Vand Set Greys Prodigy Plus 50 + minciog + marker +spod

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

cp
Puncte: 0

Re: Vand Set Greys Prodigy Plus 50 + minciog + marker +spod

Mesaj de cp »

@ Vladutz

Asa cum spuneam mai devreme; "corecteaza aruncarile"; imi place blancul Magic, sunt OK dar la tip recovery... mai asteptam. Daca as avea un blank Magic taiat cu 15cm din varf si 15 cm din cotor poate ca as avea o idee; s-ar putea sa fie chiar bine; cu garantie, etc.; chiar daca este facut in CHINA. Din pacate nu am aceasta sansa... macarale...rad in soare argintii...macarale.

Greys a marsat pe acest aspect; tip recovery, s-au gandit ca daca faci lanseta mai rigida si mai rapida dai mai departe; dar se poate rupe (in functie de aruncator); SI-AU ASUMAT UN RISC; GARANTIE PE VIATA; daca o faci mai moale nu se rupe, este eterna, dar... hai sa nu inventam roata...iar...

TU DE CE PREFERI PELZER TICORE? ARE VRE-O LEGATURA CU TIP RECOVERY? DE CE NU AI "PRODUS" ASTFEL DE LANSETE SI AI PREFERAT CALEA DE MIJLOC, CARE CORECTEAZA?

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

cp scrie:Salut Marius!

Ce spui tu e o varianta ce se vehiculeaza de cand Greys a lansat GARANTIA PE VIATA. Si e valabila pentru toate lansetele lor; ... A, mai nou, si Chub are acelasi stil. Sa zicem ca varianta s-ar aplica la Greys Prodigy, Chub Outcast. Cum ramane cu X-flite, Platinum si mai nou Torsion, unde pretul este aproape triplu? Eu mi-am luat lansetele astea ca up-grade la Greys Prodigy de acum 3 ani - 3,6m si 3,5lbs. Le am si acum dau cu naditor (carp system de 100g+nada=120-130g), unde nu am nevoie de distanta. DAR...cum dracusorul :D zice Century sau Harrison...acum tatonez...Torrix-ul mi se pare cel mai aproape de Greys Prodigy Plus 50 ca actiune (Greys e un pic mai intepata). Bruce Ashby mi-a recomandat Invader-ul lui, care bate Torrixul...pe care tot el il foloseste ca blank; deci mergem tot pe rapid recovery. Daca pun mana pe un Invader si imi place iau set, daca nu... mai caut.

Legat de Torrix nici eu nu am auzit de vre-unul rupt... dar nici nu prea exceleaza la capitolul aruncari, se bazeaza pe "corecteaza greselile de aruncare"; este poate cel mai bun allrounder (asta e prin UK). Imi place actiunea, dar parca as vrea sa si arunc mai departe...

Hai sa ne mutam in alt topic, vreau sa vand lansetele totusi; sunt bune, sunt in garantie, si am folosit numai 2 din ele; eu pescuiesc cu 2 lansete.

Cristi
Hai sa lasam discutiile despre Greys pentru ca n-au rost.
Ati doresc vinzare rapida si sa faci o alegere buna.
Am discutat cu Bruce despre Invader si sa stii ca difera foarte mult de Torrix.E un blanc care e intzepat, mai moale decit Trebuchet,dar este peste Chimera.E un blanc destul de tare, fast recovery tip mie mi-a placut ,oferta care am primit-o pentru 4 buc. e super Ok.
Rog un admin sa mute discutiile astea la echipamente ca stricam vinzarea omului.
Mad carp Team

cp

Mesaj de cp »

Da Marius, multumesc.

Dupa ce am mai schimbat cateva e-mail-uri cu Bruce, parca as opta penntru Invader. Pretul nu e rau nici la mine. Totusi as vrea sa le pipai un pic inainte, de aruncat ar fi ideal. Tu ai comandat? Cand iti vin? Vin pana la Timisoara sa le vad :) :)

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

cp scrie:Da Marius, multumesc.

Dupa ce am mai schimbat cateva e-mail-uri cu Bruce, parca as opta penntru Invader. Pretul nu e rau nici la mine. Totusi as vrea sa le pipai un pic inainte, de aruncat ar fi ideal. Tu ai comandat? Cand iti vin? Vin pana la Timisoara sa le vad :) :)
Eu m-am razgindit din urmatoarele motive.
1)Sint relativ groase in talon,cam la dimensiunea Trebuchetului.
2)Sint mai tari decit Platinium de la Greys care deja ,,e pari''
3)Ceea ce-mi place se gaseste si la noi,nu merita sa-mi bat capul cu transportul sau sa gasesc ,,x'' firma unde sa vina marfa pentru ca ai vazut ca nu livreaza la adresa de persoana fizica si mai e un motiv care pot sa ti-l spun pe privat.
O zi buna.
Mad carp Team

cp

Mesaj de cp »

Lansetele si minciogul 2500 lei

Marker si spod 800 lei

Marius, te rog pe privat sau la tel; da-mi apel, te sun eu.

cp

Mesaj de cp »

Lansetele si minciogul 2300 lei

Marker+Spod 800 lei

cp

Mesaj de cp »

Lansetele 1800 lei
Minciogul 300 lei