Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Exact asa cum spuneti dumneavoastra! Eu am comunicat cu vanzatorul pe numarul 0730177934 si sms-uri am primit de pe al doilea numar 0765127765 incepand de azi, dupa ce am postat detalii in acest topic!dogoice scrie:Bogdan tu ai vorbit cu vanzatorul pe nr 0730177934. ? Si pe nr 0765127765 ai comunicat prin sms ?PallBogdan scrie:Nu am spus nimic legat de nr de telefon si al cui e... Am confirmat doar ca am primit din partea userului gabi1 un link cu o statie de vanzare pe ebay!
Repet...nu spun ca nu aveti dreptate! Mesaje de pe acest numar am primit doar azi, in urma postarii acestei problema aici. Telefonic, cu domnul Viorel Leu am vorbit pe numarul 0730177934!
Multumesc pentru suport...si...nu e cazul sa ma faceti prost...
Eu tot incerc de cateva zile sa rezolv problema amiabil...am recurs la forum in clipa in care am considerat ca nu mai am nicio sansa de a rezolva amiabil aceasta problema, lucru confirmat inclusiv de vanzator! Credeti ca e necesar sa postez si celelalte mail-uri in care ma conversam cu domnul Viorel Leu?!Dan M scrie:da.
ideea e in felul urmator. PallBogdan a fost contactat prin sms de pe nr de cosmote. Probabil i-a fost facuta o gluma. PallBogdan a postat mesajele primite fara sa fie de la vio79s... care le-a vazut si a scris ca-s inventate......
va rugam sa luati legatura intre voi si sa rezolvati amiabil problema.
Omul ia teapa cu un produs care nu corespunde cu realitatea si cineva ii face glume ..........Dan M scrie:da.
ideea e in felul urmator. PallBogdan a fost contactat prin sms de pe nr de cosmote. Probabil i-a fost facuta o gluma. PallBogdan a postat mesajele primite fara sa fie de la vio79s... care le-a vazut si a scris ca-s inventate......
Nu stiam ca mai nou, inselaciunea se considera o gluma.Dan M scrie:da.
va rugam sa luati legatura intre voi si sa rezolvati amiabil problema.