pareri despre HAKUYO MTX CLASS si Shimano Tribal XS1 Intensi

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: pareri despre HAKUYO MTX CLASS si Shimano Tribal XS1 Int

Mesaj de gabi1 »

mihai turiac scrie: Si daca esti pe o balta unde nu se permite plantatul ?
:roll: :roll: :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

mihai turiac scrie:
radu cristi scrie:am pescuit de miercuri,cu un class,si xs1, mtx 14, pe care le-am luat de la dan, pot sa zic ca,, classul este puternica arunci departe, aceste lansete sunt doar pentru concursuri,nu mi-a placut in drill, mtx 14 si xs1,sunt la fel nu am vazut sau sa simnt vre-o deosebire,doar pretul ,
Si daca esti pe o balta unde nu se permite plantatul ? Tot class'ul este baza daca nu ajungi cu restul betelor pana la plaur.......
1) Nu ai de ce sa pescuiesti pe o asemenea balta (o balta care contine plauri, agatauri, structuri subavatice, dar interzice barca)! E ilogica o astfel de masura (vorbim aici strict de protectia pestelui, de care, altfel, se face mare tam-tam).
2) Ca sa atingi distante extreme trebuie sa folosesti, obligatoriu, fire subtiri. Care, in opinia mea, ar trebui interzise "la plaur" (in agataturi etc).
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

mihai turiac scrie:
radu cristi scrie:am pescuit de miercuri,cu un class,si xs1, mtx 14, pe care le-am luat de la dan, pot sa zic ca,, classul este puternica arunci departe, aceste lansete sunt doar pentru concursuri,nu mi-a placut in drill, mtx 14 si xs1,sunt la fel nu am vazut sau sa simnt vre-o deosebire,doar pretul ,
Si daca esti pe o balta unde nu se permite plantatul ? Tot class'ul este baza daca nu ajungi cu restul betelor pana la plaur.......
Pana acum MTX 14 facea legea, era cel mai cel ! Acum, daca nu avem Class nu mai putem merge la balta cu agataturi ca nu aruncam decat 150m si nu 155m cum am fi dat cu Class. :) Hai sa fim seriosi, 99,99% din pescari nici nu stiu sa incarce o astfel de lanseta si in proportie de aproape 100% vor arunca mai departe cu MTX 14...sau Velocity sau Magic sau BeastMaster BX,etc.

Cum a spus si Ionut, degeaba arunci departe daca e plin de agataturi si nu poti sa scoti pestele fara barca. Cate balti din alea cunosti si de cate ori mergi pe o astfel de balta ? Mai important, cati din cei care-si cumpara un Class chiar vor apuca in viata lor sa pescuiasca in astfel de conditii absurde si sa foloseasca lansetele la capacitatea lor maxima ?

viper28

Mesaj de viper28 »

Ieri am facut niste teste de aruncari cu Supressa si Velocity. Am facut si o singura aruncare cu XS1 Intensity. XS1 este superioara celor 2 modele mentionate mai devreme, dar parerea mea personala este aceea ca dieferenta de pret dintre ele este mult prea mare. Sunt sigur ca eu as atinge aceleasi distanta cu toate modelele. Au fost 4 aruncatori, iar diferentele au fost nesesizabile. Diferente de cativa metri. Am vazut Class-ul pe balta, dar nu am indraznit sa cer proprietarului un bat sa fac cateva aruncari, in consecinta nu pot sa imi spun parerea cu privire la ele.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

O lanseta puternica este indicata pentru pescari care poseda o tehnica foarte buna. Pt pescari care vor sa arunce peste 160 170m. La aceste distante, orice metru in plus conteza. Eu zic ca nu sunt recomandate pt pescari care arunca 100-120m si vor sa ajunga la 180...
Critic echilibrat

viper28

Re:

Mesaj de viper28 »

osc1or scrie:O lanseta puternica este indicata pentru pescari care poseda o tehnica foarte buna. Pt pescari care vor sa arunce peste 160 170m. La aceste distante, orice metru in plus conteza. Eu zic ca nu sunt recomandate pt pescari care arunca 100-120m si vor sa ajunga la 180...
Touche :lol: :lol: :lol:

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

La aceste distante, orice metru in plus conteza.
Parerea mea e ca, din contra, nu doar la aceste distante orice metru in plus conteaza! :)
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Burghez

Mesaj de Burghez »

urmaresc discutii despre Class uri de ceva vreme, as vrea sa am un set de bete ptr concursuri doar aruncat , am 2 seturi de bete care nu ma ajuta deloc la aruncat 3 shimano beatsmaster 3,60 si 3 fox horizon 3,60 cu care nu cred ca am depasit 130m, acum nu inteleg un lucru : daca le cumpar, respectiv Mtx Class sunt sanse sa nu ma descurc cu ele??? ma gandesc ca de asta ai nevoie de un bat ca acesta ca sa te inveti sau sa te ajute cel putin sa ajungi sa pescuiesti la 150-160 m .

alichivu

Mesaj de alichivu »

Parerea mea este ca ambele seturi de bete care le deti ar trebui teoretic chiar daca sunt de 3,60 sa poti arunca cu plumb cam 150 m fara prea multa tehnica , mtx clas este un bat nu bun foarte bun , dar attata timp cat tu nu poti obtine un rezultat relativ bun cu echipamentul care al deti imi e greu sa cred ca un bat mai rigid te-ar ajuta prea mult incearca sa scoti un maxim din echipamentul tau si apoi te pori gandi la un alt set de bete.
Ps cred,nu cred sunt sg ca cu putin antrenament poti obtine usor 160 -165m cu ce ai acum parerea mea.

Burghez

Mesaj de Burghez »

[quote="alichivu"]Parerea mea este ca ambele seturi de bete care le deti ar trebui teoretic chiar daca sunt de 3,60 sa poti arunca cu plumb cam 150 m fara prea multa tehnica , mtx clas este un bat nu bun foarte bun , dar attata timp cat tu nu poti obtine un rezultat relativ bun cu echipamentul care al deti imi e greu sa cred ca un bat mai rigid te-ar ajuta prea mult incearca sa scoti un maxim din echipamentul tau si apoi te pori gandi la un alt set de bete.
Ps cred,nu cred sunt sg ca cu putin antrenament poti obtine usor 160 -165m cu ce ai acum parerea mea.[/quote

..
am uitat sa precizez ca betele sunt de 3 lb si am si rupt 2 bete de la fox (noroc ca erau in garantie), de cand le am rupt imi e cam greu sa mai am incredere si poate de asta nu reusesc sa arunc mai departe, tot timpul am o retinere, sa arunc cu grija sa nu fortez prea mult, betele initial au fost luate ptr plantat, daca ai cunostinte despre foxurile horizon ai sti ca sunt super slim parca tii un creion in mana, ori am sa ma conving ptr niste mtx class ori am sa incerc sa iau niste spoduri :) :mrgreen:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”