Barca pt. dunare

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Barca pt. dunare

Mesaj de Dan Mitranescu »

marian_popescu scrie:cred ca voi ajunge sa cred ca pana si eu sunt facut in china
stiam ca si allroundmarin sunt facute in china, dar inca sper sa existe o diferenta in controlul calitatii care sa se reflecte oarecum in pret, dincolo de brand. adica sunt sigur ca a mea e mai buna decat energo, spre exemplu, la lipituri si usurinta cu care gliseaza. la fel cum si baracuda am vazut dezlipita (nu am mers cu ea). ce sa mai zic de ads si jago, care clar sunt mai slabe. chiar nu cred ca toate sunt la fel. desi or fi facute sub acelasi acoperis.
la fel cum nici mtx 8 nu e mtx class
Clar ca exista diferente, de fabrici in primul rand si apoi de materiale.
Totusi lund in calcul produse provenite de la aceeasi fabrica, diferenta de pret se reflecta proportional in calitate.
Cum ai dat exemplul cu mtx8 si class . Diferente sunt de calitate, dar si pretul este de 4 ori mai mare.
Baracuda este o barca buna. Am prieteni care le au de aprox. 6 ani. Isi fac treaba foarte bine cu ele chiar daca au mai existat mici reparatii la ele. Totusi nu se fac in fabrica prezentata de mine. De jago si ads stiu si eu ca totii cunoscutii mei, care au fost incantati de pret la inceput, le-au vandut dupa cel mult un an ... :wink:
P.S. Asa cum este sigur ca nu pot fi toate la fel, la fel de sigur este ca in toate cazurile se plateste brandul, unde acesta exista. Alegerea ramane a noastra si este greu de facut, motiv pentru care toata lumea traieste ... :wink:

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Baracuda este o barca buna. Am prieteni care le au de aprox. 6 ani. Isi fac treaba foarte bine cu ele chiar daca au mai existat mici reparatii la ele.
Ati omis aspectul pecuniar: daca barca se amortizeaza intr-un an de zile nici nu mai conteaza daca "traieste" 6 sau 7 ani... :wink:
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

sunt zodiacuri si metzeller de 20 de ani pe dunare si inca mai duc
a mea e din 2007 si nu a avut nici cea mai mica problema...bine, e si cam odihnita, dar nici macar caturi de putin o lipitura
este o samba 330, cu cort, banchete capitonate si roti pe probarca, 600 de euro, mi se pare beton pentru dunare. dar cu cat mai mare, cu atat mai putin bagaj daca nu ai permis de navigatie

Dan Mitranescu
Veteran

bogdan5 scrie:
Baracuda este o barca buna. Am prieteni care le au de aprox. 6 ani. Isi fac treaba foarte bine cu ele chiar daca au mai existat mici reparatii la ele.
Ati omis aspectul pecuniar: daca barca se amortizeaza intr-un an de zile nici nu mai conteaza daca "traieste" 6 sau 7 ani... :wink:
Cine este pescar o amortizeaza si pe cea mai scumpa intr-un an. :wink: :D

Problema cu "traitul" nu se pune la barca, atunci cand intri cu una mai "sensibila" pe Dunare . :)

CRAPULL

Mesaj de CRAPULL »

De barcile kolibri http://www.kolibriboats.ro/barci-cu-chi ... 300-d.html ceva pareri sau sunt aceiasi calitate cu Baracuda

Dan Mitranescu
Veteran

CRAPULL scrie:De barcile kolibri http://www.kolibriboats.ro/barci-cu-chi ... 300-d.html ceva pareri sau sunt aceiasi calitate cu Baracuda
Si acestea, ca si cele de la baracuda, sunt barci pe care te poti baza, fara sa arunci cu banii.

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

Kolibri sunt ok, mai ales cele cu material in 5 straturi. Nu a stat nimeni sa le numere, dar se simte la mana...mai ales cand le cari

Iar in privinta barcilor facute sub anumite branduri, tind sa ii dau dreptete lui Dan M., tocmai ce am auzit de un suzumar adus din italia,deci nu un produs pt piata romaneasca, cu material de 2 lei
Totusi, dintre astea de pe la noi (nu profi, hypaloane, neopren etc), se pare ca zodiac rulz, bombard si quicksilver undeva pe-acolo, allroundmarin, kolibri si restul. Cam asa mi-a facut un top cineva care e destul de ancorat in problema

Cucu Ionel

Mesaj de Cucu Ionel »

Crapull, barca din primul link pus de tine, cea la 1900 lei, am gasit-o anul trecut pe ebay Austria la pretul de 300 euro. Incearca si aceasta varianta, dar, vb. lui Dan, cauta una usoara totusi, aceasta barca este destul de grea, cu tot cu podina din Al., depaseste cu mult 50 kg. si trebuie 2 oameni s-o manevreze pe mal. :oops:
Fir intins

CRAPULL

Mesaj de CRAPULL »

I-mi face cu ochiul barca kolibri nu stiu ce sa fac mai astept pana in primavera poate sunt de paste reduceri

Dan Mitranescu
Veteran

Cucu Ionel scrie:Crapull, barca din primul link pus de tine, cea la 1900 lei, am gasit-o anul trecut pe ebay Austria la pretul de 300 euro. Incearca si aceasta varianta, dar, vb. lui Dan, cauta una usoara totusi, aceasta barca este destul de grea, cu tot cu podina din Al., depaseste cu mult 50 kg. si trebuie 2 oameni s-o manevreze pe mal. :oops:
Este o neintelegere Ionel. Eu recomand o barca mai grea in categoria ei de lungime ( la 3m 52kg , la 3,30m 56 kg, ... ), dar totodata rezolvand aceast aspect, sa se caute una mai ieftina ( si implicit fara "nume" ).

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”