COMENTARII ETAPA I DIN TAVP-CAMPIONATUL NATIONAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Re: DESFASURARE MANSA I TAVP HOBAIA 2009

Mesaj de cornel rosioru »

Vali Vesa scrie:
cornel rosioru scrie: ...Nu-mi vine a crede ca Vali Vesa a fost deacord....
Noua nu ne-a spus nimeni ca Radu Badica a venit beat si a injurat si a amenintat organizatorii. Poate alta era decizia. Dar cred ca de fapt problema n-a fost la Darvari ci la Hobaia. Si daca este adevarat ca a amenintat organizatorii, atunci de ce nu s-a aplicat regulamentul ??? Averisment si la repetarea faptei eliminare.

Art.X. SANCTIUNI:
A. Avertisment urmat de Eliminare pentru incalcarea urmatoarelor puncte din regulament:
-Art.VII, punctele:
...
3. sportivii nu au voie sa agreseze verbal vreun arbitru, oficial,
concurent, spectator sau alte persoane aflate in incinta
spatiilor de concurs, pe toata durata concursului; abuzul
verbal este definit ca fiind o afirmatie injositoare,insultatoare,
jignitoare sau ofensatoare;
...
2 AVERTISMENTE PENTRU ACEEASI INCALCARE A REGULAMENTULUI ATRAG ELIMINAREA.

Deci...???
La Hobaia se astepta hotarirea directorului de turneu. Acesta a hotarit ca poate pescui, cu acordul pescarilor de pe Dirvari.
In urma acstei hotariri i s-a permis intrarea in stand, numai ca, dupa 24 de ore Badica hotareste sa plece acasa.
In prima faza se retrage din echipa (era in echipa cu Mihai Pripon si trebuia sa pescuiasca pe Dirvari).
A doua faza. Se razgindeste, vine la Hobaia in halul in care a venit, si vrea sa pescuiasca cu Leo.
Victor ii permite, dupa 24 de ore, Badica se razgindeste si pleaca acasa.
E corect?

Eu cred ca aceasta situatie trebuie discutata in comisie si sanctionata.
Badica e recidivist. Nu e prima oara cind pleaca s-au nu se prezinta la una din fazele de calificari.
Acum citva ani Badica facind parte din lotul national nu se prezinta la aeroport si echipa RO pleaca la CM in Portugalia cu lotul descomplectat.

Victor cunoaste bine situatia si comportamentul lui Radu Badica. Trebuie sa ia masuri in consecinta.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Gabi Tomulescu

Re: COMENTARII ETAPA I DIN TAVP-CAMPIONATUL NATIONAL

Mesaj de Gabi Tomulescu »

Multumim mult pentru felicitari si aprecieri.
Faptul ca suntem priviti in felul asta ( cum ne-ati descris prin acest topic) este un lucru extrem de important pentru noi.
A te bucura de aprecierile unor pescari vechi si cu "greutate" in fenomen...e ceva.

Sa dea Dumnezeu sa avem si la Darvari macar norocul care l-am avut aici. pentru ca trebuie sa mentionez si ca locul pe care l-am avut a fost unul bun..cred ca a fost locul lui Mugur Mihaescu la Cupa Cupelor de acum 2 ani. locurile consacrate la acest concurs au fost aceleasi, care sunt pe Hobaia mai tot timpul numai ca pestele este foarte greu de prinds in perioada asta de pe orice loc.

Ne bucuram si ca am reusit sa rasplatim cumva eforturile pe care Clubul Carping le-a facut pentru fiecare echipa in parte.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

voronin

Mesaj de voronin »

vreau sa felicit si eu cistigatorii si participanti si sa le urez fire intinse in etapele viitoare.

victorash

Mesaj de victorash »

Felicitari pentru o prima etapa incheiata fara prea mare "balamuc".
Felicitari organizatorilor.
Felicitari tuturor participantilor, castigatorilor si in special echipelor Carping Club ( 4 din 6 pe podium).
Felicitari lui Val Pangica ca a animat forumul si a fost foarte obiectiv legat de desfasurarea etapei :D

Imi pare rau ca nu exista articole&poze&detalii din timpul desfasurarii mansei..asta ar fi ajutat la imaginea turneului.
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

gabi scrie:Multumim mult pentru felicitari si aprecieri.
Faptul ca suntem priviti in felul asta ( cum ne-ati descris prin acest topic) este un lucru extrem de important pentru noi.
A te bucura de aprecierile unor pescari vechi si cu "greutate" in fenomen...e ceva.

Sa dea Dumnezeu sa avem si la Darvari macar norocul care l-am avut aici. pentru ca trebuie sa mentionez si ca locul pe care l-am avut a fost unul bun..cred ca a fost locul lui Mugur Mihaescu la Cupa Cupelor de acum 2 ani. locurile consacrate la acest concurs au fost aceleasi, care sunt pe Hobaia mai tot timpul numai ca pestele este foarte greu de prinds in perioada asta de pe orice loc.

Ne bucuram si ca am reusit sa rasplatim cumva eforturile pe care Clubul Carping le-a facut pentru fiecare echipa in parte.
daca nu ma-nsel, se formeaza o noua echipa de aur ??? :D

inca o data sincere felicitari !
Ultima oară modificat Lun Iun 22, 2009 16:17 de către cornelserbu, modificat 1 dată în total.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@victoras,

da' daca ar fi existat niste reportaje filmate ?? :lol: de la o anumita intreprindere de profil... :wink:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

as vrea sa fac o remarca...pe hobaia, daca se puncta tenul, cred ca se trecea de 500 de kg. ... e foarete mult si mananca la orice nada

pe darvari, pestele e mai mare si mai mofturos din cauza hranei naturale pe care oare la discretie

v-as ruga sa nu mai faceti comentarii rautacioase pe aceasta tema, fiindca ambele balti sunt foarte bune pentru desfasurarea etapelor cn, cu mentiunea ca hobaia pate suporta si 100 de echipe.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

tite

Mesaj de tite »

Felicitari organizatorilor de la Hobaia, in frunte cu Serbu Cornel si Tica Filimon mai ales pentru alegerea standurilor,cred ca Tica a fost cel care l-a influentat foarte mult pe Cornel Serbu. :D :D :D Va doresc pe viitor sa va lasati de pescuit si sa va specializati in organizarea comprtitiilor :wink: :wink: :wink:

victorash

Mesaj de victorash »

Cezar Bibu scrie:@victoras,

da' daca ar fi existat niste reportaje filmate ?? :lol: de la o anumita intreprindere de profil... :wink:
reportajele filmate vor exista, dar vor fi cumulate cu Partea a II-a hobaia&darvari, din pacate astea nu se pot face deocamdata nici pe departe in timp real. In schimb, pe site-uri asta se poate face. Din pacate a trebuit sa plec din bucuresti pentru etapa asta, dar la urmatoarea etapa ma angajez sa dau un exemplu cum se face...tocmai ca am fost plecat din bucuresti mi-am dat seama ca asta ar cam lipsi din competitie...nu am putut urmari pe net decat niste rezultate partiale cand si cand..
In mod normal pe site-ul avp ar trebui sa existe sectiune updatata in fiecare zi..andrei nu face fata de unul singur asa ca la urmatorea etapa sa-mi faca loc pe statul de plata :D
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

ba ai sa faci moca, d'aia esti partener! :D :D
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”