Ce a fost...si ce este!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
florinw
Puncte: 0

Re: Ce a fost...si ce este!

Mesaj de florinw »

gabi1 scrie:
florinw scrie:sau si mai simplu se incaseaza o cautiune( de 300-500 )euro,pe care ii primeste inapoi dupa control.in cazul in care a fost prins cu peste ascuns sau nu s-a prezentat la control pierde cautiunea...
si asa poti sa mai selectezi din clienti...
300-500 euro cresc in pom... :lol:
Tu ai pregatiti 300 euro pentru garantie in orice moment :roll: ...o dam in sf-uri.
da.eu am!
pescuitul la crap este un hobby nu tocmai ieftin.plecind de la ideea ca cine pescuieste in sistem c&R o face din pasiune si nu pt a lua pestele acasa,isi permite sa investeasca destul de mult in scule,momeala.taxe,...deplasari... si uitindute doar la cit Costa o baterie de lansete cu mulinete avertizoare,rodpod,...saltea de receptie,un minim necesar pt pescuit la crap pe o balta c&r ma gindesc ca 300 de euro pentru cautiune nu ar trebui sa fie o problema.si asta ar fi o masura pentru inceput Pina cind persoana respectiva devine cunoscuta.este pacat ca din cauza citorva oi negre trebuie sa ai suspiciuni fata de toata lumea ,(fata de necunoscuti) dar asta e realitatea.o alta solutie este sa fie permis accesul doar membrilor unui club,sau a invitatilor unui membru care raspunde pentru invitatii lui.
asta e regula in asociatia din care fac parte si nu exista incidente de felul acesta.nerespectarea regulamentului atrage Automat excluderea din asociatie.

florinw

Mesaj de florinw »

pharaoh scrie:a fost salata boeuf stricata
cu mine vorbesti?ne cunoastem cumva? :roll:

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Daca ai impresia ca toata lumea pescuieste cu baterii de sute de euro, te inseli. Discutia a inceput de la un caz pe balta Sulimanu. Ai idee ce fel de pescari vin acolo? Dupa ideea ta, daca pune o astfel de regula, de maine Vladut poate sa inchida si balta, ca nu-i mai vine nimeni. Daca vrei sa fii asa de exclusivist vezi ca sunt o gramada de balti cu regulamente stricte si preturi pe masura.
Marius Sârbu

florinw

Mesaj de florinw »

pharaoh scrie:Daca ai impresia ca toata lumea pescuieste cu baterii de sute de euro, te inseli. Discutia a inceput de la un caz pe balta Sulimanu. Ai idee ce fel de pescari vin acolo? Dupa ideea ta, daca pune o astfel de regula, de maine Vladut poate sa inchida si balta, ca nu-i mai vine nimeni. Daca vrei sa fii asa de exclusivist vezi ca sunt o gramada de balti cu regulamente stricte si preturi pe masura.
cunosc si pescuiesc pe astfel de balti.nu cunosc ce fel de pescari vin pe Sulimanu si practic nici nu ma intereseaza.este problema proprietarului unei balti daca vrea sa ridice valoarea locatiei prin peste mare si selectarea clientelei.daca lasa toti fomistii sa pescuiasca isi asuma riscurile.oricum plec de la ideea ca cine isi permite sa pescuiasca in regim C&R si cind spun asta ma refer C&R ca mentalitate, mod de a vedea pescuitul nu strict ca regulament al unei locatii poate sa isi permita si o cautiune.

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Un nene care nu-si permite o cautiune de 2-300 de euro nu are voie sa aiba o "mentalitate C&R"?
Marius Sârbu

florinw

Mesaj de florinw »

pharaoh scrie:Un nene care nu-si permite o cautiune de 2-300 de euro nu are voie sa aiba o "mentalitate C&R"?
ba da.dar are toate sansele sa ramina cu mentalitate..intrebarea mea catre tine era daca ne cunoastem de cumva de ne permitem "glumite"cu Salate stricate?daca nu atunci pastrazati glumitele pentru prietenii tai,si cu mentalitatea ta m-am lamurit deplin

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

In Romania notiunea de C&R s-a nascut moarta ! Am fost unul dintre pionierii lansarii acestei mode in Romania (in 2002) si sincer am crezut in aceasta idee..... Acum insa, realizez cat de naiv am fost sperand ca pot sa schimb mentalitatea romanului..... Dupa atatia ani, in Romania sub sub 1000 de pescari C&R (probabil ca sunt optimist) , dar 90% dintre ei daca au ocazia sa ia peste acasa (adica daca pescuiesc pe balti unde regulamentul le permite, balti salbatice, Dunare, delta, etc) nu vor ezita ! Deci, despre ce ideal C&R discutam ? :oops:

PS La mine pe balta, la Sulimanu, am avut de-a lungul sezonului circa 2500 de bonuri de pescuit cu retinere si aproape 100 de pescuit C&R ! Concludent, nu ? :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

cine isi permite sa pescuiasca in regim C&R si cind spun asta ma refer C&R ca mentalitate, mod de a vedea pescuitul nu strict ca regulament al unei locatii poate sa isi permita si o cautiune.
Gata, s-a decretat: cine n-are 300 de euro nu are mentalitate de C&R! :D

Ma rog, eu zica ca, din contra, cine are mentalitate C&R ... n-are nevoie de "cautiune".
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Dupa atatia ani, in Romania sub sub 1000 de pescari C&R (probabil ca sunt optimist)
1000 Vladut? Spune-mi si mie 5 nume, te rog! Ca-s tare curios ... :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

florinw scrie:
pharaoh scrie:Un nene care nu-si permite o cautiune de 2-300 de euro nu are voie sa aiba o "mentalitate C&R"?
ba da.dar are toate sansele sa ramina cu mentalitate..intrebarea mea catre tine era daca ne cunoastem de cumva de ne permitem "glumite"cu Salate stricate?daca nu atunci pastrazati glumitele pentru prietenii tai,si cu mentalitatea ta m-am lamurit deplin

Nu cred ca trebuie sa ne cunoastem ca sa imi exprim opinia pe un forum (chiar si sub forma de "glumite", nesarate sau nu) vizavi de alte posturi debitate pe acelasi forum. Daca esti asa sensibil, imi retrag cuvintele. Dar parerea mi-o mentin, si anume ca, consider deplasata sugestia ta.
Marius Sârbu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”