somn la pescuit

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Sionut
Puncte: 0

Re: somn la pescuit

Mesaj de Sionut »

viorel dulamita scrie: .....si niciodata sa nu te gindesti la ce te asteapta cind alungi...acasa. :D
sau te gandesti la ce te asteapta cand ajungi acasa si se duce dreaqu somnul ...

P.S @Remus, renunta la energizante. Mai bine bagi mai multa cafea.
CS APS

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

remus_cta scrie:@ulvan
"am baut numai apa plata si am mancat multe mere(nu se compara cu cafeaua nici pe departe)" poti detalia un pic ca nu am inteles exact ce e mai bun,cafeaua sau merele? :D
Remus,
Renunta la cafea si mananca mere verzi. 8)
C. S. PELICANUL

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Energizante - NU! Te tin cat te tin si cand cazi... cazi :lol: La varsta ta n-ai nevoie de asa ceva.
Cafea - 1-2 pe zi, dupa cum simti nevoia. Asta iar se refera la cei "trecuti". La 17 ani...

Trebuie sa fi cat mai natural, nu e nevoie sa-ti stresezi organismul, nu e concurs. Ti-e somn, dormi. Cu statia la cap. Trage, te trezesti, il scoti si te culci la loc. Pescuitul tebuie sa fie o placere nu un calvar.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

DragosNistor

Mesaj de DragosNistor »

:lol: :lol: Vali. In concurs noi dormim pe schimburi. Dar clar primele 24 de ore nu prea doarme nimeni. Mai nasol e cu lichidele tari. Coco a lansat principiul "Nu bei, nu prinzi". Testat tot anul asta, garantat functioneaza. :D :D Vizavi de dormitul cu statia si trezirea, extragerea crapului si adormit la loc, nu stiu ce sa zic. La Sarulesti, ma trezeam, extrageam individul, dupa care ma duceam la 450 de m cu barca sa plantez. In ultimele 3 zile la vasle....... Nu prea imi mai ardea de somn.
Catch and release! lasati si pe altii sa se bucure

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

@Dragos,

Nu vorbim de concursuri, ci de o partida "de placere" de 3 zile :wink:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

DragosNistor

Mesaj de DragosNistor »

@Vali

Anul asta singura partida de placere a fost cea din februarie de pe Tancabesti cu Marius si Mari. Si tot am plantat la 4 dimineata pe -6 grade. Nu prea placut, recunosc. Sincer, la o partida de placere daca trage ceva dupa ora 1 noaptea si ma trezeste din somn, il scot, eventual in pozez daca merita, ii dau drumul si rearunc daca dau din mana sau las lanseta pe mal pana dimineata daca tb sa plantez. Oricum, nu imi fac griji mari anul asta ca nu prea am timp de partide de placere. :D :D :D
Catch and release! lasati si pe altii sa se bucure

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

in primul rand va multumesc tuturor pentru raspunsuri
acum sa incepem,partea cu alcoolul cade,pai 3 zile nu am cum sa nu beau 15-20 beri+ceva tare ca poate o sa fie frig noaptea :lol: mai ales in mijlocul zilei cand fara bere rece mai bine plec acasa.
pai energizantele sunt pentru a 3-a zi inainte sa plec bag 2 energizante pe ora timp de 5 ore si ma mai duce corpu vreo 10 ore ore si cand s-a terminat efectu deja plec.cafea beau cam 2 cafele pe zi la liceu , una inainte de prima ora si una pe la mijlocul orelor,sunt bautor constant de cafea.
nea vali corect ,de placere.
partea cu plantatul cade si ea,nu pescuiesc pe o balta care sa necesite plantat+ca nu am barca :lol:
ma obosesc partidele la pescuit mai ales vara din cauza faptului ca nu pot sa dorm noaptea inaintea partidei,plec la peste de obicei la pe 4 dimineata,si nu pot sa dorm inainte,deja pe balta la pranza cand vine caldura si cu cateva beri vine somnu ,parca e record de avp :lol: ,am incercat multe metode si nu merge nici una,m-am si imbatat,da asta mai mult m-a obosit a 2-a zi ca tot nu am reusit sa dorm .aici are cineva idei????
atunci ce ziceti de reteta asta:multe mere, somn cate o ora 2 la intervale in functie de activitatea pestelui si cafea pentru cand e cazul???

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@remus,

ca sa nu zici ca nu injuri pe cineva :) , uite, eu ti-as aduce aminte(desi ma indoiesc ca acum la scoala se mai invata asa ceva - vad ca acum se beau citeva cafele si 15-20 de beri :evil: ) de o poveste a lui Ion Creanga, una cu drobul de sare...tu iti pui problema de somn, dar ti-ai pus si problema cam cite trasaturi o sa ai , ca sa-ti tulbure somnul ??? :? Nu ca nu ti-as dori sa ai cit mai multe trasaturi, dar...nu se stie niciodata !

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

@Cezar Bibu
nu am de ce sa te injur,accept oricand remarci,dar sa o luam pe rand:
1)cand am zis 15-20 beri era vorba de 3 zile,nu mi se pare o cantitate exagerata de bere pentru 3 zile,
2)cafea beau din nevoie,noptile nu le cam dorm sau le dorm cam 6 ore iar la liceu am nevoie sa fiu treaz,ma refac in weekend oricum :D
3)poveste lui creanga o stiu dar "Prostia omeneasca" :wink: nu ma caracterizeaza.am spus si la inceput ca eu caut paralele ,nu am spus ca nu voi dormi din cauza trasaturilor pestelui,nu voi dormi din cauza unor "pasari" care fac cra cra

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

pai zi, frate, ca tu nu vrei sa dormi ca sa nu-ti fure coirditorii lansetele...pentru asta n-ai nevoie decat de un caine bine dresat...iti recomand un ciobanesc german :lol: si poti dormii linistit...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”