COMENTARII ETAPA I DIN TAVP-CAMPIONATUL NATIONAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Re: COMENTARII ETAPA I DIN TAVP-CAMPIONATUL NATIONAL

Mesaj de cornel rosioru »

petre iulian scrie:Anul asta la un concurs am vazut cu ochii mei cum un concurent sub influenta alcoolului sa baricadat in masina cu casetofonul dat la maxim si cine se apropia de el avea sansa sa ia pe carca o mare ranga . Injura si ameninta cu ranga pe oricine se apropia de masina.Dupa ceva vreme a trecut la actiune si a atacat vecinul de stand cu ranga si numai o minune a facut sa scape intreg .A fost atentionat ,eliminat dar tot degeaba ca nimeni nu a putut sa-l oblige sa plece acasa si sa inchida casetofonul la masina.

Daca se repeta si la calificari aceeas problema cum o sa procedati?
Asta se poate intimpla numai la concursueile cu caracter popular.
Cred ca atitudinea hotarita a celorlalti pescari poate rezolva situatia.

Din acest motiv CN nu trebuie sa fie un concurs popular, unde oricine cu o taxa mica pescuieste alaturi de cei mai titrati pescari.
Evident, acestia daca nu prind peste se apuca de baut si transforma o competitie de elita intr-un circ.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

ion constantinescu

Mesaj de ion constantinescu »

petre iulian scrie:....A fost atentionat ,eliminat dar tot degeaba ca nimeni nu a putut sa-l oblige sa plece acasa si sa inchida casetofonul la masina.

Daca se repeta si la calificari aceeas problema cum o sa procedati?
Nu va faceti griji.
Nu doresc nimanui sa afle raspunsul pe propria-i piele. :oops:

Nu uitati ca arbitrii APS sunt o ECHIPA. In 10 minute dispare din stand cu masina cu tot. Garantez. :D
Ultima oară modificat Mar Iun 23, 2009 16:13 de către ion constantinescu, modificat 1 dată în total.
http://www.pescar-sportiv.ro
arbitru APS
0734.833.661

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Ion Constantinescu

doresc sa va felicit pentru modul in care v-ati exprimat pozitia fata de atacurile directorului de concurs . Nu va cunosc personal , dar sper sa va string mina la un moment dat , pentru ca intregul corp de arbitrii ati dat dovada de mult profesionalism si de tinuta morala . Precizarile Dvs au facut si pe cei mai spectici , sa inteleaga , ca din pacate "lupul isi schimba parul , dar naravul BA" . Asta este calea de urmat si cred ca atit pescarii care au fost pe Hobaia cit si cei de pe Darvari , nu pot decit sa fie fericiti la asa arbitraj .

Il felicit din inima si pe Adi Zarguzon si il rog sa nu se "indoaie" niciodata in fata directorului de concurs - nu are de ce ! Priceperea de pescar , numarul de concursuri , tinuta lui morala cit si devotamentul de care da dovada prin implicare totala , il fac mai presus de orice banuiala si de presiune .

Cu stima,

ion constantinescu

Mesaj de ion constantinescu »

Va multumim pentru sprijin. Punctul de vedere postat de mine, este opinia intregii echipe care a arbitrat pe Darvari.

Cand vom da mana, placerea si onoarea vor fi de partea mea.
Imi doresc de mult timp sa va cunosc personal.
Cu stima,
http://www.pescar-sportiv.ro
arbitru APS
0734.833.661

cristi_balas

Mesaj de cristi_balas »

cornel rosioru scrie:
Din acest motiv CN nu trebuie sa fie un concurs popular, unde oricine cu o taxa mica pescuieste alaturi de cei mai titrati pescari.
Evident, acestia daca nu prind peste se apuca de baut si transforma o competitie de elita intr-un circ.
D-nule Cornel Rosioru,nu o spun cu rea intentie sau sa supar pe cineva,dar nu cred ca ar trebuii sa generalizam aceasta intamplare cu Badica sau alte cazuri izolate, mai ales ca are si antecedente.Sunt multi pescari in tara cu mult bun simt care intradevar doresc sa pareticipe la o asa competitie.Exista o comisie,care la un asa nivel trebuie sa ia masuri drastice,indiferent de persoana in cauza.
Stima si respect
Cristian Balas
CB.BAITS
APS CARP FAN

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Mai oameni buni , nu mai cereti aprori rezolutii finale la scenarii posibile sau imposibile .
Aveti incredere in corpul de arbitrii , nu ii stie nimeni si vad ca oamenii isi fac treaba ca lumea , din moment ce l-au descris pe Dl. Oana , asa cum il stim unii dintre noi de ani de zile . Va dau teme de gluma si aici ma refer la cei care au pescuit pe Darvari , sau vor pescuii pe Darvari in etapa urmatoare . Vine "seful" prin standuri , cu "motz de curcan" la gat ( ma gindesc ca unii dintre voi va regasiti in aceste dialoguri ! ) :

