Sa zicem ca varianta s-ar aplica la Greys Prodigy, Chub Outcast. Cum ramane cu X-flite, Platinum si mai nou Torsion, unde pretul este aproape triplu? Eu mi-am luat lansetele astea ca up-grade la Greys Prodigy de acum 3 ani - 3,6m si 3,5lbs. Le am si acum dau cu naditor (carp system de 100g+nada=120-130g), unde nu am nevoie de distanta. DAR...cum dracusorulzice Century sau Harrison...acum tatonez...Torrix-ul mi se pare cel mai aproape de Greys Prodigy Plus 50 ca actiune (Greys e un pic mai intepata). Bruce Ashby mi-a recomandat Invader-ul lui, care bate Torrixul...pe care tot el il foloseste ca blank; deci mergem tot pe rapid recovery. Daca pun mana pe un Invader si imi place iau set, daca nu... mai caut.
Legat de Torrix nici eu nu am auzit de vre-unul rupt... dar nici nu prea exceleaza la capitolul aruncari, se bazeaza pe "corecteaza greselile de aruncare"; este poate cel mai bun allrounder (asta e prin UK). Imi place actiunea, dar parca as vrea sa si arunc mai departe...
Hai sa ne mutam in alt topic, vreau sa vand lansetele totusi; sunt bune, sunt in garantie, si am folosit numai 2 din ele; eu pescuiesc cu 2 lansete.
Cristi
Eu m-am razgindit din urmatoarele motive.cp scrie:Da Marius, multumesc.
Dupa ce am mai schimbat cateva e-mail-uri cu Bruce, parca as opta penntru Invader. Pretul nu e rau nici la mine. Totusi as vrea sa le pipai un pic inainte, de aruncat ar fi ideal. Tu ai comandat? Cand iti vin? Vin pana la Timisoara sa le vad![]()