ROD POD HAKUYO 4 POSTURI HK

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
PallBogdan
pescar de competitie
Puncte: 0

ROD POD HAKUYO 4 POSTURI HK

Mesaj de PallBogdan »

Daca e asa, facem retur! Sau doar retulet... Returnam doar partea foarte stabila! ;)

osc1or
Veteran

Re: ROD POD HAKUYO 4 POSTURI HK

Mesaj de osc1or »

Rod pod frumusel, stabilut, care da bine in poza. Caut stapan generos.
Critic echilibrat

Buricu

Mesaj de Buricu »

osc1or scrie:Rod pod frumusel, stabilut, care da bine in poza. Caut stapan generos.
:D :D :D :D :D
Adrian Bunea
Peştele scapat este întotdeauna cel mai mare

bro

Mesaj de bro »

Am achizitionat acest rodpod saptamana trecuta de la Dan , pare destul de ok cam mult de munca sa reusesti sa il pui pe pozitie sa stea drept are tendinta sa stea spre dreapta inclinat.....poate inca nu stiu eu sa umblu cu el ,mai ma antrenez pana in sezon...ptr mai multe detalii 0751309977 si va mai povestesc la tel .... precizez ca l-am intins doar in casa dupa testul pe balta revin cu detalii ,buzzbarii foarte generosi ,merg fara probleme toate tipurile de mulinete

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

bro scrie:Am achizitionat acest rodpod saptamana trecuta de la Dan , pare destul de ok cam mult de munca sa reusesti sa il pui pe pozitie sa stea drept are tendinta sa stea spre dreapta inclinat.....poate inca nu stiu eu sa umblu cu el ,mai ma antrenez pana in sezon...ptr mai multe detalii 0751309977 si va mai povestesc la tel .... precizez ca l-am intins doar in casa dupa testul pe balta revin cu detalii ,buzzbarii foarte generosi ,merg fara probleme toate tipurile de mulinete
Reglarea pozitiei se face din picioare.
Se poate ca atunci cand acestea sunt stranse, o mica diferenta intre ele sa dea diferenta la asezare.

bro

Mesaj de bro »

dupa discutia cu Dan am reluat montarea rodpod-lui si am reusit sa il pun pe pozitie , trebuie doar sa intinzi un picior pe fata si unul pe spate putin mai mult si e ok , sta excelent ,super stabil .....recomand cu incredere produsul , mai ramane sa vedem cum am mai spus pe balta .....toate bune si fire intinse

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”