Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Touché!DumiD scrie:la ce buget ai e pacat sa-ti iei scule sh, poti jongla cu multe combouri in banii astia. Daca nu vrei sa faci parada modei pe balta uita-te la mtx 14 cu inel de 40 (290 de lei), iti ramane buget aproape 1000 de lei pentru mulineta.
Si, daca mai ai in vedere si-un TD6000 (270) lei, iti mai ramane si-un buget care sa-ti permita pescuitul timp de un sezon sau chiar 2, pe mai multe balti. Sau nada. Sau accesorii pentru urmatorul cincinal. Sau, si mai bine, un ansambu "camping" (cort, pat, scaun, sac de dormit) super decent si confortabil. Parerea mea!DumiD scrie:la ce buget ai e pacat sa-ti iei scule sh, poti jongla cu multe combouri in banii astia. Daca nu vrei sa faci parada modei pe balta uita-te la mtx 14 cu inel de 40 (290 de lei), iti ramane buget aproape 1000 de lei pentru mulineta.
ionut72 scrie:Si, daca mai ai in vedere si-un TD6000 (270) lei, iti mai ramane si-un buget care sa-ti permita pescuitul timp de un sezon sau chiar 2, pe mai multe balti. Sau nada. Sau accesorii pentru urmatorul cincinal. Sau, si mai bine, un ansambu "camping" (cort, pat, scaun, sac de dormit) super decent si confortabil. Parerea mea!DumiD scrie:la ce buget ai e pacat sa-ti iei scule sh, poti jongla cu multe combouri in banii astia. Daca nu vrei sa faci parada modei pe balta uita-te la mtx 14 cu inel de 40 (290 de lei), iti ramane buget aproape 1000 de lei pentru mulineta.
Asa imi place...fara multe snobisme„Dă-i Doamne românului, mintea de pe urmă“!
Mor cu comunismele astea.cornel73ro scrie:Snobisme de doi bani.