dan19911 scrie:Omu a cerut o parere. Si una de la cei care au fost in aceeasi situatie ca si el. Multi dintre noi, cei care ii dam o idee nu incercam sa vindem ceva...ci doar ii dam omului parerea noastra siincera si corecta din punctu nostru de vedere. Putin ma intereseaza alegrea pe care o face. M.as bucura sa fie kakuyo...ce conteaza asta...si eu am produse hakuyo de care sunt super multumit. Nu are nimeni nimic cu firma doar ca cele doua produse arata aproape la fel dar NU sunt la fel!! Sa nu se inteleaga ca am ceva cu Domnul Dan....are produse super ok calitate pret dar nu mereu e corect sa fie ,,recomandate" identice cu produse asanatoare (dar tot odata diferite).....spor in alegerea rodpodului.
Se face o confuzi in acest topic.( ca multe altele, dar macar asta sa o sesizeze cineva )
Se discuta despre doua rod-poduri , total diferite. Eu unul am reusit sa tin pasul .
Domnul Dan , ala din inox , adica asta :
http://danmitranescu.ro/108-1054/ROD-PO ... O-INOX.php
este facut de aceleasi manute cu care este facut sylpodul. Va rog eu sa ma credeti.( Pot sa ofer si un pariu pe chestia asta. Ofer cota 10 la 1 si ma intereseaza numai sa-mi recuperez pierderea de timp cu dovada, nu castigul. )Chiar nu stiu de ce conteaza daca sunt la fel ca si forme milimetrice de constructie ( si sunt la fel

) si nu ia nimeni in calcul partea utila a produsului. Adica "ala" este mai stabil ca "celalalt". Nu vedeti ca tot ce conteaza in astfel de discutii este numai cum "se numeste" si "de cine este facut". Numai lund in calcul acest aspect ne dam seama la ce nivel se poarta discutia.
Celalalt, "asemanator" cu Sky-ul, negru si cu plastic cat incape,adica asta din titlul topicului :
http://danmitranescu.ro/108-1279/ROD-PO ... uri-HK.php ,
nu am avut posibilitatea sa aflu daca este facut in aceeasi fabrica ( repet , ce conteaza ) cu Fox-ul. Dar aflu si asta.
In rest ca forme sunt identice in procent de 99 ( cu marja mare de eroare

) si ca stabilitate sunt
la fel de proaste. Proaste rau , atat ala la 1400 cat si ala la 650 lei si indiferent ce scrie pe ele. Precizez ca remarca asta este facuta in comparatie cu cel de inox de la Hakuyo , cu stylpodul nici nu se discuta.
Se cauta diferente cu lupa pe produse, dar nimeni nu discuta diferenta de pret care scoate ochii. Este pe masura asa ziselor diferente ? Diferenta de 750 lei este corecta ca plus de functionalitate ?