Mulineta ieftina pentru spod

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Mulineta ieftina pentru spod

Mesaj de petre iulian »

Nu stiu daca mai gasesti si cat de ieftina este dar o mulineta foarte bune este Okuma Axeon 65 .
De vre-o 3-4 ani o folosesc intensiv in competitii si pot spune ca este `tractor ....foarte rezistenta si cu o recuperare foarte mare .Eu personal nu am mai vazut o mulineta cu o recuperare mai mare pana acum ....
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

pilbak levente

Mesaj de pilbak levente »

petre iulian scrie:Nu stiu daca mai gasesti si cat de ieftina este dar o mulineta foarte bune este Okuma Axeon 65 .
De vre-o 3-4 ani o folosesc intensiv in competitii si pot spune ca este `tractor ....foarte rezistenta si cu o recuperare foarte mare .Eu personal nu am mai vazut o mulineta cu o recuperare mai mare pana acum ....
Stiu de Axeon dar nou sare pasta buget second eventual daca gasesc sa il si vad.....

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Iulian cred ca se refera la Axeonul vechi ( culoare alba ). Asta nou ( negru ) nu prea are treaba cu cel vechi ...

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Dan Mitranescu scrie:Iulian cred ca se refera la Axeonul vechi ( culoare alba ). Asta nou ( negru ) nu prea are treaba cu cel vechi ...
-------------
Corect este alb :wink:
Acum ceva ani nu costa mult ....
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

pilbak levente

Acuma e scump modelul nou,second cere lumea 170-180 lei.
Raman la Hakuyo modelul 8000 sau 10000 care mai este pe stoc
Mersi de sfaturi

razvan14

Mesaj de razvan14 »

Eu sunt de parere ca nici mulineta de spod nu trebuie sa fie una ieftina, angrenajele sunt solicitate la maxim cand dai cu catapulta/ spombul si eu am stricat asa o mulineta care am cumparat-o cu 200 lei la nadirea cu catapulta. Acum folosesc http://www.totalfishing.ro/mulineta-shi ... 30355.html sunt foarte multumit de ea, am dat cu bulagari imensi si cu spombul si nu a avut nimic. Dupa parerea mea, cu o mulineta de 100-200 de lei la crap nu ajungi nicaieri, dupa vreo 2 ani va fi praf.

pilbak levente

Nu folosesc des spodul,si fac max 10 iesiri pe an,va face fata si hakuyo fara probleme.

razvan14

Mesaj de razvan14 »

Eu folosesc spodul in iesiri mai lungi de obicei (in cele scurte prefer pvaurile si eventual mai arunc cateva bile cu cobra), deci de vreo trei ori pe an. Mulineta am scricat-o in cursul unei partide de 72 de ore. Eu zic ca e mai rentabil sa dai 390 de lei so sa the tina o viata decat sa dai care 100-200 la doi ani.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Dupa parerea mea, daca ai niste lansete destul de puternice (de la 3,75 lb in sus) si minim semirapide, nu-ti mai trebuie nici ansamblul spod si nici cel marker. Le poti folosi si la naditul cu catapulta si la cel cu midi-spombul si ca marker.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

ionut72 scrie:Dupa parerea mea, daca ai niste lansete destul de puternice (de la 3,75 lb in sus) si minim semirapide, nu-ti mai trebuie nici ansamblul spod si nici cel marker. Le poti folosi si la naditul cu catapulta si la cel cu midi-spombul si ca marker.

Eu dau mult mai bine bulgarii cu barracuda competition de 3,75 lbs decat ii dau cu beastmaster de 3,5lbs sau cu spodul.
Bulgarii nu sunt chiar atat de grei si nu poti incarca o lanseta mult prea puternica.
Critic echilibrat

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”