Neamtul scrie:
Ia sa-mi spuneti voi mie, cine e mai castigat ? Ala cu 4 C2 "la pielea goala" sau eu cu un echipament complet, performant si fiabil ?
Stai linistit ca cel care are bani de un set de C2 nu este in pielea goala, e mai "imbracat" decat noi
Sa va zic una, eram acum cativa ani buni pe Tibrinu mare (cand inca avea peste) si langa noi, la vreo 100 m in dreapta era 1 "pescar" (un pic mai bronzat) cu un Porsche Cayenne si un accesoriu (SLUGA cum se spunea mai sus).
Echipamentul individului nu ca era complet si de fita, dar ramasesem uimit cum poate sa bage cineva atatia bani in scule (la vremea respectiva)!
A lucrat saracul "accesoriu" din rasputeri pregatiri, campat, nada, monturi, nada absolut totul, burtosul a cochetat in continuu cu bautura si telefonul.
Dupa amiaza a intepat baiatul un ciortan (burtosu' s-a ridicat mai greu) a predat imediat lanseta pentru a aduce la mal un ciortan de 1-2 kg.
Dupa un timp mi-a intrat un ten (7-8 kg) cand l-am adus la mal a venit burtosu ca ars sa vada ce si cum, s-a intors dupa ce a tras cu ochiul si era mai, mai sa-l bata pe saracul baiat ca nu a facut ce trebuie...
Noaptea a scos la interval arsenalul secret (barcuta de nadit) discret luminata sa ne faca in ciuda.
Nici nu stiti ce imagine si satisfacție deosebita am avut in momentul in care barca paznicilor a aparut la fel de discret pe luciul apei si a saltat navomodelul, plantatul era strict interzis atunci, accesoriul si-a luat-o (nu ca era vina lui saracul)
Cu ranjetul pe buze am adormit pana la urma, dimineata vecinii nostri deja plecasera.
Sper ca nu v-am plictisit cu povestioara mea. Ce cred eu e ca echipamentul "de fite" are 2 întrebuințări una folosirea intensa chit ca e de placere sau competitional si doi "care-i mai tare ca mine".
O seara cat mai placuta, de la Tulcea, adrian.