mihai turiac scrie: Si daca esti pe o balta unde nu se permite plantatul ?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
mihai turiac scrie: Si daca esti pe o balta unde nu se permite plantatul ?
1) Nu ai de ce sa pescuiesti pe o asemenea balta (o balta care contine plauri, agatauri, structuri subavatice, dar interzice barca)! E ilogica o astfel de masura (vorbim aici strict de protectia pestelui, de care, altfel, se face mare tam-tam).mihai turiac scrie:Si daca esti pe o balta unde nu se permite plantatul ? Tot class'ul este baza daca nu ajungi cu restul betelor pana la plaur.......radu cristi scrie:am pescuit de miercuri,cu un class,si xs1, mtx 14, pe care le-am luat de la dan, pot sa zic ca,, classul este puternica arunci departe, aceste lansete sunt doar pentru concursuri,nu mi-a placut in drill, mtx 14 si xs1,sunt la fel nu am vazut sau sa simnt vre-o deosebire,doar pretul ,
Pana acum MTX 14 facea legea, era cel mai cel ! Acum, daca nu avem Class nu mai putem merge la balta cu agataturi ca nu aruncam decat 150m si nu 155m cum am fi dat cu Class.mihai turiac scrie:Si daca esti pe o balta unde nu se permite plantatul ? Tot class'ul este baza daca nu ajungi cu restul betelor pana la plaur.......radu cristi scrie:am pescuit de miercuri,cu un class,si xs1, mtx 14, pe care le-am luat de la dan, pot sa zic ca,, classul este puternica arunci departe, aceste lansete sunt doar pentru concursuri,nu mi-a placut in drill, mtx 14 si xs1,sunt la fel nu am vazut sau sa simnt vre-o deosebire,doar pretul ,
Toucheosc1or scrie:O lanseta puternica este indicata pentru pescari care poseda o tehnica foarte buna. Pt pescari care vor sa arunce peste 160 170m. La aceste distante, orice metru in plus conteza. Eu zic ca nu sunt recomandate pt pescari care arunca 100-120m si vor sa ajunga la 180...
Parerea mea e ca, din contra, nu doar la aceste distante orice metru in plus conteaza!La aceste distante, orice metru in plus conteza.