Cateodata , dupa interventii ca cele pe care le-am avut in acest topic, stau si ma gandesc daca procedez bine. Nu neaparat ca am impresia ca ma pot indeparta de clienti, dar simt ca pot sa starnesc anumite orgolii, ce pot duce in gresala. Si eu vreau exact contrariul.
Pentru asta vreau sa-ti multumesc.Ca mi-ai aratat ca nu gresesc in abordare. Pentru ca am reusit intr-un topic destinat unor lansete de 800-900 lei sa te indrum catre una la jumatate de pret, care consider ca este mai mult decat suficienta pentru ce ai nevoie.
Nu puteam sa spun direct "MTX14" pentru ca pe langa faptul ca eram in afara subiectului, mai si intelegea lumea ca poate sunt disperat sa le vand ( am exclusivitate pe ele ), sau ca sunt prost ( comerciant

Cu toate astea ai inteles exact ce doream. Ba mai mult. Ai luat ultimile 4 lansete , care aveau mici defecte estetice ( lac sarit ).

P.S. doresc sa-ti mai dau un "sfat" gratuit : ace Slim nr.1 sau 2 ( doua plicuri ) , inaintas Maxxx Camouflage 0,30 ( o rola ) si 10 momitoare. Sunt din " linia" MTX14 .