Repet. Amestecam placerea cu utilitatea.dyna scrie:Ionut...englezii folosesc fire f groase...sarite bine de 0.30,fire care la grosimea aia au elasticitate f redusa.....am specificat ca am folosit mtx 14 si mi au placut ,atat in drill cat si in lansare....lansetele ce le detin acum sunt cu totul altceva.....cu un fir de 0.18-0.20 arunc de ma plictisesc pana cade plumbul in apa(nu e o mare diferenta fata de o lanseta de 3.50-3.75 lbs)...plus ca am o placere deosebita in a aduce pestele la mal....mtx urile mi au placut in drill mai mult atunci cand plantam la distante mari...aveam timp sa ma joc cu pestele,trageam mai greu de el...
Am facut cateva "compromisuri" in conceperea lansetelor de la Hakuyo. Se numesc MTX11 , MTX 16 si niste combo-uri .
Nu comertul a fost cauza, nu banii m-au indreptat catre alegerea asta. Am facut aceste lansete pentru a arata ca putem produce si bete mai moi, sa nu se creada subiective interventiile mele. Stam si acum cu stocurile de acum doi ani.

MTX 11 este super lanseta din punct de vedere al materialelor. La actiunea aia nu ai ce costuri sa bagi mai mult. ( greutate , inele , mandrina , rezistenta la rupere ..., tot )
O lanseta moale se face cu costuri mici si lasa posibilitatea de adaos mare.
Este mai usor sa promovezi o placere decat sa te lupti cu partea utila a lucrurilor.