sfat achizitie rod pod si senzori

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: sfat achizitie rod pod si senzori

Mesaj de gabi1 »

la partea cu " si asa pestele nu stie ce ai tu pe mal " din punctul meu de vedere nu este adevarata
S-au smecherit, au periscoape, da-i dreacu... :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

dyna

Mesaj de dyna »

Am senzori Daiwa Optonic cumparati din Anglia...sunt cam 9 lire bucata(se vand si la set de 3 sau 4 senzori ...intre 30 si 40 de lire setul...au si statie cu fir:lol:)...dupa 2 sezoane au inceput sa rugineasca putin lamelele si trebuie sa I mai frec putin cu smirghel din cand in cand sa faca bine contact :lol:, sunt niste senzori extraordinari,nu m au lasat niciodata balta,indiferent de situatie.....prietenii mei de pescuiala au numai senzori de senzori ...dar senzorii de senzori au cateodata probleme cand se lasa swingerul in jos si nu numai :lol: ...eeee ai mei nu au avut probleme absolut niciodata....sunt niste senzori geniali care pe de asupra mai arata si bine...trageti un ochi la ei nu o sa regretati :wink:

cristirac1980

Mesaj de cristirac1980 »

ok...multumesc tuturor pt raspunsuri
la rod pod acum...ce ati alege intre HAAKUYO HK si HAKUYO INOX 146? - eventual cei care la au sa-si spuna parerea

cristirac1980

Mesaj de cristirac1980 »

scaunul rezervat momentan.
restul produselor valabile, transportul inclus in preturile afisate oriunde in tara.

vasea

Mesaj de vasea »

Recomand senzorii fl, anaconda, baracuda, orice model,( cu conditia sa aiba setari pentru sensibilitate) pe care i-am folosit fara nici o problema gen trasaturi false sau nesemnalizate. Deasemeni recomand hakuyo de la care am folosit modelul 2013 fara probleme timp doi ani dupa care mi i-a luat un coleg cu forta :D iar in curand voi lua un set 2014 sau 2015, nu pentru ca sunt mai ieftini sau au nu stiu ce raport calitate pret sau ca functioneaza la nu stiu ce parametri, sau ca ii recomanda alti pescari , ci pur si simplu imi plac. Sincer nu prea sunt fan al chineziilor si cred ca producatorii de renume se respecta si fac produse de calitate pentru care am fost de acord sa platesc un ban in plus dar cred ca pentru un set de senzori de calitate e mult 500 - 600 de euro, nu pentru ca nu mi-as permite, dar nu fac nimic in plus, nu reprezinta cine stie ce salt tehnologic, sunt la fel de sensibili sau de rezistenti, semnalizeaza trasaturi la fel si daca pestele nu e acolo tac la fel. Repet, as plati suma daca ar avea o optiune sau un avantaj tehnologic care ar face diferenta intre mine si alti pescari dar nu este cazul.

nicucc
Pescar de competitie

Mesaj de nicucc »

Si eu am comandat modelul Hakuyo 2014,azi au sosit,la "rece" arata si se comporta impecabil,pacat ca trebuie tinuti in penar cam mult timp,de-ar veni dezghetul mai repede...

romanraul

Mesaj de romanraul »

clau.c scrie:Acum nu mai inteleg a treia persoana si din care echipa? parca era vorba de vecinul de stand ...... :)))))
In echipa eram 3 pers.
1. Unul din cei trei avea senzorii Hakuyo 2013
2. A doua persoana din echipa a renuntat la Delkim
3. Eu
*Ps : Vecinul avea Fox ;)
Acum am fost clar ???
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

cat de cat :))))), oricum la 5 dimineata la -2 grade sa mergi de plictiseala la vecinul de stand care si el statea la ''aer'' de ceva vreme dupa care sa mai stai cateva ore in povesti iar la final nici unu din 4 senzori sa nu mearga suna cam aiurea si tras de par fara suparare :))) (poate daca erau opriti sau nu mai aveau baterie)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”