Century C2 vs Free spirit Hi's 200

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

shahjaban
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Century C2 vs Free spirit Hi's 200

Mesaj de shahjaban »

Dane ,
eu nu am pescuit cu niciuna din acele lansete , dar mi s-a parut hilar sa existe cineva ( si aici nu m-am referit la tine, chiar nu am inteles de ce ai sarit asa ! ) care sa zica despre vreuna din aceste lansete ca nu este buna ptr long range ....si acel cineva sunt convins ca a vorbit aiurea . Adica studiaza aia de la Century si scot o lanseta pe care ei o denumesc " pentru aruncari extreme" si se gasesc unii dintre noi sa ii contrazica ....in fine...
sunt multi "cunoscatori" pe aici care isi dau cu parerea dar ei de fapt habar nu au .....asta este .... apoi nu am facut decat sa comentez post-ul tau care mi s-a parut exagerat ......sa fii sanatos si tu !!
Dragos C. - Brasov

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

shahjaban scrie:Dane ,
eu nu am pescuit cu niciuna din acele lansete , dar mi s-a parut hilar sa existe cineva ( si aici nu m-am referit la tine, chiar nu am inteles de ce ai sarit asa ! ) care sa zica despre vreuna din aceste lansete ca nu este buna ptr long range ....si acel cineva sunt convins ca a vorbit aiurea . Adica studiaza aia de la Century si scot o lanseta pe care ei o denumesc " pentru aruncari extreme" si se gasesc unii dintre noi sa ii contrazica ....in fine...
sunt multi "cunoscatori" pe aici care isi dau cu parerea dar ei de fapt habar nu au .....asta este .... apoi nu am facut decat sa comentez post-ul tau care mi s-a parut exagerat ......sa fii sanatos si tu !!
Adica tot ce zboara se mananca sau?
I-a contrazis cineva? Pur si simplu sunt doua lansete diferite ca si actiune si greutate, practic fac acelasi lucru.
Toti cei care si-au dat cu parerea nu au spus altceva decat ca HI-S 200 este mai potrivita pentru aruncari la distanta, ca esti tu fan Century e alta mancare de peste...
Pescar de rând

shahjaban
pescar de competitie

Mesaj de shahjaban »

prietene , au fost cel putin doua persoane care au spus clar ca C2 nu este un bat de casting sau ca nu este de long range .........citeste te rog mai bine ...eu la asta m-am referit......si cu asta am incheiat pe aici ....sa fii sanatos din nou
Dragos C. - Brasov

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

shahjaban scrie:prietene , au fost cel putin doua persoane care au spus clar ca C2 nu este un bat de casting sau ca nu este de long range .........citeste te rog mai bine ...eu la asta m-am referit......si cu asta am incheiat pe aici ....sa fii sanatos din nou
Nu stiu in ce masura iti poti da tu cu parerea despre acest subiect si sa te iei de cei care au scris pe aici, avand in vedere ca tu nu ai folosit respectivele lansete, ci doar ai citit "etichetele" date de producatori. Te rugam frumos sa ne lasi si pe noi sa avem propriile pareri despre acest lansete, lasa-ne cu studiile celor de la Century sau Free Spirit.

Bai nene, in ultima perioada observ din ce mai multa inversunare in degetele pescarilor, forumul a devenit un mediu unde toti se pricep la toate?!
Pescar de rând

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Dan Serban,
Daca vrei dusmani, posteaza la comentarii echipament. :wink:
C. S. PELICANUL

Dan Serban
Pescar de competitie