Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Am inteles, toti mergem pe balta sa "pierdem" timpul numai ca nu-mi voi lua niciodata trusa de pile cu mine, prefer sa beau un spritz(de plictiseala)laurkro scrie:Gabi, nu e vorba de asta. Unor oameni chiar le place sa-si "piarda" timpul pe balta in felul acesta.
Exact. Cine ar vrea sa existe posibilitatea maririi duratei de viata a unui carlig daca se numara printre producatori?ionut72 scrie:Sa ne intelegem: una e s-o folosesti (eu unul n-o fac) si alta e sa afirmi, nonsalant, ca e doar "marketing". Cand ea, de fapt, poate sa fie privita ca "anti-marketing" de catre producatorii de carlige!
Daca pui problema asa pentru un carlig, despre producatorii de electrotehnice/casnice, auto s.a ce sa mai discutam...Cine ar vrea sa existe posibilitatea maririi duratei de viata a unui carlig daca se numara printre producatori?
Nu eu pun problema asa. Producatorii o fac cu interesul de a vinde mai mult si nu vor dori niciodata sa existe vreo alta metoda de a le face mai bune sau de a le mari durata de viata, atat timp cat nu vine de la ei. Iti vor spune ca poti prinde 10 crapi cu un carlig fara ca varful sa se toceasca s.a.m.d. Chiar si noi, multe carlige nu sunt ok (din punctul meu de vedere).gabi1 scrie:Daca pui problema asa pentru un carlig, despre producatorii de electrotehnice/casnice, auto s.a ce sa mai discutam...Cine ar vrea sa existe posibilitatea maririi duratei de viata a unui carlig daca se numara printre producatori?