COMENTARII ETAPA I DIN TAVP-CAMPIONATUL NATIONAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Re: DESFASURARE MANSA I TAVP HOBAIA 2009

Mesaj de cornel rosioru »

Val,
Aici e vorba de turneu.
APCR isi rezolva problemele in cadrul asociatiei.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Ok - dar te rog sa tii cont de opinia mea in acest sens , legat strict de GESTUL facut de Mugur Ioan .

petre iulian
Pescar de competitie

Re: COMENTARII ETAPA I DIN TAVP-CAMPIONATUL NATIONAL

Mesaj de petre iulian »

sa povestesc putin marea aventura DARVARI

Joi dimineata la extragere am tras standul B10 si binenteles ca am intrebat imediat niste prieteni ce stiu despre acest stand si am primit acest raspuns - un stand care nu sa prins niciodata mult peste ,nu sa castigat niciodata . ok ! ma imbarbatez eu nu am am fost eu acolo ca sigur prindeam mai mult..... AJUNG PE STAND si cu stupoare constat ca malul de visavi era la maxim 100 metrii si la 40 metrii de mal se lucra voiniceste cu 2 buldozere ,1 tractor si inca doua utilaje mari care tot lucreau in zor la un drum si faceau un zgomot de nici eu cu George nu auzeam ce vorbeam intre noi......de vibratiile senilelor nu mai are rost sa mai zic.ok zic asta e pescuim pe langa malul nostru dar surpriza a venit a doua zi cand in timp ce ne odihneam in paturi ne-am trezit cu o mare cascada de apa pe noi. Sarim noi ca arsi din pat si observam ca in vegetatia din spatele nostru era o gura de teava cu diametru mare si de acolo venea apa ...dar venea de nu se mai oprea de inundase tot standul nostru. Dupa 20 minute ne dam seama dupa mirosul de clor ca era apa de la piscina casei din dreptul standului nostru. In sfarsit ne dam seama de ce am stat 2 zile cu monturile degeaba pe malul nostru ! :lol:

IN urma masuratorilor facute de noi am facut o harta a locului care arata cam asa .... la 2 metrii de mal adancime de 1 metru ,la 8 metrii adancime de 4 metrii si de la 15 metrii era un canal cu adancime intre 7 si 8 metrii pana visavi la 10 metrii unde urca in 5 si apoi treptat pana la 1 metru.AM prins pana la urma unul noaptea la 3 si unul dupa 30 ore (11 ziua) si atat ambii pe malul de vizavi. Duminica la ora 12 inca o prezentare si cu morcovul infipt facem o manevra gresita si pestele se invarte in jurul unui tevi si scapa si pestele si locul 3 din carlig. :oops: . AM uitat sa zic ca in standul nostru in apa erau pe langa fel si fel de pietroaie si tevi si un furtun gros (pana la 4 metrii de mal)care eu cred ca era sa traga apa pt a uda gradina si scosul pestelui era o adevarata provocare.

In rest sunt multumit de rezultat tinand cont de conditii si loc ,organizare de nota 10 ,arbitrii foarte profesionisti . Victor Oana o gazda de nota 10 care a avut grija sa nu ne lipseasca nimic.

ps . pt cei ce cad in standul B10 un ajutor . programul utilajelor care lucreaza este 8 -17 (si sambata), aveti nevoie de dopuri pt urechi,mult calm,ATENTIE la tubul de la piscina,ATENTIE la furtunul din apa (cand scoateti pestele),ATENTIE sa fiti mereu satui ca se fac gratare langa voi in gradina si salivati intruna,Atentie la vecina din dreapta care face baie in piscina :lol: :lol: ....

FIR INTINS.
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@petrica

mi-ai devenit simpatic cu postarea asta . :lol: :lol: Felicitari pentru contributia voastra , va ajuta niste colegi sa ajunga in Franta ! :lol: :lol:

Nea Victore , vreun comentariu ceva ? :lol: :lol:
@petrica - spune-mi era BUNA vecina ? :lol:

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Cei de la Carping sunt pescari incontestabili.
Cu toate astea au batut Hobaia la antrenamente si au incercat nada pina i-au dat de cap.
Rezultatele sunt firesti.
Cei de la Pelicanu au procedat la fel, iar rezultatele s-au vazut si la ei.
Restul echipelor si in special cei cu experienta mai putina au crezut ca un turneu de calificari e o joaca.

