Moderator: gor965
tu chiar crezi in mintea ta,ca domnul crap a trecut prin vadul vecinilor,s-a uitat stanga -dreapta ,a vazut bile si a plecat mai departe stramband din nas,ca mai apoi sa dea de mamaliga facatoare de minuni a lu' mitranescu si nu mai plece de acolo pana nu a terminat ultima faramitura?petre iulian scrie:si o inca intrebare:
Tot auzeam de la multi prieteni ca pe Darvari pestele selecteaza nada si momeala si mananca numai "fripturi" adica o nada foarte echillibrata si bogata .......citez un prieten : cu bilele tale facute pe mix de la solar te p.si pe ele ca aici e patria NUTRABAITULUI (BFM si 3 D) care este cel mai bun mix echilibrat net superior Solarului .
Intrebarea este cum e posibil ca Dan Mitranescu sa pescuiasca cu porumb si mamaliga si sa castige (a pierdut in ultimul minut locul 1).... langa echipe care pescuiesc la bile ?...unde sunt toate igredientele alea minune (atract,multimino,nutramino,arome,mixuri consacrate,etc)
ps. Dan Mitranescu mi-a raspuns mai demult la o intrebare asemanatoare asa: cand te duci la restaurant si mananci friptura ,snitele etc intodeauna o sa comanzi si cartofi prajiti ...deci eu pescuiesc cu cartofi care insoteste mereu orice farfurie.
e clar ca asa a fost. important este ca cei ce vor pescui pe hobaia sa pescuiasca acum drept, iar noi care mergem pe darvari sa pastram aceleasi directii ca si prima serie.Vladut Mateianu scrie:daca s-a pescuit pe culoare cuprinse intre ora 10 si ora 14, inseamna ca regulamentul a fost GRAV incalcat..... dar cred ca nu am inteles eu bine, altfel nu pot sa cred ca a fost posibil asa ceva......
si daca pescuiesti de pe pichetiVal Pangica jr scrie:@Andrei
precizez inca o data orele 10 si 2 - sunt generate de mediana standului !!!! Daca arunci lansetele "culoare de inot" , perfect paralele , la distanta generata de prinderile de pe rod-pod - vei avea 2 lansete la plus si minus 10 minute si alte 2 lansete la plus si minus 20 minute ! Confirma-mi te rog ca ai inteles ce iti spun .
Andrei, sigur nu-ti doresti sa ai parte de deschiderea asta...Andrei I scrie: ...au avut o deschidere de 60-80 metri. ... nu de 8 !!