Recomand senzorii fl, anaconda, baracuda, orice model,( cu conditia sa aiba setari pentru sensibilitate) pe care i-am folosit fara nici o problema gen trasaturi false sau nesemnalizate. Deasemeni recomand hakuyo de la care am folosit modelul 2013 fara probleme timp doi ani dupa care mi i-a luat un coleg cu forta

iar in curand voi lua un set 2014 sau 2015, nu pentru ca sunt mai ieftini sau au nu stiu ce raport calitate pret sau ca functioneaza la nu stiu ce parametri, sau ca ii recomanda alti pescari , ci pur si simplu imi plac. Sincer nu prea sunt fan al chineziilor si cred ca producatorii de renume se respecta si fac produse de calitate pentru care am fost de acord sa platesc un ban in plus dar cred ca pentru un set de senzori de calitate e mult 500 - 600 de euro, nu pentru ca nu mi-as permite, dar nu fac nimic in plus, nu reprezinta cine stie ce salt tehnologic, sunt la fel de sensibili sau de rezistenti, semnalizeaza trasaturi la fel si daca pestele nu e acolo tac la fel. Repet, as plati suma daca ar avea o optiune sau un avantaj tehnologic care ar face diferenta intre mine si alti pescari dar nu este cazul.