O alta cauza a rezultatelor slabe este si caracterul popular dat acestei competitii.
Pina anul trecut la calificari se prezentau cele mai puternice loturi din tara.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

@Val Pangica

pe mine unul nu ma surprinde nimic deoarece competitia este deschisa pt orice pescar indiferent de nume sau experienta care plateste 5mil.rezultatele slabe care sau inregistrat sunt foarte simplu de explicat:1echipele mai putin experimentate au terminat slab.2 echipele mai cu pretentii, competitia nedesfasuranduse pe loturi au pierdut la loteria tragerii la sorti mai mult sau mai putin,la final cineva trebuie sa si piarda.

pe aceasta cale cale felicit toate cluburile si toti participanti de la aceasta prima mansa si nu in ultimul rand organizatorii de etape.
ps.competitia nu este obligatorie.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

[quote="cornel rosioru"]

Vreau sa remarc si lucrurile negative:

Precizez ca Badica in prima etapa trebuia sa pescuiasca la Dirvari.
Incepe scandalul, Radu vrea la Hobaia, organizatorii il trimit la Dirvari.
Injuraturi, amenintari, comvorbiri telefonice intre organizatori si directorul de turnel. Acesta hotareste, Badica va pescui pe Hobaia. Interesant, cu mult timp in urma Vali Vesa ceruse schimarea baltilor. Nu i sa permis.

In acest caz vreau sa fac urmatoarele precizari
1 Cu aproximativ 10 zile inainte ,Radu Badica ma suna si i-mi spune ca pentru mansa de la Darvari el nu mai poate sa vina si sa trec in locul lui pe Bogdan Dragan.Lucru perfect regulamentar ,in aceasta situatie mai fiind Costel Buhac si Nicu Cioara care erau inscrisi fara a avea numit si partenerul .Deci la momentul cand am facut modificarea in lista de la Darvari ,echipa inscrisa era Mihai Pripon -Bogdan Dragan .Nu era nici o incalcare de regulament .Ce sa intamplat la Hobaia ne arata ca regulamentul este vulnerabil .
Pe acelasi principiu scapat de regulament Gabi Viteza nu se prezinta si in locul lui vine Radu Badica ,care in acel moment nu mai facea parte din nici o echipa :idea: :!: si se prezinta ca echipa LEO-BADICA ,la fel ca Nicu Cioara -Floreata ,sau Buhac -Tiberiu ,REGULAMENTUL PRECIZAND CA ESTE VOIE SA DEFINITIVEZI ECHIPA IN ZIUA CONCURSULUI . :!: :!:
DISCUTII ,TELEFOANE,CITIT REGULAMENTUL ----------VERDICT VALABIL PENTRU PARTICIPAREA LUI BADICA IN ECHIPA CU LEO :!: :?:
DACA A FACUT-O DELIBERAT ,ATUNCI ESTE BUN DE AVOCAT ,IAR DACA A FACUT-O FARA SA-SI DEA SEAMA ........ORICUM ...IN AMBELE CAZURI A REUSIT :!: :!:

Razvan Dobrescu (Clubul Crapu) al doilea organizator al etapei, la o ora dupa inceperea concursului pleaca acasa si nu mai revine.
Rolul organizatorului intr-un asemanea concurs e hotaritor pt. buna desfasurare.
Razvan Dobrescu face parte ca si organizator din comisia de disciplina.
Cum va judeca cazurile de indisciplina petrecute in etapa lui atita timp cit el nu a fost acolo?
Arbitri, Mary Zarguzon si eu am preluat obligatiile organizatorului si am dus etapa la bun sfirsit.

Astept reactia directorului de turneu, Victor Oana.

Cazul lui Mugur Ioan,cazul lui Liviu Mihaescu ,problemele de intarzieri ale rezultatelor cauzate de probleme de arbitraj cat si adevaratele probleme cauzate de arbitrii care se cred mai presus de oricine si se cred indispensabili[pe bani foarte multi ,250 ron 24 ore pentru fiecare arbitru :!: :!: ] cat si alte probleme care vor aparea pana la reuniunea organizatorilor de etapa care se va desfasura saptamana viitoare [arbitrii au primit cartele telefonice pentru a tine legatura cu organizatorii si directorul de arbitraj la Darvari pe care nu le-au folosit ,au fost sunati si nu au raspuns ,statiile nu le functioneaza ,de arbitraj habar nu au ,ei cred ca au fost angajati drept militieni sa stea cu binoclu si sa urmareasca .
Multumesc lui Zarguzon pentru efortul depus ,cred ca fara el cantaririle se terminau maine pe la pranz iar rezultatele se afisau joi. :? :?
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Victor Oana

nu incepeti sa denigrati arbitrii , doar dupa 1 etapa . NU sunteti singurul care "manipuleaza opinia publica" in viata de zi cu zi , la birou , si vreau sa le spun celorlati care o sa va plinga de mila ce arbitrii slabi aveti la acest concurs , ca nu e cazul . Eu unul chiar va felicit ca ati ales altceva decit pina acum ( pesemne constrins de imprejurari :lol: )
Vad ca nu sunt contestatii , deci pesemne ca arbitrii si-au facut treaba , in cel mai prost scenariu , mai bine decit cei de pina acum . Pina la urma cineva a venit neinvitat pe Hobaia si Dvs i-ati acceptat prezenta in turneu , unul s-a imbatat si a plecat acasa si va avea de tras cu APCR-ul , iar altul nu a venit deloc - deci nimic legat de pescuit , cantar , inaintas textil :lol: , samd .