- standul X - unde dai ? aproape ? cu ce ? Cu porumb ...... Baga tata 20 kg de bile la 170 metri si "il topesti" ! Lasa porumbul ca aici nu avem cteno .
- standul X +1 - unde dai ? departe ? NU e bine .... - vezi malul si liniste ... Pune si tu 2 boabe de porumb pe carlig mic si sa vezi ca se schimba pescuitul - ai sa prinzi - am incredere in tine ca le iei fatza la toti ! Ce cteno am aici in garla , nici nu te gandesti - bagi 3-4 "torpile" pe saltea si te-ai saltat brusc . :P
- cu ce bile dai ? Nutrabaits ! Solar ! De la Gogu ? Nu sunt bune , nu merg pe Darvari ! Incearca de astea de la mine ( aseara le-am facut :lol: si el le are de 2 luni de cind a mai aruncat vreo lanseta in balta ) . Vrei 1 galeata de 5 kg - iti trimit eu prin paznic sau prin arbitrii , o rezolv eu cu prostii astia de arbitrii ! Nu e mult - costa numai 1,5 milioane kg - dar e oferta , pentru ca tin la tine ! :oops:
Dar vezi ca trebuie sa le arunci departe , la tevile alea ( cca 250 metri - stupoare in stand , dar pescarii asculta si isi fac reprosuri ca nu pot ajunge acolo , pentru ca distanta pe balta inseala rau de tot ) , acolo e o groapa :lol: , si sa vezi trasaturi dupa aia :lol: Daca nu iti ajung bilele , pentru ca sigur vei prinde mult peste , iti mai aduc ceva , dar e mai scump ! :lol: :lol:
- dialog arbitrii ora 00.00 - alo Fane !- ce a mai prins standul 14 ? Vezi ca pe 16 stiu eu sigur ca aia au bagat viemusi - scoate-le lansetele ! In plus pe standul 9 - cred ca au 3 crapi la sac si nu vor sa ii declare .
- dialog arbitrii - ora 02.00 - alo cine e acolo ? Mergeti pe 29 si vedeti ca au un crap la limita - e intre 5-10 kg ! Daca e imbracat faceti poze - sa-l pun pe site , ca nu am multi de astia .
- dialog arbitrii - merge 1 masina pe digul public - vedeti repede ce e acolo - eu cred ca ii aduce peste lui ala de la Senzor Team .
- dialog arbitrii - "bai va ia mama dracu - eu va platesc cu bani multi si voi faceti ce va spune ADi Zarguzon - bai .... eu sunt seful cel mare si am mincat ..... mult ca sa ajung aici - la mine sa va uitati ca la o icoana ! Ce va spun aia sa faceti - daca nu va schimb ca pe sosete , ca mie nu mi-a facut nimeni asa o aroganta !!!
Arbitrii ca voi nu mai gasesc , dar nu de voi aveam nevoie :lol: :lol: , sunteti slabi pregatiti pentru combinatii "

Uite ca acesti arbitrii l-au ignorat si de aici au aparut acuzele .

PS - cine nu il recunoste pe Dl. Oana din cele scrise sa scrise aici - si in voi raspunde cu mult mai multe exemple - legate inclusiv de concursurile organizate de dinsul si la care am participat - de nu stiam cum sa plec acasa mai repede , de rusinea dinsului .
Nu sunt singurul care stiu dialogurile astea "inteligente" - dar deocamdata imi asum eu rolul de a face lumina in pescuitul crapului - eu am o singura ipoteza - nu va mai luati dupa Victor - ca e frint la pescuit si nu a priceput nimic din ce a trait atitia ani .
Ultima oară modificat Mar Iun 23, 2009 17:50 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@cristi_balas
De data asta chiar nu m-am referit la Badica s-au la pescarii de competitie.
Ma refeream la pretul scazut al acestor calificari si participarea unora de care nu a auzit nimeni. Am auzit afirmatii de genul, vin si eu ca e ieftin.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

cornel rosioru scrie:@cristi_balas
De data asta chiar nu m-am referit la Badica s-au la pescarii de competitie.
Ma refeream la pretul scazut al acestor calificari si participarea unora de care nu a auzit nimeni. Am auzit afirmatii de genul, vin si eu ca e ieftin.
faptul ca avp, sponsorul principal al competitiei a vrut ca aceste etape sa fie open, te contrazic total...imi pare rau, dar asta-i adevarul.

si ca dovada, te-as intrba de cate ori ai auzit de doeat, cei din arad care au castigat un sector la darvari ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@ Cornel Serbu

sa stii ca exceptia confirma regula ! Uita-te la clasamente si fa o analiza simpla .

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

era exemplul unei exceptii, dar baza, aia cu open-ul ramane in picioare.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”