Intrebare TAVP

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Intrebare TAVP

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:interesant este ca la aceasta intrebare s-au repezit sa raspunda oana - etapa darvari - ironic, vezi Doamne.
:D :D :D
Mai interesant este faptul ca acest ION CRISTOIU [vezi doamne :!: ] al revistei'' SENZOR LA CRAP'' si-a cam pierdut ACIDITATEA si nu prea mai stie ce sa faca si de cine sa se mai agate pentru a fi si el in CENTRUL ATENTIEI :!: :idea: :lol: :lol: :lol:

@Cezarica :lol: :lol: :lol:

A fost asa de buna incercarea de a crea polemica a'' MARELUI CAPITAN'' incat nu te-ai putut abtine :?: :lol: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Eu voi raspunde numai in masura in care pot sa-mi dau cu parerea sau sa propun o solutie la situatiile neprevazute de regulament. Sper ca pana la data inceperii TAVP, toate echipele participante sa cunoasca foarte bine regulamentul de desfasurare si arbitraj.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@victor Oana,

Da, recunosc cu mina pe inima ca nu m-am mai putut abtine ! Dar este incredibil cum de nu va mai puteti voi abtine de la atitea si atitea comentarii acide :(
Si apropo, ca e in alt topic, dar merge si aici : cam citi crezi ,sincer, ca din alea 60 de echipe sunt pregatite sa faca fata unui CM ? Onorabil, sa zicem...Hai sa fim seriosi... :)

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

cine a dat exemplele alea aberante, n-are decat sa citeasca regulamentul

0 peste = 61 puncte

pot fi si 59 de echipe cu 61 de puncte...d-aia sunt cinci etape, sa aiba omul de unde alege, iar cine are 0 peste in trei etape, sper ca se va intreba serios ce cauta la cn.

nu stiu de ce, andrei, dar cred ca socotrlile alea ale tale de matematica superioara, sunt varza :D , iar caterinca lui victor o gasesc justificata, dat totusi, putin exagerata.

@ cezar

zau ca nu-nteleg de ce razi, explica-mi si mie, poate radem impreuna...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Pai Cornele... UNII sunt incurajati in mojicia lor , CEILALTI sunt incurajati sa intoarca si celalalt obraz.
The second best is the first loser!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

daca asa cum intreba vladut, vor fi peste 30 de echipe in cele doua etape care n-au prins peste, prioritate de inscriere la, lates vor avea echipele care in primele doua etape au prins ceva si se claseaza in primele 25 sa zicem, iar celelelte 35 (care n-au prins) se vor bate pe inscrierea pe cele cinci locuri disponibile intr-un mod ce se va hotara doar in cazul foarte putin probabil ca se va intampla asa ceva.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

fata de aranjamentul initial a intervenit contopirea primelor doua manse.
s-au format astfel doua grupe.
prin urmare, d'aia militam pt punctajul cips
cate puncte o sa primeasca o echipa care nu puncteaza in prima mansa? 61? 31? sau cate?
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie:
andrei vladeanu scrie:interesant este ca la aceasta intrebare s-au repezit sa raspunda oana - etapa darvari - ironic, vezi Doamne.
Mai interesant este faptul ca acest ION CRISTOIU [vezi doamne :!: ] al revistei'' SENZOR LA CRAP'' si-a cam pierdut ACIDITATEA si nu prea mai stie ce sa faca si de cine sa se mai agate pentru a fi si el in CENTRUL ATENTIEI :!: :idea: :lol: :lol: :lol:

@Cezarica :lol: :lol: :lol:

A fost asa de buna incercarea de a crea polemica a'' MARELUI CAPITAN'' incat nu te-ai putut abtine :?: :lol: :lol: :lol:

draga rege CIOABA al satului tamadau,

tot in centrul atentiei (tale) am fost si cand l-ai sunat la 11 noaptea pe malin sa-l intrebi daca eu reprezint revista in ceea ce priveste turneul. si daca pot da comunicate.
The One Team

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Cred ca avem trei variante pentru echipele care nu puncteaza, in functie de cum se face clasamentul.
1.Rezultatele pe sectoare la nivel de balta in cele 2 runde = clasament de mansa => 61 puncte
2.Rezultatele pe cele 6 sectoare de pe cele doua balti la nivel de runda=> 61 puncte
3.Clasament la nivel de runda, pe fiecare balta in parte => 31 de puncte

Daca extrapolam regulamentul votat ar trebui sa se mearga pe prima varianta:

Dupa cele doua runde care puncteaza la nivelul primelor doua manse se procedeaza in felul urmator;

Cele 20 de echipe care au concurat pe acelasi sector ( A cu A, B cu B, C cu C) in cele doua runde sunt ordonate in clasamentul pe sector al mansei pe principiul Locul 1 din prima runda se compara cu locul 1 din a doua runda si in functie de cantitate ocupa locurile 1 si 2, la nivel de sector mansa, samd.
Echipele care nu puncteaza se vor afla pe pozitia 20 la nivelul sectorului.

Apoi se compara dupa celasi principiu locul 1 de pe A cu locul 1 de pe B si locul 1 de pe C.Aceste echipe vor ocupa locurile 1, 2 si 3 in clasamentul mansei, samd.
Echipele care nu au punctat pe Darvari sau Hobaia primesc pentru mansa respectiva 61 de puncte
The second best is the first loser!

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:

draga rege CIOABA al satului tamadau,

Pentru expresia asta te dau in judecata la Strassbourg pentru instigare la ura de rasa :lol: :lol:
Ps Formularea corecta este ''COMUNA TAMADAU SAT DARVARI JUDETUL CALARASI ,asta ca sa nu se creeze vreo confuzie privind identitatea mea ,pentru ca sunt mai multe localitati cu numele Tamadau sau Darvari :!: :!: :idea:

tot in centrul atentiei (tale) am fost si cand l-ai sunat la 11 noaptea pe malin sa-l intrebi daca eu reprezint revista in ceea ce priveste turneul. si daca pot da comunicate.
Cred ca este foarte normal ca cineva sa se intereseze la conducatorul revistei a AVP daca UN ANUMIT PERSONAJ DUBIOS ,NU SE FOLOSESTE IN MOD ABUZIV DE NUMELE REVISTEI PENTRU A-SI CREA ANUMITE AVANTAJE SI INTERESE .,SAU SA CREEZE CEVA POLEMICI ASA CUM BINE SE STIE CA-I PLACE :idea: :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”