pareri despre HAKUYO MTX CLASS si Shimano Tribal XS1 Intensi

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: pareri despre HAKUYO MTX CLASS si Shimano Tribal XS1 Int

Mesaj de Dan Mitranescu »

Cristi Radu, vreau sa-ti multumesc penru alegerea facuta ( mi-a spus sotia de lansetele cumparate ) , dar nu vreau sa se inteleaga ca este din punct de vedere comercial.
Cateodata , dupa interventii ca cele pe care le-am avut in acest topic, stau si ma gandesc daca procedez bine. Nu neaparat ca am impresia ca ma pot indeparta de clienti, dar simt ca pot sa starnesc anumite orgolii, ce pot duce in gresala. Si eu vreau exact contrariul.
Pentru asta vreau sa-ti multumesc.Ca mi-ai aratat ca nu gresesc in abordare. Pentru ca am reusit intr-un topic destinat unor lansete de 800-900 lei sa te indrum catre una la jumatate de pret, care consider ca este mai mult decat suficienta pentru ce ai nevoie.
Nu puteam sa spun direct "MTX14" pentru ca pe langa faptul ca eram in afara subiectului, mai si intelegea lumea ca poate sunt disperat sa le vand ( am exclusivitate pe ele ), sau ca sunt prost ( comerciant :) ), pentru ca nu recomand produsul mai scump ,Class-ul .
Cu toate astea ai inteles exact ce doream. Ba mai mult. Ai luat ultimile 4 lansete , care aveau mici defecte estetice ( lac sarit ). :) Asta inseamna sa privesti pescuitul de la 4 m inainte... Aia este singura parte frumoasa. :wink: Sunt sensibil la asta ...

P.S. doresc sa-ti mai dau un "sfat" gratuit : ace Slim nr.1 sau 2 ( doua plicuri ) , inaintas Maxxx Camouflage 0,30 ( o rola ) si 10 momitoare. Sunt din " linia" MTX14 . :wink: Cand ai posibilitatea sa treci, pachetul este la magazin. :wink:

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Dan, stiu ca inainte foloseai Maxx Camouflage de 0.25. De cand folosesti Class ai trecut la 0.30? sau nu are nici o legatura cu "sfatul" pentru Cristi Radu?
Critic echilibrat

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

osc1or scrie:Dan, stiu ca inainte foloseai Maxx Camouflage de 0.25. De cand folosesti Class ai trecut la 0.30? sau nu are nici o legatura cu "sfatul" pentru Cristi Radu?
Se rupe cel de 0.25 la a 3 a aruncare cu classul............valabil doar pt classs
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

Dan Mitranescu
Veteran

osc1or scrie:Dan, stiu ca inainte foloseai Maxx Camouflage de 0.25. De cand folosesti Class ai trecut la 0.30? sau nu are nici o legatura cu "sfatul" pentru Cristi Radu?
Exact cum spune si Mihai.
Class-ul rupe 0,25-ul.
0,30 este insesizabil mai gros, dar suficient de rezistent sa nu se rupa cu cele mai puternice lansete. Stiu din ce foloseau baietii la casting. Merge si pe spod.
Cu MTX14 nu am rupt niciodata 0,25-ul ( chiar daca unii se vaieta ca este prea tare si ca "nu se simte placerea in drill" ... :) )
Atat timp cat nu deranjeaza deloc cu grosimea, prefer sa recomand 0,30-ul. Se leaga cu mono de 0,20 fara probleme.
Pe degetar "se aseaza" mai bine. :wink:

radu cristi

Mesaj de radu cristi »

eu va multumesc pentru raspunsuri,si in special ,doamnei Mitranescu,eram hotarat pe class, dar eu fac cam doua trei concursuri,pe an , si am ales MTX 14,

radu cristi

Mesaj de radu cristi »

si totusi am sa iau si doua MTX class, pentru distante mari ca nu se stie nici o data cand am nevoie

adisefu

Mesaj de adisefu »

Inteleg (dupa ce am citit topicul in viteza) ca daca vreau un bat mai rapid decat mtx14, sa castig cativa metri, xs1 intensity nu se incadreaza.
Corect?

Dan Mitranescu
Veteran

adisefu scrie:Inteleg (dupa ce am citit topicul in viteza) ca daca vreau un bat mai rapid decat mtx14, sa castig cativa metri, xs1 intensity nu se incadreaza.
Corect?
Prea mare viteza. :)
Se incadreaza ( din bun simt fata de pret :) , altfel nu :wink: ) , dar cu conditia sa scoatem Class-ul din ecuatie , pentru ca asta se incadreaza putin mai bine. :)

radu cristi

Mesaj de radu cristi »

am pescuit de miercuri,cu un class,si xs1, mtx 14, pe care le-am luat de la dan, pot sa zic ca,, classul este puternica arunci departe, aceste lansete sunt doar pentru concursuri,nu mi-a placut in drill, mtx 14 si xs1,sunt la fel nu am vazut sau sa simnt vre-o deosebire,doar pretul ,

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

radu cristi scrie:am pescuit de miercuri,cu un class,si xs1, mtx 14, pe care le-am luat de la dan, pot sa zic ca,, classul este puternica arunci departe, aceste lansete sunt doar pentru concursuri,nu mi-a placut in drill, mtx 14 si xs1,sunt la fel nu am vazut sau sa simnt vre-o deosebire,doar pretul ,
Si daca esti pe o balta unde nu se permite plantatul ? Tot class'ul este baza daca nu ajungi cu restul betelor pana la plaur.......
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”