O sa inteleaga lumea ca puneti presiune pe arbitrii , in calitate de director de concurs , doar pentru ca la o adica sa modifice anumite decizii ......asta e nasol . E doar o supozitie , care trage un semn de alarma cu privire la ce se va intimpla mai departe si cit de bine veti stii sa ii "zapaciti" pe oamenii aia , sa ii descalificati profesional si sa ii transformati usor - usor , la ultima mansa , in niste intrumente de pedeapsa impotriva unor echipe indezirabile pentru Dvs .
Mare atentie aici - noi nu participam la concurs , dar veghem , nu de alta dara daca noi nu o facem atunci cine ? :lol:

PS - eu a-si fi inceput postarea mea cu felicitari concurentilor si invingatorilor si nu cu critici impotriva arbitrilor , pe care vad ca nimeni nu le mentioneaza .

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

De pe Hobaia ... tragere la sorti .. A2 ne spunem in gand .. in sfarsit frate un loc bun! Pntru prima oara la ora startului avem totul gata si la 12:05 4 lansete in apa. Suntem increzatori in noi si in nada. Urmeaza 8 ore de pauza, lansete schimabate la fiecare 60 de minute ... in zadar. Schimbam monturile cu unele de finete, trecem de la bila de 16 la bila de 10mm. Mai trec cateva ore...NIMIC. In stanga noastra puncteaza Tata Nitu cu un peste. Schimbam locul unde aruncam... incercam de la 10 metri de mal, pana la 130 chiar 140. Schimbam tamburii cu cei de distanta. Pune pop-up, scoate pop-up. Incepe sa se prinda pe sectorul C si partial pe B ... la noi nimic...cu exceptia lui tata Nitu si Darius fiecare din ei cu inca un peste. Punem meltex, punem bila invelita in pasta...NIMIC. Punem boaba de plastic, punem pop-up 1016, fruitella, ananas, squid, grange csl, mister crab .... 36 de ore ...ZERO peste.

Buuunn...frate ai luat spartura aia? hai sa dam dupa cativa teni sa simtim un drill poate ne mai revenim. Ok..cateva rachete de spartura la 30m de mal si bagam 2 lansete pe porumb, in speranta ca intra si vreun ciortan macar sa nu plecam cu 61 de puncte. Intr-o ora ...4 pesti ...toti teni. Gata ne-am saturat de driluluri hai sa vedem unde gresim..si o luam de la capat..o lanseta pe bila de 14 pe patul de spartura la 30m restul in scara, bila mica cu pop-up, bila solubila pre-activata mica, bila cioplita cu pop-up, fara pop-up... NADA>>NIENTE>>ZERO.

Nu-i nimic...hai sa iesim cat putem de mult in larg.. fara meltex fara nimic. Dupa mai bine de 50 de ore pe la 6 diminteata intra si la noi un crap ... l-am ales pe cel mai mic din balta 3,5Kg in conditiile in care toata lumea lua de la 4,5 in sus. Lasa ca e bun si asta .. nu doar ca scapasem de rusinea celor 61 de puncte dar eram din nou in lupta pentru locul 1 pe sector...detinut de tata nitu cu doar 3 pesti la acel moment. Urmeaza alte ore bune de pauza, iar spre final, minutul -0 de pelungiri trage la Stefan Babita ...frate-miu plin de draci exclama: Ia uite frate la asta..trage in ultima secunda, si cu o miscare incordata se uita la lanste rupandu-le doar din privire si urla din nou: HAI MAH SI LA NOI... intr-o frctiune de secunda ...........incepe sa desire tamburul...eu fiind langa lanseta intep scurt ca un tzaran prost si dupa 2 metri de drill pestele scapa ... URA! L-am eliberat! zic eu fericit!

FELICITARI CASTIGATORILOR si FIRE INTINSE LA DARVARI!
Milionar excentric

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

George-Alexandru scrie:@Val Pangica

pe mine unul nu ma surprinde nimic deoarece competitia este deschisa pt orice pescar indiferent de nume sau experienta care plateste 5mil.
Aici e necazul - sa pescuiesti cite 72 ore atit pe Hobaia cit si Darvari - deci practic aproape 1 saptamina - cu numai 5 milioane , e o smecherie !!!
Felicit echipele care si-au facut calculele asa - se dovedesc pricepute la socoteli , mai putin pricepute la a pune macar 1 peste pe mal !
Poate la anul , cei care vor organiza vor intelege ca aceste selectii nu sunt "Daciada" . Rezultatele , cel putin pina acum , vorbesc de la sine .

@Andrei - am scris in acelasi timp - iti urez fir intins in continuare si sa speram la un loc mai bun .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”