Eu am ales varianta cu stifturi pentru prinderea posturilor de pe buzz bar . Am considerat ca acest lucru este mai util deoarece prinderea prin comprimare cu surub deterioreaza materialele in contact si totodata nu este atat de sigura. Mai exact se pot roti avertizorii in jurul tijei. Totodata am marit distanta dintre posturi cu doi centimetrii ( alta diferenta fata de "original"dan19911 scrie:Mda...eu i.am spus ca pe acel site costa 189e, asta inseamna sa zicem cam 50 lei in plus. Omu a spus ca ar vrea si acele picioare mari. In cei 50 lei in plus fata de hakuyo are si acele picioare! + buzbarii au acele piulite in plus pe fiecare post pentru pozitionarea corecta a senzorului (la hakuyo nu e nici urma de asa cv), sper sa ma insel daca buzbarii imi par putin mai grosi...dar asta nu conteaza...se poate folosii si cu 4 si cu 3 lansete. adica mai are un post central...(se poate pune si la hakuyo)..pe buzzbari hakuyo mai are cele 2 suruburi pe centru deasupra buzbarului...la stylpod nu sunt...in fine detalii...dar toate detaliile astea pentru 50 lei! Iar omu a cerut pareri! Cu siguranta au aceeasi stabilitate...cu acest com termin discutia...ce rost are sa intru in polemici degeaba pentru o parere.cu toate astea ai face bine prietene sa alegi hakuyo ca oricum pe pamant sta la fel si arata la fel si in plus toata lumea este multumita. Spor.

La cel de aluminiu eu am recomandat ca picioarele de pe spate sa fie lungite. Urmatoarea comanda pe cele de inox o sa aiba aceeasi schimbare. Atunci chiar ca nu vor mai fi "la fel".

Nu ma intereseaza sa fie "la fel" produsele. Consider ca stiu ceva pescuit si ceva inginerie, ca sa vin cu imbunatatiri pe produse deja existente.Din asta vreau sa castig. Nu sunt cosmetician

In discutii comparative ma bag numai daca sunt provocat de idei ce imi afecteaza munca si credibilitatea in fata celor care primesc recomandarile mele, cu ce merita si cu ce nu, atat ca pret cat si ca utilitate. Aici ma refer atat la Hakuyo ca producatator, cat si in extrema cealalta, la pescarii ce doresc sa isi cumpere un lucru potrivit si apeleaza la cunostintele mele.
Am primit si primesc "aprecieri" prin promovarea pe care o fac pentru Hakuyo.Chiar ca sunt "cel mai mare si tare" promovator de brand de la noi. Mi se pune un nod in gat de fiecare data cand aud asta. Nu stiu cum sa explic politicos ca ma simt putin jignit ( asa o simt eu ) si ca nu imi plac ideile respective.
Nu am promovat niciodata Hakuyo.Cel putin nu asta este in mintea mea cand port discutii pe tema asta. Ca indirect se intampla, sunt constient, dar la fel de constient sunt ca la noi, "promovarea" pe care o fac eu pe forumuri, unde orice compromis este taxat de nu te vezi, nu poate sa fie facuta fara a avea o baza solida si pertinenta.
Mi-am sustinut numai ideile legate de produsele pe care le folosesc si la care am contribuit de la alegere si pana la mici modificari pe care le-am gandit cat mai utile pentru pescuitul de la noi.