Set scule pentru ascutit carlige JAG

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Set scule pentru ascutit carlige JAG

Mesaj de gabi1 »

Opinia mea este ca ne impiedicam de amanunte. La cat costa o partida chiar si de 12h, sa-mi fac probleme cu ascutitul catorva carlige care valoreaza 5-6 lei ar fi aiurea.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Laurentiu Cosma

Mesaj de Laurentiu Cosma »

Ionut, sunt de aceeasi parere cu tine in ceea ce priveste modul in care cineva se poate erija in formator de opinie, blamand ceva ce el nu foloseste. Cat despre costuri, trusa completa, fara pila neagra, este in jurul sumei de 50-60 lire (2 pile, lupa, suportul pe care fixezi carligul, vopsea cu rol de camuflare si protectie in culori diferite, trusa cu fermoar). In Anglia se foloseste destul de mult. Sunt oameni care o folosesc permanent, sunt oameni care spun ca e inutila. Fiecare face ce vrea in standul lui.
Nume utilizator schimbat din laurkro

Laurentiu Cosma

Gabi, nu e vorba de asta. Unor oameni chiar le place sa-si "piarda" timpul pe balta in felul acesta.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

laurkro scrie:Gabi, nu e vorba de asta. Unor oameni chiar le place sa-si "piarda" timpul pe balta in felul acesta.
Am inteles, toti mergem pe balta sa "pierdem" timpul numai ca nu-mi voi lua niciodata trusa de pile cu mine, prefer sa beau un spritz(de plictiseala) :)
Faptul ca in Anglia se practica frecvent ascutitul carligelor poate fi un obicei scotian...parca tot ei au scornit si legenda monstrul din look ness? :D
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Sa ne intelegem: una e s-o folosesti (eu unul n-o fac) si alta e sa afirmi, nonsalant, ca e doar "marketing". Cand ea, de fapt, poate sa fie privita ca "anti-marketing" de catre producatorii de carlige! :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Laurentiu Cosma

ionut72 scrie:Sa ne intelegem: una e s-o folosesti (eu unul n-o fac) si alta e sa afirmi, nonsalant, ca e doar "marketing". Cand ea, de fapt, poate sa fie privita ca "anti-marketing" de catre producatorii de carlige! :D
Exact. Cine ar vrea sa existe posibilitatea maririi duratei de viata a unui carlig daca se numara printre producatori?

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Cine ar vrea sa existe posibilitatea maririi duratei de viata a unui carlig daca se numara printre producatori?
Daca pui problema asa pentru un carlig, despre producatorii de electrotehnice/casnice, auto s.a ce sa mai discutam...

PallBogdan
pescar de competitie

Set scule pentru ascutit carlige JAG

Mesaj de PallBogdan »

In IT, desi nu lucrez in acest domeniu, se spune ca cei care produc un antivirus, produc si "virusii mai performanti" care sa treaca de bariera antivirusului creat de ei, pentru a putea veni cu un nou update la program...
Poate ne vom trezi peste ani ca pe unele plicuri de carlige vom gasi un mesaj prin care ni se va comunica foarte clar "rezistente pana la 3 ascutiri"! Si uite asa e fericita si pila si carligul... Si mai e fericita si strategia de marketing! :)

vasea

Mesaj de vasea »

La anul chiar am sa testez carlige ascutite de NOI nu cele uzate ca sa vad diferenta. Cred ca este un detaliu important si chiar daca stric cateva carlige

Laurentiu Cosma

gabi1 scrie:
Cine ar vrea sa existe posibilitatea maririi duratei de viata a unui carlig daca se numara printre producatori?
Daca pui problema asa pentru un carlig, despre producatorii de electrotehnice/casnice, auto s.a ce sa mai discutam...
Nu eu pun problema asa. Producatorii o fac cu interesul de a vinde mai mult si nu vor dori niciodata sa existe vreo alta metoda de a le face mai bune sau de a le mari durata de viata, atat timp cat nu vine de la ei. Iti vor spune ca poti prinde 10 crapi cu un carlig fara ca varful sa se toceasca s.a.m.d. Chiar si noi, multe carlige nu sunt ok (din punctul meu de vedere).

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”