Upgrade Lansete si mulinete

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Upgrade Lansete si mulinete

Mesaj de gabi1 »

viper28 scrie:
DumiD scrie:... desi sincer decat doua trompete mai bine o vioara :lol:
Recomanda-mi o vioara.
Stradivarius sau Amatti.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Ce topic amuzant!! :))
Critic echilibrat

viper28

Mesaj de viper28 »

Rutina si plictiseala trebuiesc alungate intr-un fel, Osc1or.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

viper28 scrie:Rutina si plictiseala trebuiesc alungate intr-un fel, Osc1or.
:lol: :lol:
De rezerva merge si Guarneri (sh)!
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

viper28

Mesaj de viper28 »

Am un cimpoi, mai vechi, de la bunicu. Merge si asta sau sa ma orientez spre altceva?

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

viper28 scrie:Am un cimpoi, mai vechi, de la bunicu. Merge si asta sau sa ma orientez catre altceva?
Laceanu si Tudor Heica te pot "indruma". :lol: :lol:
ps. Sa faci doar ce zice "popa". :wink:

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

viper28 scrie:
DumiD scrie:... desi sincer decat doua trompete mai bine o vioara :lol:
Recomanda-mi o vioara.
cu 200 de lei iti luai un mtx 12 sau un mad defender II si cantai la ele de zicea Madalin Voicu ca i-ai furat vioara lu tac'su

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

daca ai bugetul ala pentru un set de 4 lansete echipate, foloseste-l

nu doresc sa intru in polemici pe tema performantelor, dar iti va parea rau daca iti vei lua ceva la jumatate de pret, pe cand tu ti-ai dorit altceva. poate ca o sa-ti spui in mintea ta ce afacere ai facut, dar...daca tot ai banii, bucura-te de ei
vine iarna. mergi si testeaza cat mai multe jucarii, combina-le intre ele si ia-ti ce-i place mai mult

eu unul la capitolul mulinete - shimano. ca o fi un speedcast sau ultegra, bblc xta sau un second respectabil (superultegra sau un ultegra CI4)...cam astea ar fi veriantele la care m-as uita eu. oricum, la mulinete greutate redusa inseamna fie materiale foarte performante (scumpe), fie economie de materiale. deci, sa nu tea dea inapoi un 100 de grame in plus la un model, in defavoarea altuia. la fel cum nici sulow (sau super slow) oscilaton system nu e atat de necesar cum se canta pe-aici.
acum ma contrazic singur. modelul care poate mi-a placut cel mai mult pentru pescuitul crapului este daiwa tournament entoh. daca nu ar fi avut tamburul cu conicitatea inversa si sursa poate putin prea lunga la fluturele franei...oricum, daca e daiwa, macar sa fie made in thailand, nu china. dar asta exclusiv pentru piata second, pretul unui entoh nou este chiar piperat

despre bete, posibilitatile sunt multe. nu te uita neaparat la firma. in 500-600 de lei majoriatatea brandurilor au bete foarte bune. nu neglija nici pe cele mai putin cunoscute decat cele cantate pe forumuri. arunca, daca ai posibilitatea, un ochi si pe la k-karp, maver si colmic. desi nu stiu cine mai da 3 ani garantie ca shimano, lucru deloc de neglijat. eu tot ceva puternic mi-as lua, sa te lasi cu incredere la nevoie pe ele

in fine...am aberat mai mult decat mi-am propus
spor la cumparaturi

l3ogdan

Mesaj de l3ogdan »

Salutare,

In aceeasi situatie ma aflu si eu in prezent, doresc sa fac un upgrade de la mad d-fender II UK 3.90 / 3.5 si PL 865, principalul scop fiind castigarea catorva metri in plus in distanta de lansare.
Referitor la mulinete, am achizitionat deja 2 Ultegra 10000 XSB de care sunt foarte incantat, nu am nimic sa le reprosez pana acum, cel mai probabil voi mai achizitiona inca 2. Le recomand cu incredere.
In ceea ce priveste lansetele, ma orientasem catre catre Shimano Tribal Velocity, 3.90 / 3.5 dupa ce am citit numai cuvinte de lauda despre ele. Cand am mers la targul Expo Aventuri din septembrie ca sa le pot evalua personal, mi-au fost prezentate lansetele Daiwa Windcast ca avand un raport pret/calitate mult mai bun (au aproximativ acelasi pret ca Tribal Velocity).

Care credeti ca ar fi varianta mai buna dintre Daiwa Windcast si Tribal Velocity?
"Nu este nici o rusine sa te nasti prost, rusine e sa mori prost" - Marin Sorescu

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Parerea mea, ca Tribal Velocity ar fi varianta mai buna, iar cu mulinetele Ultegra de 10000 ai face un combo foarte reusit.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”