ROD POD HAKUYO 4 POSTURI HK

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
doncostel20
Puncte: 0

Re: ROD POD HAKUYO 4 POSTURI HK

Mesaj de doncostel20 »

dan19911 scrie:Incearca varianta din inox. O sa fi incantat. Camd ridici o lanseta de pe capete nici nu se clinteste. Ce e aia sa se miste? Sau sa se balangane...o prostie! Eu nu vad ceva normal in asta..,,se misca putin"....
Pai varianta din inox o vreau,dar sa fie cele originale-identice cu cu picioarele mai mici de pe rod pod,numai ca eu le vreau pe cele mai lungi.

sorin71

Mesaj de sorin71 »

Da, am incercat sa curat canelurile dar erau ok.Ce am sesizat eu, este ca surubul joaca in gaura(unde am introdus folie de aluminiu pe surub ca sa ingros surubul eliminand jocul :wink: ).acum este super ok,interesant ca doar intr-o parte era necesar,oricum va multumesc pentru sugestii.

dan19911

Mesaj de dan19911 »

Au am stylpod ala care se intinde pana la 170 in fine...tot a costat 840 lei. Din franta. Il comanzi si transportul este gratuit...o se vezi ca este super ....costa fix 189e are cate ceva in plus fata de hakuyo orice ar spune oricine sylpodu nu este identic cu hakuyo!! Daca arata aproape la fel prinderile si inca cateva lucruri nu sunt la fel!!! Di te costa 50 lei fata de hakuyo. Vine cam in 10 zile. Spor!

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

dan19911 scrie:........ orice ar spune oricine sylpodu nu este identic cu hakuyo!! Daca arata aproape la fel prinderile si inca cateva lucruri nu sunt la fel!!! Di te costa 50 lei fata de hakuyo. Vine cam in 10 zile. Spor!
Orice , numai sa nu fie Hakuyo ! :D Nu conteaza cum se comporta produsele in sine, numai marca conteaza. :D Daca este de afara "este altceva" ! :D
Deranj mare ca o firma romaneasca a reusit sa duca in derizoriu ultima speranta a unor pescari de a mai fi cu ceva deosebiti in pescuit. Ca daca peste nu este, macar cu sculele sa ne mandrim. :D

dan19911

Mesaj de dan19911 »

Omu a cerut o parere. Si una de la cei care au fost in aceeasi situatie ca si el. Multi dintre noi, cei care ii dam o idee nu incercam sa vindem ceva...ci doar ii dam omului parerea noastra siincera si corecta din punctu nostru de vedere. Putin ma intereseaza alegrea pe care o face. M.as bucura sa fie kakuyo...ce conteaza asta...si eu am produse hakuyo de care sunt super multumit. Nu are nimeni nimic cu firma doar ca cele doua produse arata aproape la fel dar NU sunt la fel!! Sa nu se inteleaga ca am ceva cu Domnul Dan....are produse super ok calitate pret dar nu mereu e corect sa fie ,,recomandate" identice cu produse asanatoare (dar tot odata diferite).....spor in alegerea rodpodului.

Dan Mitranescu
Veteran

dan19911 scrie:Omu a cerut o parere. Si una de la cei care au fost in aceeasi situatie ca si el. Multi dintre noi, cei care ii dam o idee nu incercam sa vindem ceva...ci doar ii dam omului parerea noastra siincera si corecta din punctu nostru de vedere. Putin ma intereseaza alegrea pe care o face. M.as bucura sa fie kakuyo...ce conteaza asta...si eu am produse hakuyo de care sunt super multumit. Nu are nimeni nimic cu firma doar ca cele doua produse arata aproape la fel dar NU sunt la fel!! Sa nu se inteleaga ca am ceva cu Domnul Dan....are produse super ok calitate pret dar nu mereu e corect sa fie ,,recomandate" identice cu produse asanatoare (dar tot odata diferite).....spor in alegerea rodpodului.
Se face o confuzi in acest topic.( ca multe altele, dar macar asta sa o sesizeze cineva )
Se discuta despre doua rod-poduri , total diferite. Eu unul am reusit sa tin pasul .

