Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Mulinetele au o mica problema cu frana in timpul run-ului. Tamburul se invarte cu tot cu fluturule de la frana si se strange singur. Am citit despre aceasta mulineta, imi placea, dar am vazut si ceva filmulete destul de concludente.mrs scrie:fox warrior + fox fx11 (1000 ron/ asamblu) un filmulet ca sa iti faci o idee: http://youtu.be/JIHnY9Yf4g4
Nu cred ca te incadrezi la notiunea de snob, nici daca vrei. Cel putin din cele relatate . Sa exagerezi cu costul in favoarea unei placeri si in defavoarea utilitatii, nu are nici cea mai mica treaba cu snobismul. ( cel putin asa spune dex-ul ) . Fapta asta are cu totul si cu totul alta incadrare.Albert scrie:Mor cu comunismele astea.cornel73ro scrie:Snobisme de doi bani.
De exemplu eu am dat un porcoi de bani pe niste lansete deoarece imi placea mandrina.Si inele. Pur estetic. Gaseam o gramada de lansete cu specificatiile lor dar am dat cu 30%-80% mai mult fix c-asa am vrut eu. Sunt snob? N-as zice. Pur si simplu imi fac placerea cu un buget pe care mi-l permit.
Sunt si snobi nu zic nu dar nu asa multi cum crezi tu. Un cumparator informat isi cumpara fix ce vrea si ce-si permite. Mai terminati cu prostiile astea. Sau vrei sa te gratulez si eu cu "saracule, de ce ai dat atatia bani p-alea..cand gaseai la juma de pret in Dragon".Nu suna bine, nu?
On topic: Si eu recomand Velocity si Ultegre. De ce? Am incredere deplina in firma Shimano si-n produsele pe care le comercializeaza...plus ca-mi si plac mie, la banii aia.
Eronat, cine da bani multi pe ... orice din pura placere nu-i numaidecat, neaparat si de cele mai multe ori snob. Snobismul e altceva.Snobisme de doi bani
Corect in cazul mulinetelor. In cazul betelor in cauza, mtx 14 si tribal velocity e mai mult un fel de nu-mi iau cauciucuri continental ca-mi permit dunlop desi continentalul e la jumate de pret. De-aia am recomandat mtx 14 cu inel de 40, pentru ce indiferent de ce se discuta si se recomanda realitate este urmatoarea : la 290 de lei este best buy pentru jumatate din piata lansetelor, adica pe segmentul de la 300 de lei pana la 1000 de lei. E adevarat ca poti gasi lansete care poate arunca mai bine, poate sunt mai usoare, poate sunt mai subtiri si se indoaie mai mult sub presiunea unui ciortanica insa consider ca la cat costa si ce stie sa faca le surclaseaza pe toate de pe segmentul mediu, inclusiv noile class datorita pretului. A invata sa faci cumparaturi corect tine mai mult de inteligenta fiecaruia si mai putin de situatia financiara.viper28 scrie:E ca si cand ti-ai permite o Octavia, dar iti iei tot Logan.
Asta am incercat sa explic mai sus, poate ca "snobism" a fost putin mai dur ca exprimare, drept dovada reactiile colegilor de forum. Insa cu ideea de a-ti alege lanseta in primul rand in functie de finisaje si aspect, lasand in plan secund performantele tehnice, nu pot fi de acord niciodata.DumiD scrie:Corect in cazul mulinetelor. In cazul betelor in cauza, mtx 14 si tribal velocity e mai mult un fel de nu-mi iau cauciucuri continental ca-mi permit dunlop desi continentalul e la jumate de pret. De-aia am recomandat mtx 14 cu inel de 40, pentru ce indiferent de ce se discuta si se recomanda realitate este urmatoarea : la 290 de lei este best buy pentru jumatate din piata lansetelor, adica pe segmentul de la 300 de lei pana la 1000 de lei. E adevarat ca poti gasi lansete care poate arunca mai bine, poate sunt mai usoare, poate sunt mai subtiri si se indoaie mai mult sub presiunea unui ciortanica insa consider ca la cat costa si ce stie sa faca le surclaseaza pe toate de pe segmentul mediu, inclusiv noile class datorita pretului. A invata sa faci cumparaturi corect tine mai mult de inteligenta fiecaruia si mai putin de situatia financiara.viper28 scrie:E ca si cand ti-ai permite o Octavia, dar iti iei tot Logan.