scule premium..bani dati in vant sau nu ?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Alin Galbenu
Moderator
Puncte: 0

Re: scule premium..bani dati in vant sau nu ?

Mesaj de Alin Galbenu »

ionut72 scrie:
....oare se merita da dai acesti bani sau e o mizerie..
Nu "se merita", bre, "se renteaza"! :lol:

Tu ii intrebi pe altii daca merita sa dai tu banii? :D
Aici te sustin.

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

darius123 scrie: Personal, in ultime vreme am inceput sa investesc majoritatea banilor in consumabile de calitate(ele duc greul in lupta cu pestele), nada de calitate si nu in ultimul rand, in camping si imbracaminte pentru ca acestea imi ofera confortul in zilele petrecute pe balta.
--------
`Corect ! :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

Subiectul asa e din seria shimano sau daiwa, frana pe fata sau baitrunner, pescuit din mana sau plantat, ........., oricum nu o sa se ajunga niciodata la un rezultat pentru ca fiecare vede lucrurile in felul lui si fiecare are dreptate din punctul lui de vedere. Legat de sculele scumpe... cine are bani sa-si cumpere, nu inteleg ce treaba are unul sau altul cat da cineva pe un echipament de crap, in fond si la urma urmei e treaba fiecaruia, nu ai cum sa sti tu pentru altcineva daca se merita sau nu.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

nu ai cum sa sti tu pentru altcineva daca se merita sau nu.

ionut72 scrie: Nu "se merita", bre, "se renteaza"! :lol:

:D
:wink: :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

"se merita" in pescuit NU EXISTA.
Critic echilibrat

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

osc1or scrie:"se merita" in pescuit NU EXISTA.
Si totusi in pescuit "se renteaza" Basia QD45 & Aero Technium... :D
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

osc1or scrie:"se merita" in pescuit NU EXISTA.
A existat intr-o vreme. Insa de cand am inceput sa ne pupam cu pestii, cam ai dreptate. :D
De ce a fost dusa aceasta pasiune numai catre "fita" , renuntand la utilitatea ei (care era de mii de ani ) !?
Pai 1% din consumul general de peste, pe care il puneau pescarii cu undite si lansete pe masa familiei ( sau a altora :D ), a inceput sa fie judecat cu "criminali" , "mortii de foame" , "incultura" , ...
Pai nuuuu ... , imbraca-te cand te duci la peste cu toale care valoreza cat nu ai dat nici pe costumul de ginerica si atunci esti pescar. :D

P.S. tot in gluma o spun. :wink:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

cand te duci la peste cu toale care valoreza cat nu ai dat nici pe costumul de ginerica si atunci esti pescar. :D
:lol: :lol:
Nu ai fost prin Moldova sa vezi ginerica in trening. :lol:

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

intradevar sunt si prostani care dau pe scule de n ori mai mult de cat isi permit , am vazut, cred si stiu, dar nici nu cred ca e cazul sa ne intoarcem la ''comunism'' sa zicem si sa avem toti acelasi tip de echipament. cred ca daca ar fi sa facem o paralela intre scule de pescuit si bere se ''renteaza'' sa bem o bere buna? sau mai bine de ce nu bem toti bere la 3lei 2 litrii? ca doar de la fiecare iti trece setea sau te imbeti, as putea sa continui cu alte exemplificari dar cam asta e ideea, sa aleaga fiecare ce-i place.
p.s. nu am basia si c2-uri dar sunt sigur ca daca mi-as permite m-as putea obisnuii cu ele mai bine de cat cu niste low buget :))))

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

clau.c scrie:intradevar sunt si prostani care dau pe scule de n ori mai mult de cat isi permit , am vazut, cred si stiu, dar nici nu cred ca e cazul sa ne intoarcem la ''comunism'' sa zicem si sa avem toti acelasi tip de echipament. cred ca daca ar fi sa facem o paralela intre scule de pescuit si bere se ''renteaza'' sa bem o bere buna? sau mai bine de ce nu bem toti bere la 3lei 2 litrii? ca doar de la fiecare iti trece setea sau te imbeti, as putea sa continui cu alte exemplificari dar cam asta e ideea, sa aleaga fiecare ce-i place.
p.s. nu am basia si c2-uri dar sunt sigur ca daca mi-as permite m-as putea obisnuii cu ele mai bine de cat cu niste low buget :))))
Sunt unul dintre cei (prostani) care au scule care in mod normal un om cu toate tiglele pe casa nu ar fi cumparat asa ceva.....dar eu chiar am nevoie de ele si culmea chiar ma ajuta la pescuit, si sa nu credeti ca am super scule dar si astea au fost luate cu sacrificii chiar daca sunt din gama de mijloc pot spune ca isi merita fiecare banut. Shimano tribal velocity si shimano ultegra xsc 10000.
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”