La Hobaia se astepta hotarirea directorului de turneu. Acesta a hotarit ca poate pescui, cu acordul pescarilor de pe Dirvari.Vali Vesa scrie:Noua nu ne-a spus nimeni ca Radu Badica a venit beat si a injurat si a amenintat organizatorii. Poate alta era decizia. Dar cred ca de fapt problema n-a fost la Darvari ci la Hobaia. Si daca este adevarat ca a amenintat organizatorii, atunci de ce nu s-a aplicat regulamentul ??? Averisment si la repetarea faptei eliminare.cornel rosioru scrie: ...Nu-mi vine a crede ca Vali Vesa a fost deacord....
Art.X. SANCTIUNI:
A. Avertisment urmat de Eliminare pentru incalcarea urmatoarelor puncte din regulament:
-Art.VII, punctele:
...
3. sportivii nu au voie sa agreseze verbal vreun arbitru, oficial,
concurent, spectator sau alte persoane aflate in incinta
spatiilor de concurs, pe toata durata concursului; abuzul
verbal este definit ca fiind o afirmatie injositoare,insultatoare,
jignitoare sau ofensatoare;
...
2 AVERTISMENTE PENTRU ACEEASI INCALCARE A REGULAMENTULUI ATRAG ELIMINAREA.
Deci...???
In urma acstei hotariri i s-a permis intrarea in stand, numai ca, dupa 24 de ore Badica hotareste sa plece acasa.
In prima faza se retrage din echipa (era in echipa cu Mihai Pripon si trebuia sa pescuiasca pe Dirvari).
A doua faza. Se razgindeste, vine la Hobaia in halul in care a venit, si vrea sa pescuiasca cu Leo.
Victor ii permite, dupa 24 de ore, Badica se razgindeste si pleaca acasa.
E corect?
Eu cred ca aceasta situatie trebuie discutata in comisie si sanctionata.
Badica e recidivist. Nu e prima oara cind pleaca s-au nu se prezinta la una din fazele de calificari.
Acum citva ani Badica facind parte din lotul national nu se prezinta la aeroport si echipa RO pleaca la CM in Portugalia cu lotul descomplectat.
Victor cunoaste bine situatia si comportamentul lui Radu Badica. Trebuie sa ia masuri in consecinta.