Mai oameni buni , nu mai cereti aprori rezolutii finale la scenarii posibile sau imposibile .
Aveti incredere in corpul de arbitrii , nu ii stie nimeni si vad ca oamenii isi fac treaba ca lumea , din moment ce l-au descris pe Dl. Oana , asa cum il stim unii dintre noi de ani de zile . Va dau teme de gluma si aici ma refer la cei care au pescuit pe Darvari , sau vor pescuii pe Darvari in etapa urmatoare . Vine "seful" prin standuri , cu "motz de curcan" la gat ( ma gindesc ca unii dintre voi va regasiti in aceste dialoguri ! ) :
- standul X - unde dai ? aproape ? cu ce ? Cu porumb ...... Baga tata 20 kg de bile la 170 metri si "il topesti" ! Lasa porumbul ca aici nu avem cteno .
- standul X +1 - unde dai ? departe ? NU e bine .... - vezi malul si liniste ... Pune si tu 2 boabe de porumb pe carlig mic si sa vezi ca se schimba pescuitul - ai sa prinzi - am incredere in tine ca le iei fatza la toti ! Ce cteno am aici in garla , nici nu te gandesti - bagi 3-4 "torpile" pe saltea si te-ai saltat brusc .
- cu ce bile dai ? Nutrabaits ! Solar ! De la Gogu ? Nu sunt bune , nu merg pe Darvari ! Incearca de astea de la mine ( aseara le-am facut

si el le are de 2 luni de cind a mai aruncat vreo lanseta in balta ) . Vrei 1 galeata de 5 kg - iti trimit eu prin paznic sau prin arbitrii , o rezolv eu cu prostii astia de arbitrii ! Nu e mult - costa numai 1,5 milioane kg - dar e oferta , pentru ca tin la tine !
Dar vezi ca trebuie sa le arunci departe , la tevile alea ( cca 250 metri - stupoare in stand , dar pescarii asculta si isi fac reprosuri ca nu pot ajunge acolo , pentru ca distanta pe balta inseala rau de tot ) , acolo e o groapa

, si sa vezi trasaturi dupa aia

Daca nu iti ajung bilele , pentru ca sigur vei prinde mult peste , iti mai aduc ceva , dar e mai scump !

- dialog arbitrii ora 00.00 - alo Fane !- ce a mai prins standul 14 ? Vezi ca pe 16 stiu eu sigur ca aia au bagat viemusi - scoate-le lansetele ! In plus pe standul 9 - cred ca au 3 crapi la sac si nu vor sa ii declare .
- dialog arbitrii - ora 02.00 - alo cine e acolo ? Mergeti pe 29 si vedeti ca au un crap la limita - e intre 5-10 kg ! Daca e imbracat faceti poze - sa-l pun pe site , ca nu am multi de astia .
- dialog arbitrii - merge 1 masina pe digul public - vedeti repede ce e acolo - eu cred ca ii aduce peste lui ala de la Senzor Team .
- dialog arbitrii - "bai va ia mama dracu - eu va platesc cu bani multi si voi faceti ce va spune ADi Zarguzon - bai .... eu sunt seful cel mare si am mincat ..... mult ca sa ajung aici - la mine sa va uitati ca la o icoana ! Ce va spun aia sa faceti - daca nu va schimb ca pe sosete , ca mie nu mi-a facut nimeni asa o aroganta !!!
Arbitrii ca voi nu mai gasesc , dar nu de voi aveam nevoie

, sunteti slabi pregatiti pentru combinatii "
Uite ca acesti arbitrii l-au ignorat si de aici au aparut acuzele .
PS - cine nu il recunoste pe Dl. Oana din cele scrise sa scrise aici - si in voi raspunde cu mult mai multe exemple - legate inclusiv de concursurile organizate de dinsul si la care am participat - de nu stiam cum sa plec acasa mai repede , de rusinea dinsului .
Nu sunt singurul care stiu dialogurile astea "inteligente" - dar deocamdata imi asum eu rolul de a face lumina in pescuitul crapului - eu am o singura ipoteza - nu va mai luati dupa Victor - ca e frint la pescuit si nu a priceput nimic din ce a trait atitia ani .