Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Deci lanseta cu inel de 40 nu merge la distanta? Atunci de ce arunc cei de la surfcasting cu inel de plecare de 20? si au atata inele cat pe o lanseta matchionut72 scrie:C2-ul e cu inel de plecare de 40, deci nu e la moda, "nu e o lanseta construita pentru distanta" (dupa cum glasuieste intelepciunea populara in lumea pescarilor). Iar cei de la Free Spirit oricum sunt niste idioti cata vreme si ei construiesc lansete cu inel de plecare de 40 pe care le declara "de distanta". Deci orice, numa sa aiba inel de plecare de 50
P.S. Daiwa Basiair!
Levi scrie:Deci lanseta cu inel de 40 nu merge la distanta? Atunci de ce arunc cei de la surfcasting cu inel de plecare de 20? si au atata inele cat pe o lanseta matchionut72 scrie:C2-ul e cu inel de plecare de 40, deci nu e la moda, "nu e o lanseta construita pentru distanta" (dupa cum glasuieste intelepciunea populara in lumea pescarilor). Iar cei de la Free Spirit oricum sunt niste idioti cata vreme si ei construiesc lansete cu inel de plecare de 40 pe care le declara "de distanta". Deci orice, numa sa aiba inel de plecare de 50
P.S. Daiwa Basiair!
subscriu!!Madalin Dirla scrie:Si eu am testa si asa este,inelul de 40 "arunca" cat cel de 50,nu sunt diferente,doar de bani
Daca te referi la betele de longcasting, cei care arunca cu ele folosesc in general multiplicatoare iar firul pleaca aproape paralel cu blank-ul. Daca te referi la betele de surfcasting, inelul de plecare e la mare distanta de mandrina iar numarul inelelor e mai mare ptr. a distribui corect tensiunea in blank.Levi scrie:.... Atunci de ce arunc cei de la surfcasting cu inel de plecare de 20? si au atata inele cat pe o lanseta match
1) Stiu cum sta treaba cu inelul de plecare de 50! Prinde mult (in randul pescarilor)! Si costa si cat restul inelelor impreuna.acidutzu scrie:Cititi articolul urmator si poate va lamuriti cum sta treaba cu inelul de 50 mm:
http://www.pv**.**/pescuit/catch-release-cu-vlad-pavlovici-pescuit/inelul-de-50.html