Domnul Dan , ala din inox , adica asta :
http://danmitranescu.ro/108-1054/ROD-PO ... O-INOX.php
este facut de aceleasi manute cu care este facut sylpodul. Va rog eu sa ma credeti.( Pot sa ofer si un pariu pe chestia asta. Ofer cota 10 la 1 si ma intereseaza numai sa-mi recuperez pierderea de timp cu dovada, nu castigul. )Chiar nu stiu de ce conteaza daca sunt la fel ca si forme milimetrice de constructie ( si sunt la fel :D ) si nu ia nimeni in calcul partea utila a produsului. Adica "ala" este mai stabil ca "celalalt". Nu vedeti ca tot ce conteaza in astfel de discutii este numai cum "se numeste" si "de cine este facut". Numai lund in calcul acest aspect ne dam seama la ce nivel se poarta discutia.

Celalalt, "asemanator" cu Sky-ul, negru si cu plastic cat incape,adica asta din titlul topicului :
http://danmitranescu.ro/108-1279/ROD-PO ... uri-HK.php ,
nu am avut posibilitatea sa aflu daca este facut in aceeasi fabrica ( repet , ce conteaza ) cu Fox-ul. Dar aflu si asta.
In rest ca forme sunt identice in procent de 99 ( cu marja mare de eroare :D ) si ca stabilitate sunt la fel de proaste. Proaste rau , atat ala la 1400 cat si ala la 650 lei si indiferent ce scrie pe ele. Precizez ca remarca asta este facuta in comparatie cu cel de inox de la Hakuyo , cu stylpodul nici nu se discuta. :D
Se cauta diferente cu lupa pe produse, dar nimeni nu discuta diferenta de pret care scoate ochii. Este pe masura asa ziselor diferente ? Diferenta de 750 lei este corecta ca plus de functionalitate ?

Dan Mitranescu
Veteran

Sa nu uit . Sunt mai proaste ( ca stabilitate/ utilitate ) alea negre , indiferent de nume , decat asta :
http://danmitranescu.ro/108-1227/ROD-PO ... IU-145.php

iar asta este undeva la 80% din stabilitatea celui de inox.
Sunt la fel din punct de vedere al cotelor , cu un plus pentru cel de aluminiu unde si picioarele de pe spate sunt la fel de lungi ca cele de pe fata.
Difera numai materialul; inox si aluminiu.

Buricu

Mesaj de Buricu »

"Sa nu uit . Sunt mai proaste ( ca stabilitate/ utilitate ) alea negre , indiferent de nume , decat asta :
http://danmitranescu.ro/108-1227/ROD-PO ... IU-145.php

iar asta este undeva la 80% din stabilitatea celui de inox.
Sunt la fel din punct de vedere al cotelor , cu un plus pentru cel de aluminiu unde si picioarele de pe spate sunt la fel de lungi ca cele de pe fata.
Difera numai materialul; inox si aluminiu. "

AMIN! :D :D :D :D
Adrian Bunea
Peştele scapat este întotdeauna cel mai mare

dan19911

Mesaj de dan19911 »

Mda...eu i.am spus ca pe acel site costa 189e, asta inseamna sa zicem cam 50 lei in plus. Omu a spus ca ar vrea si acele picioare mari. In cei 50 lei in plus fata de hakuyo are si acele picioare! + buzbarii au acele piulite in plus pe fiecare post pentru pozitionarea corecta a senzorului (la hakuyo nu e nici urma de asa cv), sper sa ma insel daca buzbarii imi par putin mai grosi...dar asta nu conteaza...se poate folosii si cu 4 si cu 3 lansete. adica mai are un post central...(se poate pune si la hakuyo)..pe buzzbari hakuyo mai are cele 2 suruburi pe centru deasupra buzbarului...la stylpod nu sunt...in fine detalii...dar toate detaliile astea pentru 50 lei! Iar omu a cerut pareri! Cu siguranta au aceeasi stabilitate...cu acest com termin discutia...ce rost are sa intru in polemici degeaba pentru o parere.cu toate astea ai face bine prietene sa alegi hakuyo ca oricum pe pamant sta la fel si arata la fel si in plus toata lumea este multumita. Spor.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

dan19911 tu ai modelul nou care este usor imbunatatit fata de modelul vechi dupa care s-a facut si rodpodul hakuyo
dan arghirescu are prowesul nou, eu il am pe cel vechi, am pescuit o data langa el si am sesizat toate diferentele astea marunte
in plus, modelul nou este usor mai stilizat, adica piesele parca sunt puuutin mai frumos lucrate la modelul nou
Critic echilibrat

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”