Upgrade Lansete si mulinete

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

ionut72
pescar de competitie

Re: Upgrade Lansete si mulinete

Mesaj de ionut72 »

Bun, inca ceva, le vrei noi sau merg si sh?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

viper28
Puncte: 0

Mesaj de viper28 »

La bugetul lui, daca gaseste reduceri, le poate lua noi.

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

la bugetul lui se pot cumpara noi

Shimano Tribal Velocity 13' 3,50lb 550 lei
http://www.totalfishing.ro/lanseta-shim ... 31015.html

Shimano Ultegra 10000 XSC 710 lei
http://www.totalfishing.ro/mulineta-shi ... 34699.html

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

la ce buget ai e pacat sa-ti iei scule sh, poti jongla cu multe combouri in banii astia. Daca nu vrei sa faci parada modei pe balta uita-te la mtx 14 cu inel de 40 (290 de lei), iti ramane buget aproape 1000 de lei pentru mulineta.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

DumiD scrie:la ce buget ai e pacat sa-ti iei scule sh, poti jongla cu multe combouri in banii astia. Daca nu vrei sa faci parada modei pe balta uita-te la mtx 14 cu inel de 40 (290 de lei), iti ramane buget aproape 1000 de lei pentru mulineta.
Touché! :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

DumiD scrie:la ce buget ai e pacat sa-ti iei scule sh, poti jongla cu multe combouri in banii astia. Daca nu vrei sa faci parada modei pe balta uita-te la mtx 14 cu inel de 40 (290 de lei), iti ramane buget aproape 1000 de lei pentru mulineta.
Si, daca mai ai in vedere si-un TD6000 (270) lei, iti mai ramane si-un buget care sa-ti permita pescuitul timp de un sezon sau chiar 2, pe mai multe balti. Sau nada. Sau accesorii pentru urmatorul cincinal. Sau, si mai bine, un ansambu "camping" (cort, pat, scaun, sac de dormit) super decent si confortabil. Parerea mea! :)
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

ionut72 scrie:
Si, daca mai ai in vedere si-un TD6000 (270) lei, iti mai ramane si-un buget care sa-ti permita pescuitul timp de un sezon sau chiar 2, pe mai multe balti. Sau nada. Sau accesorii pentru urmatorul cincinal. Sau, si mai bine, un ansambu "camping" (cort, pat, scaun, sac de dormit) super decent si confortabil. Parerea mea! :)
„Dă-i Doamne românului, mintea de pe urmă“!
Asa imi place...fara multe snobisme :D
Din fieful lui Dragnea ma astept la insinuari ca as fi clona lui "DM". :idea: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

crappeval

Mesaj de crappeval »

pot fi si sh dar sa fie intretinute si exploatate corespunzator.

cornel73ro

Mesaj de cornel73ro »

Pescuiesc cu amsamblul MTX 14 (inel de 40 mm) + TD 6000, adica 290 + 270 = 560. Pot face acelasi lucru pe care-l fac altii cu ansamblu de peste 1200 lei. Cunosc pescari consacrati care folosesc aceleasi scule si chiar cu rezultate bune in concursuri.
Din pacate la noi, romanii, mai nou trebuie sa ai si pe balta scule si haine de firma ca altfel...deh, nu te "incadrezi in peisaj". Snobisme de doi bani. Personal, n-am intalnit pana acum pesti care sa citeaca ce scrie pe scule sau tzoale.
Daca te "enerveaza" banii, arunca-i pe firme sonore iar daca gandesti economic, vezi exemplul de mai sus.
Respecte!
Cornel MILEA
C.S. Friends Carp Team

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

cornel73ro scrie:Snobisme de doi bani.
Mor cu comunismele astea.
De exemplu eu am dat un porcoi de bani pe niste lansete deoarece imi placea mandrina.Si inele. Pur estetic. Gaseam o gramada de lansete cu specificatiile lor dar am dat cu 30%-80% mai mult fix c-asa am vrut eu. Sunt snob? N-as zice. Pur si simplu imi fac placerea cu un buget pe care mi-l permit.
Sunt si snobi nu zic nu dar nu asa multi cum crezi tu. Un cumparator informat isi cumpara fix ce vrea si ce-si permite. Mai terminati cu prostiile astea. Sau vrei sa te gratulez si eu cu "saracule, de ce ai dat atatia bani p-alea..cand gaseai la juma de pret in Dragon".Nu suna bine, nu?

On topic: Si eu recomand Velocity si Ultegre. De ce? Am incredere deplina in firma Shimano si-n produsele pe care le comercializeaza...plus ca-mi si plac mie, la banii aia. :)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”