[quote="cornel rosioru"]
Vreau sa remarc si lucrurile negative:
Precizez ca Badica in prima etapa trebuia sa pescuiasca la Dirvari.
Incepe scandalul, Radu vrea la Hobaia, organizatorii il trimit la Dirvari.
Injuraturi, amenintari, comvorbiri telefonice intre organizatori si directorul de turnel. Acesta hotareste, Badica va pescui pe Hobaia. Interesant, cu mult timp in urma Vali Vesa ceruse schimarea baltilor. Nu i sa permis.
In acest caz vreau sa fac urmatoarele precizari
1 Cu aproximativ 10 zile inainte ,Radu Badica ma suna si i-mi spune ca pentru mansa de la Darvari el nu mai poate sa vina si sa trec in locul lui pe Bogdan Dragan.Lucru perfect regulamentar ,in aceasta situatie mai fiind Costel Buhac si Nicu Cioara care erau inscrisi fara a avea numit si partenerul .Deci la momentul cand am facut modificarea in lista de la Darvari ,echipa inscrisa era Mihai Pripon -Bogdan Dragan .Nu era nici o incalcare de regulament .Ce sa intamplat la Hobaia ne arata ca regulamentul este vulnerabil .
Pe acelasi principiu scapat de regulament Gabi Viteza nu se prezinta si in locul lui vine Radu Badica ,care in acel moment nu mai facea parte din nici o echipa

si se prezinta ca echipa LEO-BADICA ,la fel ca Nicu Cioara -Floreata ,sau Buhac -Tiberiu ,REGULAMENTUL PRECIZAND CA ESTE VOIE SA DEFINITIVEZI ECHIPA IN ZIUA CONCURSULUI .
DISCUTII ,TELEFOANE,CITIT REGULAMENTUL ----------VERDICT VALABIL PENTRU PARTICIPAREA LUI BADICA IN ECHIPA CU LEO
DACA A FACUT-O DELIBERAT ,ATUNCI ESTE BUN DE AVOCAT ,IAR DACA A FACUT-O FARA SA-SI DEA SEAMA ........ORICUM ...IN AMBELE CAZURI A REUSIT
Razvan Dobrescu (Clubul Crapu) al doilea organizator al etapei, la o ora dupa inceperea concursului pleaca acasa si nu mai revine.
Rolul organizatorului intr-un asemanea concurs e hotaritor pt. buna desfasurare.
Razvan Dobrescu face parte ca si organizator din comisia de disciplina.
Cum va judeca cazurile de indisciplina petrecute in etapa lui atita timp cit el nu a fost acolo?
Arbitri, Mary Zarguzon si eu am preluat obligatiile organizatorului si am dus etapa la bun sfirsit.
Astept reactia directorului de turneu, Victor Oana.
Cazul lui Mugur Ioan,cazul lui Liviu Mihaescu ,problemele de intarzieri ale rezultatelor cauzate de probleme de arbitraj cat si adevaratele probleme cauzate de arbitrii care se cred mai presus de oricine si se cred indispensabili[pe bani foarte multi ,250 ron 24 ore pentru fiecare arbitru

] cat si alte probleme care vor aparea pana la reuniunea organizatorilor de etapa care se va desfasura saptamana viitoare [arbitrii au primit cartele telefonice pentru a tine legatura cu organizatorii si directorul de arbitraj la Darvari pe care nu le-au folosit ,au fost sunati si nu au raspuns ,statiile nu le functioneaza ,de arbitraj habar nu au ,ei cred ca au fost angajati drept militieni sa stea cu binoclu si sa urmareasca .
Multumesc lui Zarguzon pentru efortul depus ,cred ca fara el cantaririle se terminau maine pe la pranz iar rezultatele se afisau joi.