Deci ... am dat si eu la stiri la ora 19, la Esca, ca mi-e draga

... vad diaspora ca face coada la ambasada X sau consulatul Y ca sa voteze...basca ma-sii, ce-i mai mana p-astia in lupta daca ei sunt acolo si presedintele Romaniei oricum nu da doi bani pe ce vor si ce fac ei ? M-am uitat vreo 10 minute si tot n-am reusit sa inteleg de ce romanul de afara poarta o ura mai mare fata de guvern, decat poarta unul care efectiv e chinuit aici de guvernul respectiv...si-odata mi-au sarit dracii ... ia uite vere cum se calca astia in picioare si n-au nici o sansa sa voteze toti (a reusit Melescanu sa iasa votarea mai rau decat a fost la primul tur) ... hai domne sa-i ajut, votez eu in locul unia de-acolo, ca la noi la sectie bate vantul ... si m-am dus la vot ... dupa 20 de ani ! Care v-a sa zica, mai mult m-au convins romanii aia de-afara decat candidatii de aici !
p.s.
E drept ca la un moment dat, cum stateam eu asa relaxat, cu gura cascata la tv, a intrat sotia si mi-a spotit ceva la ureche
... Georgescule, daca nu te duci la votare, in seara asta nu vezi nimic ... e incredibil pana unde s-a ajuns cu votul in tara asta !